Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

BEn çok endişeliyim ya yakın zamanda yengem dış gebelik geçirdi korkuyorum ya bişey olursa diye kalp atışını duyup keseyi görene kadar bana uyku yok sanırım

BEn çok endişeliyim ya yakın zamanda yengem dış gebelik geçirdi korkuyorum ya bişey olursa diye kalp atışını duyup keseyi görene kadar bana uyku yok sanırım
Belki de stresten oluyor bunlar. Bi iki hafta daha sabret canım, görürsün inşallah sorun olmaz.

bugün herkes bir sessizleşmiş:) hamişler olarak uykudamıyız nedir benim çok uykum var ama işteyim uyuyamıyorum da
Bende işteyim, benim minnak bugün hiç uymadı nerdeyse sabahtan beri kıpır kıpır. Bende de haliyle hiç dikkat dağınıklığı vs kalmadı, tam dalıyorum ordan bir tekme

Bende işteyim, benim minnak bugün hiç uymadı nerdeyse sabahtan beri kıpır kıpır. Bende de haliyle hiç dikkat dağınıklığı vs kalmadı, tam dalıyorum ordan bir tekme
ay maşallah ya hareketli bir bebiş olacak demekki keyfi yerinde bugün bende o günleri bi görsem . sabırsız mıyım ne

ay maşallah ya hareketli bir bebiş olacak demekki keyfi yerinde bugün bende o günleri bi görsem . sabırsız mıyım ne
Evet canım senin bebişin daha çok küçük biraz daha büyüsn bak duruyor mu Bende çok merak ediyordum o hareketler nasıl hissediliyor diye, çok güzel bir hismiş Allah sana da nasip etsin, çabucak geçsn zaman da sende hisset inş

Amin İnşallah canım yaa eminim çok güzel bir histir. şuan ağrılar yada bulantılar dışında hissedemiyoruz varlıklarını ama o anın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum
sen kaçıncı haftanda hissetmiştin hareketini

Aynen öyle canım ilk zamanlar öyle :) 14 haftalıkken falan kelebek ucuyor gibiydi karnımda öyle hissetmeye başladım. 16 17. haftamda güçlü hareketlerini hissetmeye başladım :)

Aynen öyle canım ilk zamanlar öyle :) 14 haftalıkken falan kelebek ucuyor gibiydi karnımda öyle hissetmeye başladım. 16 17. haftamda güçlü hareketlerini hissetmeye başladım :)
Maşallah yaa inşallah sağlıkla kucağına da alırsın bebeğini. darısıda bizim başımıza olur:) benim mesai bitmek üzere eve gidip hiç iş yapmadan uyumayı isterdim ama mümkün değil

Maşallah yaa inşallah sağlıkla kucağına da alırsın bebeğini. darısıda bizim başımıza olur:) benim mesai bitmek üzere eve gidip hiç iş yapmadan uyumayı isterdim ama mümkün değil
Haha her calısan bayanda var bu dert Bende öyle. Eve git yemek yap, bulaşığı toparla, çay koy, meyve soy Çoğunu kendim için yapsam da yoruluyoruummm. Bi de gece uykularım cok hafifledi sürekli uyanıyorum. Bu yorgunluğun sebebi o büyük ihtimalle.

Kızlar bende 11+3 deyim 1-2 haftadır ellerim acayip kurumaya başladı kaşınıyo artık su da içiyorum kremde sürüyorum ama normal değil bu kadar kuruma bi yerde erkek bebekte olur diye okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum

Havalardan da olur, sabundan da, vitamin eksikliğinden de olur canım böyle şeylere yormamak lazım... Bol bol kremle elini, evde de yağla bakım yap yumuşacık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…