Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Gecen hafta kontrolüm vardı hersey yolunda olduğundan doktorum 12. haftada gel demişti ben nette yazılanları okudukça panik oldum çünkü kasık ağrılarım mide bulantılarım bitti acaba bi anormallik mi var diye bugün gittim hiçbir sorun yok meğerse zamanla geçmesi normalmiş sizde bilin ki benim gibi panik gitmeyin doktorum bugün bana çok güldü :)

Yaşasın varmış oradaymış değil miiii çok sevndimmmm demek ki diğer test yanlıştı bende bugun kan verdim yarın sonuç alcammm
Evet canım adetim 3 gün var bugün 4. Hafta eğer varsa mutlak a çıkar dedim yaptım çıktı çok şükür Hayırlı zamanindaymis ki Rabbim nasip etti

Kızlar acil durum az önce wc den sonra peçeteye bi parça kahverengi leke geldi pancar yemiştim oda renk bırakıyor ya o mu acaba yoksa kötü bişey mi var ya çol korkuyorum

yerlesme kanaması yasadın mı canım sen kahverengı lekelenme genelde sorun yaratmaz derler ama devamı gelırse doktora gıt hemen

Aynen canım ben bugün ilk kontrole gidiyorum sen nabtın gittin mi doktora
Benim daha küçük diye dr haftaya gel dedi 6.haftada gitmiş olcam yani bende şuan 5 haftalık görünüyor. Hcg değerimi de yeni öğrendim ben bugun 1753 çıktı
Dün gece bi de kahverengi akıntı oldu benim wc den sonra 2 kez dr aradım hemen ilaç ismi söyledi onu kullanmaya başladım bişey olmaz ama tedbiri alalım dedi

yerlesme kanaması yasadın mı canım sen kahverengı lekelenme genelde sorun yaratmaz derler ama devamı gelırse doktora gıt hemen
Yok hiç öyle bi şey olmadı daha önce ilk defa oldu 2 kez wc ye gittiğimde oldu gece dr aradım ilaç ismi söyledi onu başladım dün gece tedbir alalım biz dedi

Canım inşallah bi sıkıntı olmaz ben şimdi geldim daha doktordan düşük tehlikesi var iğne verdi hap verdi bide kan pıhtılaşması var bende ilaç kullanıyordum onun için oda yetersiz kalmış onun içinde ayrıca iğneye başladık karnımdan vurucaz 10 gün

Allah korusun canım korkma sonuçta tedavisi olan bişey bak Allah'ın izniyle bişey olmaz. Düşük tehliken neden varmış ki kanamam falan mı vardı. Neden düşük tehlikesi olurmuş peki

gogus hassasiyetiniz arada geciyormu bende oyle oluyor bazen yogunlasıyor bazen diniyor normalmi acaba
İlk zamanlar benim hiç geçmedi. Hep acıyordu, hassastı. 4. aydan sonra geçti diyebilirim. Ama şuanda mesela yağ sürerken sıkıştırsam acıyo büyüdü ya ondan herhalde

İlk zamanlar benim hiç geçmedi. Hep acıyordu, hassastı. 4. aydan sonra geçti diyebilirim. Ama şuanda mesela yağ sürerken sıkıştırsam acıyo büyüdü ya ondan herhalde
bende yine acı var bazen sızlıyor ama gecen haftaya gore daha dindi gibi geldi sanki:) ama ne yaptıgıda pek belli degil yarın doktora gidicem bakalım keseyi gorebilir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…