- 31 Ağustos 2016
- 4.335
- 8.016
- 158
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.021
Zuleyhaaaa canimmm ikizmiymisssss tebrik ederimmmmm bende ikiz cok istiyorummm kacinci haftada bu bilgiyi aldinnnn ben en son gittigimde tek kalp atisi gorduk sesini duyamadik kucuk oldugu icin onden onden buyuyor ihtimal buyuk benimde ama suan kesinlik yok canimKizalarrrr ikizlerin Annesi olucam Allahin iziniyle:)))))
Canim doktorun sorun olsa soylerdi. Demekki hersey yolunda. Normal hayatina devam etmeye calis.bugun doktora gittim gebelik kesesi gorundu sukurama tabi daha minnacık..ya sizlere birsey sorucam doktorda birsey demedi gerci ilk 3 ay cinsel iliskide bir sıkıntı olurmu
Canım 5 hafta 3 günlük bugün kese çok ufak mercimek kadar dedi o yüzden içini göremiyoruz ceviz kadar olduğunda görücez dedi 10 gün sonraya çağırdı bida o zaman bebişi görücez inşallahöncelikle günaydın herkese. özelliklede çalışan hamişler uyanıktır sanırım yoksa çalışmasam uyuyor olurdum sabah uyanmak çok zor
Dilekcim gözünaydı. inşallah kalp atışınıda duyarsın. ne kadarlık olduğunu söyledi doktorun ve kaç mm çıktı ultrasonda acaba benim sat günümle ultrason tutmadığı için soruyorum meraktan. ve kalp atışı için ne zaman gideceksin dra tekrar
Canım vajinal mi bakıldı keseye içinde bebek göründü mübugun doktora gittim gebelik kesesi gorundu sukurama tabi daha minnacık..ya sizlere birsey sorucam doktorda birsey demedi gerci ilk 3 ay cinsel iliskide bir sıkıntı olurmu
yok karından baktı bana cok ufaktı zaten ufak siyahlık gosterdi hatta bak bu diye 10 gun sonra kontrole cagırdı bebek daha gorunmediCanım vajinal mi bakıldı keseye içinde bebek göründü mü
benimde geçen cuma 5+2de olduğunu ve 0,7mm olduğunu öğrendimde :) tabi kese görünüyor minnacık bebek görünmüyordu. ultrason kağıdın varsa alt tarafında yazıyo canım kaç mm olduğu keseninCanım 5 hafta 3 günlük bugün kese çok ufak mercimek kadar dedi o yüzden içini göremiyoruz ceviz kadar olduğunda görücez dedi 10 gün sonraya çağırdı bida o zaman bebişi görücez inşallah
Sen nabtın gittin mi doktora canım
karından baktı sanada dimi benimle aynı cıkmıs:) bende 5 deyim tam:)benimde geçen cuma 5+2de olduğunu ve 0,7mm olduğunu öğrendimde :) tabi kese görünüyor minnacık bebek görünmüyordu. ultrason kağıdın varsa alt tarafında yazıyo canım kaç mm olduğu kesenin
Benim direk alttan baktı ordan gördük bizde 10 gün sonra nolucak merak ediyorumyok karından baktı bana cok ufaktı zaten ufak siyahlık gosterdi hatta bak bu diye 10 gun sonra kontrole cagırdı bebek daha gorunmedi
bende karından gordu niye erken gozuktu hic bu zamanalrda karından ogrenen yokmu merak ettim:)Benim direk alttan baktı ordan gördük bizde 10 gün sonra nolucak merak ediyorum
evet canım karından baktı :) inşallah kalp atışınıda duyarız :)karından baktı sanada dimi benimle aynı cıkmıs:) bende 5 deyim tam:)
Benim 5 haftada keseyi görmüştü 2 hafta sonra tekrar cagırdı işte kalp atışlarını duymak için. O zamanda 7.haftadaydık ama 7+5 gibi falan hem kendini gördük, hem kalp atışlarını duydukbende karından gordu niye erken gozuktu hic bu zamanalrda karından ogrenen yokmu merak ettim:)
amin insallah bir tarafdan rahatlık geliyor sonra baska birsey baslıyor dogurana kdr surcek heralde:)evet canım karından baktı :) inşallah kalp atışınıda duyarız :)
aynı olmus:).. sanırım benim erken dollenme cunku hamileligimi adetten 5 gun once ogrenmiştim:) benide 10 gun sonra cagırdı cok heyecanlı bekleyis:)Benim 5 haftada keseyi görmüştü 2 hafta sonra tekrar cagırdı işte kalp atışlarını duymak için. O zamanda 7.haftadaydık ama 7+5 gibi falan hem kendini gördük, hem kalp atışlarını duyduk
aynen benimde öyle oldu 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim 7. hafta başında.Benim 5 haftada keseyi görmüştü 2 hafta sonra tekrar cagırdı işte kalp atışlarını duymak için. O zamanda 7.haftadaydık ama 7+5 gibi falan hem kendini gördük, hem kalp atışlarını duyduk
evet öyle oluyormuş tecrübelilerden öğrendik. aslında fazla şey biliyoruz ondan bu kadar dert oluyo sanırım geçen annem diyor kızım ben 2 kere anca dra gittim bu kadar evhamlanma diyoramin insallah bir tarafdan rahatlık geliyor sonra baska birsey baslıyor dogurana kdr surcek heralde:)
Yok inanki yazmıyor bi saattir kağıdı kontrol ediyorum yazmıyor yani bendebenimde geçen cuma 5+2de olduğunu ve 0,7mm olduğunu öğrendimde :) tabi kese görünüyor minnacık bebek görünmüyordu. ultrason kağıdın varsa alt tarafında yazıyo canım kaç mm olduğu kesenin
aynen oyle benim ablam daha 5-6 sene oldu ikinci cocugunu doguralı bilmiyor bu hcg yi falan ne biliyim doktor ultrasondan baktı diyor:) bence biz cok fazla okuyoruz buralarda ondan boyle mumkun oldugunca uzak durmak lazım en azından kese kalp atısı falan duyulanana kadar :)aynen benimde öyle oldu 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim 7. hafta başında.
evet öyle oluyormuş tecrübelilerden öğrendik. aslında fazla şey biliyoruz ondan bu kadar dert oluyo sanırım geçen annem diyor kızım ben 2 kere anca dra gittim bu kadar evhamlanma diyoronlar bilmiyormuşki dış gebelik boş gebelik akışına bırakmışlar. birde artık daha sık görülüyor çevrede korkuyor insan
o zaman çok küçük zaten vajinalle görmüş canım küçüktür. sağlıklı olsundaYok inanki yazmıyor bi saattir kağıdı kontrol ediyorum yazmıyor yani bende
aynen şimdi birde çevredekiler çok ultrasona girme bebekte sorun olur diyorlar birinin çocuğunun kulağı oluşmamış falan. kalp atışını duyunca gitmeyim diyorum bu seferde dr doğumda ilgilenmezse korkusu oluşuyoraynen oyle benim ablam daha 5-6 sene oldu ikinci cocugunu doguralı bilmiyor bu hcg yi falan ne biliyim doktor ultrasondan baktı diyor:) bence biz cok fazla okuyoruz buralarda ondan boyle mumkun oldugunca uzak durmak lazım en azından kese kalp atısı falan duyulanana kadar :)
İnşallah canım benim cümlemizin inşallah bana 3ay yatak yolu var düşük tehlikesi var sürekli yatıcaksın dedi 9 ay yatayım da inşallah bu defa sağlıkla kucagıma alabileyimo zaman çok küçük zaten vajinalle görmüş canım küçüktür. sağlıklı olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?