Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Canım kişiden kişiye değişiyordur kesin. Hadi bakalım inşallah görürsünüz keseyi
bende yine acı var bazen sızlıyor ama gecen haftaya gore daha dindi gibi geldi sanki:) ama ne yaptıgıda pek belli degil yarın doktora gidicem bakalım keseyi gorebilir insallah

Allah korusun canım korkma sonuçta tedavisi olan bişey bak Allah'ın izniyle bişey olmaz. Düşük tehliken neden varmış ki kanamam falan mı vardı. Neden düşük tehlikesi olurmuş peki
Canım ben 2 düşük yaptım kimyasal gebelik şeklinde ocak 8 benim son adetim di doktor 21. Gün gel progesteron bakıcaz dedi sonuç 2.34 çıktı çok düşük bi değer olduğu için doktor bu şekilde hamile kalırsan yine düşük olma ihtimali çok yüksek demişti bende şansıma onun üzerine hamile kaldım kanama gibi bişey Yok zaten dün öğrendim ama önlem amaçlı yinede başladı tedaviye

Kızlar

Bay 19subat. Ancak 8 subatta beta hcg 34.8 çıktı hamile olduğumu ogrendim. 11 subatta değer 132.44, 13 subatta yani dün ise 308.72 çıktı. 2 günde bir güzel şekilde artış olmuş. Dr 25 subatta gelebilirsin dedi telefonda. Kaç haftalik olduğumu bilmiyorum eğer değer böyle artarak giderse 25 subatta 15000 gibi olacak keseyi ve bebeği gorebilirmiyim? Teşekkür ederim..

Merhaba canım benim hcg değerim 1753 çıktı bugun ama keseyi daha göremeyebiliriz dedi dr ama yinede bakalım dedi yarın gidince yazarım sana

Sağlıkla gelsin inşallah dua edelim bol bol birbirimize edersek daha da güzel olur inşallan

Benimde bugun belimin sol tarafı ağrılı sızılı gibi dayanılmayacak gibi değil ama elim kaşınsa ona yorar korkar oldum :) bel ağrısı yaşamak normal mi tecrübeli hamişler:)

İnşallah canım benim rabbim hayırlısı neyse onu versin bize ayrıca dün ben gittiğimde keseyi gördük altan bakıldı mercimek kadarmış şuanda Şen'de görürsün bugün inşallah

öncelikle günaydın herkese. özelliklede çalışan hamişler uyanıktır sanırım yoksa çalışmasam uyuyor olurdum sabah uyanmak çok zor
Dilekcim gözünaydı. inşallah kalp atışınıda duyarsın. ne kadarlık olduğunu söyledi doktorun ve kaç mm çıktı ultrasonda acaba benim sat günümle ultrason tutmadığı için soruyorum meraktan. ve kalp atışı için ne zaman gideceksin dra tekrar

Benimde bugun belimin sol tarafı ağrılı sızılı gibi dayanılmayacak gibi değil ama elim kaşınsa ona yorar korkar oldum :) bel ağrısı yaşamak normal mi tecrübeli hamişler:)
Şuanda yaşadığının hamilelikle alakası olmayabilir. Çünkü bebek büyüyüp, rahme baskı yaptığında ve vücudun denge merkezi değiştikçe ağrılar artıyor. Şuan belki üşütmüş olabilirsin.

Canim internetten degerine bakarak tahmini kac gunluk hamile olduguna bakabilirsin. Tahminim bchg 34 iken dollenmeden 11 gun felan gecmis. 11 subatta 4. Haftani doldurmusun. Suan 4 hafta 3 yada 4 gunluk hamilesindir.
25 subatta 6. Haftani doldurmus olursun. Doktor keseyi gorur ama kalp sesi duyuladabilir duyulmayada. Ama mart basi gidersen hem kalp sesini hemde keseyi gorursun

bugun doktora gittim gebelik kesesi gorundu sukur ama tabi daha minnacık..ya sizlere birsey sorucam doktorda birsey demedi gerci ilk 3 ay cinsel iliskide bir sıkıntı olurmu

bugun doktora gittim gebelik kesesi gorundu sukur ama tabi daha minnacık..ya sizlere birsey sorucam doktorda birsey demedi gerci ilk 3 ay cinsel iliskide bir sıkıntı olurmu
Yok canım doktor zaten sıkıntılı bir gebelikse şayet uyarır. Bi sıkıntı olmuyor. Ama sen ilişkiden sonra herhangi bir şiddetli ağrı, kanama vs görürsen doktora başvur. Bu arada tebrik ederim, çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…