- 9 Şubat 2017
- 179
- 106
- 18
- 35
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
BEn çok endişeliyim ya yakın zamanda yengem dış gebelik geçirdi korkuyorum ya bişey olursa diye kalp atışını duyup keseyi görene kadar bana uyku yok sanırımAynen canım şöyle yap. Uyanınca kısa sürede kahvaltı yapmaya çalış, aç kalınca miden bulanır. Ve sık sık ama az ye tuzlu çubuk kraker, leblebi baya bastırıyor mideyi. Sabah sabah mide boş olunca bir şey çıkmıyo zaten
Belki de stresten oluyor bunlar. Bi iki hafta daha sabret canım, görürsün inşallah sorun olmaz.BEn çok endişeliyim ya yakın zamanda yengem dış gebelik geçirdi korkuyorum ya bişey olursa diye kalp atışını duyup keseyi görene kadar bana uyku yok sanırım
Saol cnm evet duydum cok sukurAaaa ikiz miiii tebrik ederimÇokk sevindim canım ya. Duydun mu kalp atışlarını?
İki minik kalp mi duydun şimdiSaol cnm evet duydum cok sukur
Valla bende cok sasginim canim ama Allaha hamd olsunn insaAllah sag salim kavusuruz bebislerimizee..İki minik kalp mi duydun şimdiAy maşallah ya
İnşallah canım yaa sen kaybettiğin bebeğine üzülürken, Allah sana 2 tane nasip etmiş bak, inşallah sağsalim alırsın kucağına bebişlerini, inşallah.Valla bende cok sasginim canim ama Allaha hamd olsunn insaAllah sag salim kavusuruz bebislerimizee..
Amin cnm amin insaAllah Allahim evlatlarimizla guldursun yuzumuzu.İnşallah canım yaa sen kaybettiğin bebeğine üzülürken, Allah sana 2 tane nasip etmiş bak, inşallah sağsalim alırsın kucağına bebişlerini, inşallah.
Canım senin kaçıncı hafta geçti bulantın?Sabahları mı bulanıyor miden? Bende de öyle oluyordu, kalkar kalkmaz lavaboya koşuyordum
Canım 3 ayı doldurduktan sonra tamamen geçti. İlk 3 ay kokuya hassasiyetim fazlaydı ve sabahları aç kaldığımda bulanıyordu. Onun haricinde gün içerisinde falan hiç bulantı yaşamadım. Rahat geçti yaniCanım senin kaçıncı hafta geçti bulantın?
Bende işteyim, benim minnak bugün hiç uymadı nerdeyse sabahtan beri kıpır kıpır. Bende de haliyle hiç dikkat dağınıklığı vs kalmadı, tam dalıyorum ordan bir tekmebugün herkes bir sessizleşmiş:) hamişler olarak uykudamıyız nedirbenim çok uykum var ama işteyim uyuyamıyorum da
ay maşallah ya hareketli bir bebiş olacak demekki keyfi yerinde bugünBende işteyim, benim minnak bugün hiç uymadı nerdeyse sabahtan beri kıpır kıpır. Bende de haliyle hiç dikkat dağınıklığı vs kalmadı, tam dalıyorum ordan bir tekme
Aynen canım bende çalışıyorum benim de çok uykum var saat biran önce 6 olsa da eve gitsembugün herkes bir sessizleşmiş:) hamişler olarak uykudamıyız nedirbenim çok uykum var ama işteyim uyuyamıyorum da
Evet canım senin bebişin daha çok küçük biraz daha büyüsn bak duruyor muay maşallah ya hareketli bir bebiş olacak demekki keyfi yerinde bugünbende o günleri bi görsem . sabırsız mıyım ne
Amin İnşallah canım yaa eminim çok güzel bir histir. şuan ağrılar yada bulantılar dışında hissedemiyoruz varlıklarını ama o anın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorumEvet canım senin bebişin daha çok küçük biraz daha büyüsn bak duruyor muBende çok merak ediyordum o hareketler nasıl hissediliyor diye, çok güzel bir hismiş Allah sana da nasip etsin, çabucak geçsn zaman da sende hisset inş
Aynen öyle canım ilk zamanlar öyle :) 14 haftalıkken falan kelebek ucuyor gibiydi karnımda öyle hissetmeye başladım. 16 17. haftamda güçlü hareketlerini hissetmeye başladım :)Amin İnşallah canım yaa eminim çok güzel bir histir. şuan ağrılar yada bulantılar dışında hissedemiyoruz varlıklarını ama o anın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum
sen kaçıncı haftanda hissetmiştin hareketini
Maşallah yaa inşallah sağlıkla kucağına da alırsın bebeğini.Aynen öyle canım ilk zamanlar öyle :) 14 haftalıkken falan kelebek ucuyor gibiydi karnımda öyle hissetmeye başladım. 16 17. haftamda güçlü hareketlerini hissetmeye başladım :)
Haha her calısan bayanda var bu dertMaşallah yaa inşallah sağlıkla kucağına da alırsın bebeğini.darısıda bizim başımıza olur:) benim mesai bitmek üzere eve gidip hiç iş yapmadan uyumayı isterdim ama mümkün değil
Havalardan da olur, sabundan da, vitamin eksikliğinden de olur canım böyle şeylere yormamak lazım... Bol bol kremle elini, evde de yağla bakım yap yumuşacık olurKızlar bende 11+3 deyim 1-2 haftadır ellerim acayip kurumaya başladı kaşınıyo artık su da içiyorum kremde sürüyorum ama normal değil bu kadar kuruma bi yerde erkek bebekte olur diye okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?