Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

yok ya olurmu oyle sey cocugun baska bir saglık sorunu vardır icerde.. ultrasonla alakalı degildir kontrole gittigind mecbur baktırmak zorundasın gelisimi icin dusunme bu sekilde ben inanmıyorum bunlara her kafadan ses cıkıyor

aynı olmus:).. sanırım benim erken dollenme cunku hamileligimi adetten 5 gun once ogrenmiştim:) benide 10 gun sonra cagırdı cok heyecanlı bekleyis:)
Olabilir canım, bende şuan tam tarih hatırlamıyorumama 2-3 gün önce öğrenmiştim. Erken mi normal mi bilmiyorum ama

yok ya olurmu oyle sey cocugun baska bir saglık sorunu vardır icerde.. ultrasonla alakalı degildir kontrole gittigind mecbur baktırmak zorundasın gelisimi icin dusunme bu sekilde ben inanmıyorum bunlara her kafadan ses cıkıyor
Canım araştırsana internetten, bu konuyla alakalı cok sey yazıyor. Ultrason cihazıyla bir alakası yoktur onun, canı veren Allah, yaratan Allah yani ultrasona girmeseydi olmayacak mıydı bunlar... Ultrason cihazının zarar verdiğini kanıtlayan bir buluş, görüş yok.

Cok tesekur ederim cnm Rabim isteyen herkese nasip etsin 6 haftada ogrendim cnm ikiz olduklarini hemde kalp atislarini duydum minikleriminn

Kuzum benim nasilsin ikiz gebelikte bulanti daha fazla olur bize gore bibebis fazla tasiyosun cok cok cok fazla dinlen olurmuu hic yipratma kendini gerekirse nazinida yap :)
Valla canim Rabim kolaylik veriyo heralde cik sukur iyiyim sabahlari bulantim birazdaha fazla oluyoo ama krakerle falan durduruyorum.yerimden kalkmak istesemde kalkamiyorum cnm cok halsizim valla.. ama deger miniklerim icin sen nasilsin nasil gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…