- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.001
bende yine acı var bazen sızlıyor ama gecen haftaya gore daha dindi gibi geldi sanki:) ama ne yaptıgıda pek belli degilyarın doktora gidicem bakalım keseyi gorebilir insallah
Canım ben 2 düşük yaptım kimyasal gebelik şeklinde ocak 8 benim son adetim di doktor 21. Gün gel progesteron bakıcaz dedi sonuç 2.34 çıktı çok düşük bi değer olduğu için doktor bu şekilde hamile kalırsan yine düşük olma ihtimali çok yüksek demişti bende şansıma onun üzerine hamile kaldım kanama gibi bişey Yok zaten dün öğrendim ama önlem amaçlı yinede başladı tedaviyeAllah korusun canım korkma sonuçta tedavisi olan bişey bak Allah'ın izniyle bişey olmaz. Düşük tehliken neden varmış ki kanamam falan mı vardı. Neden düşük tehlikesi olurmuş peki
Merhaba canım benim hcg değerim 1753 çıktı bugun ama keseyi daha göremeyebiliriz dedi dr ama yinede bakalım dedi yarın gidince yazarım sanaKızlar
Bay 19subat. Ancak 8 subatta beta hcg 34.8 çıktı hamile olduğumu ogrendim. 11 subatta değer 132.44, 13 subatta yani dün ise 308.72 çıktı. 2 günde bir güzel şekilde artış olmuş. Dr 25 subatta gelebilirsin dedi telefonda. Kaç haftalik olduğumu bilmiyorum eğer değer böyle artarak giderse 25 subatta 15000 gibi olacak keseyi ve bebeği gorebilirmiyim? Teşekkür ederim..
Sağlıkla gelsin inşallah dua edelim bol bol birbirimize edersek daha da güzel olur inşallanCanım ben 2 düşük yaptım kimyasal gebelik şeklinde ocak 8 benim son adetim di doktor 21. Gün gel progesteron bakıcaz dedi sonuç 2.34 çıktı çok düşük bi değer olduğu için doktor bu şekilde hamile kalırsan yine düşük olma ihtimali çok yüksek demişti bende şansıma onun üzerine hamile kaldım kanama gibi bişey Yok zaten dün öğrendim ama önlem amaçlı yinede başladı tedaviye
Çok teşekkür ederim. Merak içindeyim daha önce kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum. Güzel haberlerini bekliyorum inşallah.Merhaba canım benim hcg değerim 1753 çıktı bugun ama keseyi daha göremeyebiliriz dedi dr ama yinede bakalım dedi yarın gidince yazarım sana
İnşallah canım benim rabbim hayırlısı neyse onu versin bize ayrıca dün ben gittiğimde keseyi gördük altan bakıldı mercimek kadarmış şuanda Şen'de görürsün bugün inşallahSağlıkla gelsin inşallah dua edelim bol bol birbirimize edersek daha da güzel olur inşallan
İnşallah canım benim rabbim hayırlısı neyse onu versin bize ayrıca dün ben gittiğimde keseyi gördük altan bakıldı mercimek kadarmış şuanda Şen'de görürsün bugün inşallah
Şuanda yaşadığının hamilelikle alakası olmayabilir. Çünkü bebek büyüyüp, rahme baskı yaptığında ve vücudun denge merkezi değiştikçe ağrılar artıyor. Şuan belki üşütmüş olabilirsin.Benimde bugun belimin sol tarafı ağrılı sızılı gibi dayanılmayacak gibi değil ama elim kaşınsa ona yorar korkar oldum :) bel ağrısı yaşamak normal mi tecrübeli hamişler:)
İki afacanla başa çıkmak kolay mıKizlar bu minaklar beni cok yoruyo:)
Valla degilmis cnm yerimdn kalkick halim bille yok valla..İki afacanla başa çıkmak kolay mı
Allah kolay gebelik ve doğum nasip etsin inşallahValla degilmis cnm yerimdn kalkick halim bille yok valla..
Canim internetten degerine bakarak tahmini kac gunluk hamile olduguna bakabilirsin. Tahminim bchg 34 iken dollenmeden 11 gun felan gecmis. 11 subatta 4. Haftani doldurmusun. Suan 4 hafta 3 yada 4 gunluk hamilesindir.Kızlar
Bay 19subat. Ancak 8 subatta beta hcg 34.8 çıktı hamile olduğumu ogrendim. 11 subatta değer 132.44, 13 subatta yani dün ise 308.72 çıktı. 2 günde bir güzel şekilde artış olmuş. Dr 25 subatta gelebilirsin dedi telefonda. Kaç haftalik olduğumu bilmiyorum eğer değer böyle artarak giderse 25 subatta 15000 gibi olacak keseyi ve bebeği gorebilirmiyim? Teşekkür ederim..
Allah razi olsun cnm cumlemize insaAllahAllah kolay gebelik ve doğum nasip etsin inşallahİkisini de sağlıklı bir şekilde al kucağına
Yok canım doktor zaten sıkıntılı bir gebelikse şayet uyarır. Bi sıkıntı olmuyor. Ama sen ilişkiden sonra herhangi bir şiddetli ağrı, kanama vs görürsen doktora başvur. Bu arada tebrik ederim, çok sevindimbugun doktora gittim gebelik kesesi gorundu sukurama tabi daha minnacık..ya sizlere birsey sorucam doktorda birsey demedi gerci ilk 3 ay cinsel iliskide bir sıkıntı olurmu
kendimi kasıyorum biraz insanda korku oluyor:)Yok canım doktor zaten sıkıntılı bir gebelikse şayet uyarır. Bi sıkıntı olmuyor. Ama sen ilişkiden sonra herhangi bir şiddetli ağrı, kanama vs görürsen doktora başvur.
Canım ilk 3 ay sadece kendini çok yormamaya, yukarıya doğru esnememeye, ağır kaldırmamaya dikkat edersen, Allahın izniyle sıkıntısız atlatırsın. İlişkinin bebeğe hiçbir zararı yok zatenkendimi kasıyorum biraz insanda korku oluyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?