Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Daha önce dusugun kurtajin yoksa 8 hafta kalp afişi için ideal hem vajinale gerek yok hem de erken gidince hafta farki olabiliyor ultrasonla SAT in zayif der duyulmuyor der moralin bozulur uzulursun gereksiz yere sabret 8 . haftana kadar

dogru dıyorsun valla ama kalp atısını duyana kadar ben kalp atıslarımı kaybedecegım galıba :) ılk baslarda dıs gebelık dıyordum cunku sag tarafta cok agrı vardı sırt kısmımda sonra bos gebelık vs :) bugun bu sıkıntılarım bıttı ama sımdıde kalp atısı kısmı kaldı :)

Oha ben sok inanilmaz sevinfim yaaa rabbim ikisinide sagliklica kucaguna almayi nasip etsin bal bak iki bebis birden ohhh mis kocan ne dedi bekledik bekledik bir istedik rabbim iki verdi diyeydinnn dualarim seninle
Nemi dedii adam sok oldu ne desinn InsaAllah ikiside kiz olur diyo kiz cocugu cok seviyomuss:) bizimki valla Rabime sonsuz sukurler olsunn Rabim herkese nasip etsinnn..

Annelerin sabri hamilelikte baslio oldumu DİE bekle keseyi görmeyi bekle kalp afişi bekle duysan dahi eve gelip özle bi belirtin gectimi noluyo biseymi var iyimi DİE sürekli merak doktor kontrolü gelsin DİE sabirsizlan bitmio bitmio onlar saglikli sihhatli olsun biz beklemeyi sabretmeyi öğreniriz

Kizlar duygusallik boyutunuz ne alem ben herşeye ağlar oldum iki kardeş birbirine sarildimi agliyorum haber izlerken agliyorum bos bos otururken bile agliyorum ne kadar sürer bu

Kizlar duygusallik boyutunuz ne alem ben herşeye ağlar oldum iki kardeş birbirine sarildimi agliyorum haber izlerken agliyorum bos bos otururken bile agliyorum ne kadar sürer bu
Slm kızlar bugun sabah test yaptım ilk idrarla sonuç pozitif Allah'ıma şükürler olsun ama bu kez de içim içimi yiyor kanda çıkmazsa diye böyle birşey olabilir mi ya allahım sağlıklıdır inşallah pzt hemen dr a gitçem eğer herşey yolundaysa 4 haftalık sanırım ultrason da görünür mü ki

Kanda cikmamasi zor biraz cnm bende oyle dusunup bir test daha almistim:) pozitif cikti hayirli olsum 3 gun farkimiz varmis senle:)

Kanda cikmamasi zor biraz cnm bende oyle dusunup bir test daha almistim:) pozitif cikti hayirli olsum 3 gun farkimiz varmis senle:)
Evet inşallah öyledir canım Allah biz dahil herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin beraberiz bu yolda desene :)) sen kese yi gördün mü bide onun paniği içindeyim ben ya keseyi göremezsem ya kalp atışını duyamazsam diye korkuyorum ben hala İnanamıyorum.

Panik yapma hic canim bende sali gunu gidicem ama keseyi hemen gormek mumkun degilmis sanirim vajinal ultrasonla gorebiliyorlarmis ama.onude pek tercih etmiyor doktorlar tabi hormon degerin fazlalasmissa yakin zamanda gorebilirsin de

Ben doktora gitmek için 6 ci haftayi bekledim ve keseyi gördü 8 haftada kalp atisi için cagirmisti
Bu gebeligimde kalp arisida duyulsun DİE 7 haftada gittim ultrason da 6+1 cikti kalp atisi zayif dedi 7 haftada çok şükür herşey yolundaydi bekleyen biliyorsan 6-8 hafta gibi doktora gidebilirsin

Ben mi çok evhamlıyım acaba ne olacak benim bu panik hallerimm bi keseyi görüp kalp atışını duyana kadar diyemiyorum heralde
Bende boyleyim ya gorunmezse birsey diye dusunuyorum ama herkesde farkli zamanlarda oluyor hcg cabuk cabuk artsinda hemen gorelim insallah:)

Bende boyleyim ya gorunmezse birsey diye dusunuyorum ama herkesde farkli zamanlarda oluyor hcg cabuk cabuk artsinda hemen gorelim insallah:)
İnşallah canım boşuna evhamlanıyryzdur bişey yoktur sağlıklıdır bizim bebişler Allah'ın izniyle. Senin kasık ağrıların oluyor mu ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…