Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Kizalarrrr ikizlerin Annesi olucam Allahin iziniyle:)))))
Zuleyhaaaa canimmm ikizmiymisssss tebrik ederimmmmm bende ikiz cok istiyorummm kacinci haftada bu bilgiyi aldinnnn ben en son gittigimde tek kalp atisi gorduk sesini duyamadik kucuk oldugu icin onden onden buyuyor ihtimal buyuk benimde ama suan kesinlik yok canim

bugun doktora gittim gebelik kesesi gorundu sukur ama tabi daha minnacık..ya sizlere birsey sorucam doktorda birsey demedi gerci ilk 3 ay cinsel iliskide bir sıkıntı olurmu
Canim doktorun sorun olsa soylerdi. Demekki hersey yolunda. Normal hayatina devam etmeye calis.

Canım 5 hafta 3 günlük bugün kese çok ufak mercimek kadar dedi o yüzden içini göremiyoruz ceviz kadar olduğunda görücez dedi 10 gün sonraya çağırdı bida o zaman bebişi görücez inşallah
Sen nabtın gittin mi doktora canım

benimde geçen cuma 5+2de olduğunu ve 0,7mm olduğunu öğrendimde :) tabi kese görünüyor minnacık bebek görünmüyordu. ultrason kağıdın varsa alt tarafında yazıyo canım kaç mm olduğu kesenin

benimde geçen cuma 5+2de olduğunu ve 0,7mm olduğunu öğrendimde :) tabi kese görünüyor minnacık bebek görünmüyordu. ultrason kağıdın varsa alt tarafında yazıyo canım kaç mm olduğu kesenin
karından baktı sanada dimi benimle aynı cıkmıs:) bende 5 deyim tam:)

bende karından gordu niye erken gozuktu hic bu zamanalrda karından ogrenen yokmu merak ettim:)
Benim 5 haftada keseyi görmüştü 2 hafta sonra tekrar cagırdı işte kalp atışlarını duymak için. O zamanda 7.haftadaydık ama 7+5 gibi falan hem kendini gördük, hem kalp atışlarını duyduk

Benim 5 haftada keseyi görmüştü 2 hafta sonra tekrar cagırdı işte kalp atışlarını duymak için. O zamanda 7.haftadaydık ama 7+5 gibi falan hem kendini gördük, hem kalp atışlarını duyduk
aynı olmus:).. sanırım benim erken dollenme cunku hamileligimi adetten 5 gun once ogrenmiştim:) benide 10 gun sonra cagırdı cok heyecanlı bekleyis:)

aynen benimde öyle oldu 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim 7. hafta başında.
amin insallah bir tarafdan rahatlık geliyor sonra baska birsey baslıyor dogurana kdr surcek heralde:)
evet öyle oluyormuş tecrübelilerden öğrendik. aslında fazla şey biliyoruz ondan bu kadar dert oluyo sanırım geçen annem diyor kızım ben 2 kere anca dra gittim bu kadar evhamlanma diyor onlar bilmiyormuşki dış gebelik boş gebelik akışına bırakmışlar. birde artık daha sık görülüyor çevrede korkuyor insan

aynen oyle benim ablam daha 5-6 sene oldu ikinci cocugunu doguralı bilmiyor bu hcg yi falan ne biliyim doktor ultrasondan baktı diyor:) bence biz cok fazla okuyoruz buralarda ondan boyle mumkun oldugunca uzak durmak lazım en azından kese kalp atısı falan duyulanana kadar :)

aynen şimdi birde çevredekiler çok ultrasona girme bebekte sorun olur diyorlar birinin çocuğunun kulağı oluşmamış falan. kalp atışını duyunca gitmeyim diyorum bu seferde dr doğumda ilgilenmezse korkusu oluşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…