Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Bu belirtiler bebuslerin büyüdüğünde mutluluk veriyor bana
Yurudugumde bile sanci giriyo kasiklara daha yeni cunku normaldir yani bel agrim bastiriyo aniden sonra geciyo:) degisik seyler ya bakalim ilerde neler olcak
Aynen ya bende tam olarak dediğin gibi yaşıyorum ozaman normal bunlar :) bebişler büyüdüğü İçin diyorsun @gerenmo öyle mi

Kasık ağrılarından korkmayın kızlar bendede 8. haftaya kadar çoktu şimdi azaldı bel ağrısına döndü bebişler büyüdüğü için böyle oluyor :)

Merhaba hanimlar ben şuan 20+3deyim bebeğimin hareketleri duzensiz ama normalmiş sanirim bu haftalarda ama benim sorum coğu zaman tekme gi degil de itme gibi hissetmem..dönüyo ya da itiyo gibi hisler başka bisey mi yoksa bebek mi yapiyo..tecrübeli annelerden cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler

Bi kiz bi erkek olsa dahada yapmazsin conku ikizler cok cok cok zorr
Valla yaprim canm bu zamana kadarki yanlizlik canima yetiii ne bi kardesim oldu ne bi abim oldu ilk defa kanimdan canimdan olan birileri olcak hayatimda 4 cocuk istiyom ben:)

Yani bariz belli bi mide bulantısı değil ama içim bi hoş gibi değişik uyandım kahvaltı yapınca geçti çok şükür biraz baş ağrım var sadece
Aynen canım şöyle yap. Uyanınca kısa sürede kahvaltı yapmaya çalış, aç kalınca miden bulanır. Ve sık sık ama az ye tuzlu çubuk kraker, leblebi baya bastırıyor mideyi. Sabah sabah mide boş olunca bir şey çıkmıyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…