- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
Yurudugumde bile sanci giriyo kasiklara daha yeni cunku normaldir yani bel agrim bastiriyo aniden sonra geciyo:) degisik seyler ya bakalim ilerde neler olcakKorkuyorum bende normal değil mi acaba diye ammmaa panik bi anne olucam ben :) belli oldu
Bu belirtiler bebuslerin büyüdüğünde mutluluk veriyor bana
Aynen ya bende tam olarak dediğin gibi yaşıyorum ozaman normal bunlar :) bebişler büyüdüğü İçin diyorsun @gerenmo öyle miYurudugumde bile sanci giriyo kasiklara daha yeni cunku normaldir yani bel agrim bastiriyo aniden sonra geciyo:) degisik seyler ya bakalim ilerde neler olcak
Aynen canim iki doktora da sordum ikiside boyle söylediAynen ya bende tam olarak dediğin gibi yaşıyorum ozaman normal bunlar :) bebişler büyüdüğü
Kasık ağrılarından korkmayın kızlar bendede 8. haftaya kadar çoktu şimdi azaldı bel ağrısına döndü bebişler büyüdüğü için böyle oluyor :)
Teşekkürler Canlar insan endişe ediyor İçin rahatladı sağolunAynen canim iki doktora da sordum ikiside boyle söyledi
Bi kiz bi erkek olsa dahada yapmazsinNemi dedii adam sok oldu ne desinn InsaAllah ikiside kiz olur diyo kiz cocugu cok seviyomuss:) bizimki valla Rabime sonsuz sukurler olsunn Rabim herkese nasip etsinnn..
Valla yaprim canm bu zamana kadarki yanlizlik canima yetiii ne bi kardesim oldu ne bi abim oldu ilk defa kanimdan canimdan olan birileri olcak hayatimda 4 cocuk istiyom ben:)Bi kiz bi erkek olsa dahada yapmazsinconku ikizler cok cok cok zorr
Benim mide bulantısı hiç kalmadı canım genelde 12. haftada bitermiş benim erken bittiKizlar bide arasira mide bulantisinin gecmesi normalmii ben oyle olunca korkuyorumda
Nebilim cnm ya ben panik oluyom bazen niye midem bulanmadi diye normaldir heraldee..Benim mide bulantısı hiç kalmadı canım genelde 12. haftada bitermiş benim erken bitti
Normaldir tabi canim hic mide bulantisi yasmaayanlarda var benimde çok şükür ara sira oluyor hiçte cikartmadim boyle gider insKizlar bide arasira mide bulantisinin gecmesi normalmii ben oyle olunca korkuyorumda
Canım 9 ay boyunca bulanmayacakkii azalıp bitecek diye biliyorumNebilim cnm ya ben panik oluyom bazen niye midem bulanmadi diye normaldir heraldee..
Aaaa ikiz miiii tebrik ederimKizalarrrr ikizlerin Annesi olucam Allahin iziniyle:)))))
Sabahları mı bulanıyor miden? Bende de öyle oluyordu, kalkar kalkmaz lavaboya koşuyordumBEn bugun baş ağrısı ile uyandım ve hafiften mide bulantım başladı sanki
Yani bariz belli bi mide bulantısı değil ama içim bi hoş gibi değişik uyandım kahvaltı yapınca geçti çok şükür biraz baş ağrım var sadeceSabahları mı bulanıyor miden? Bende de öyle oluyordu, kalkar kalkmaz lavaboya koşuyordum
Aynen canım şöyle yap. Uyanınca kısa sürede kahvaltı yapmaya çalış, aç kalınca miden bulanır. Ve sık sık ama az ye tuzlu çubuk kraker, leblebi baya bastırıyor mideyi. Sabah sabah mide boş olunca bir şey çıkmıyo zatenYani bariz belli bi mide bulantısı değil ama içim bi hoş gibi değişik uyandım kahvaltı yapınca geçti çok şükür biraz baş ağrım var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?