- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.041
yok ya olurmu oyle sey cocugun baska bir saglık sorunu vardır icerde.. ultrasonla alakalı degildir kontrole gittigind mecbur baktırmak zorundasın gelisimi icin dusunme bu sekilde ben inanmıyorum bunlara her kafadan ses cıkıyoraynen şimdi birde çevredekiler çok ultrasona girme bebekte sorun olur diyorlar birinin çocuğunun kulağı oluşmamış falan. kalp atışını duyunca gitmeyim diyorum bu seferde dr doğumda ilgilenmezse korkusu oluşuyor
Olabilir canım, bende şuan tam tarih hatırlamıyorumama 2-3 gün önce öğrenmiştim. Erken mi normal mi bilmiyorum amaaynı olmus:).. sanırım benim erken dollenme cunku hamileligimi adetten 5 gun once ogrenmiştim:) benide 10 gun sonra cagırdı cok heyecanlı bekleyis:)
Canım araştırsana internetten, bu konuyla alakalı cok sey yazıyor. Ultrason cihazıyla bir alakası yoktur onun, canı veren Allah, yaratan Allah yani ultrasona girmeseydi olmayacak mıydı bunlar... Ultrason cihazının zarar verdiğini kanıtlayan bir buluş, görüş yok.yok ya olurmu oyle sey cocugun baska bir saglık sorunu vardır icerde.. ultrasonla alakalı degildir kontrole gittigind mecbur baktırmak zorundasın gelisimi icin dusunme bu sekilde ben inanmıyorum bunlara her kafadan ses cıkıyor
Amin canımMerhaba hamisler:)) ben geçen hafta minicik bir kese gördüm bu hafta yada haftayada kalp Atisi için gidecem Allahım hepimizin meleklerini korusun . Yardımcımız olsun
BiZde gördük canım çok şükür Allah herkese nasip etsinİnşallah canım benim rabbim hayırlısı neyse onu versin bize ayrıca dün ben gittiğimde keseyi gördük altan bakıldı mercimek kadarmış şuanda Şen'de görürsün bugün inşallah
Canım slm az önce dr dan geldik keseyi gördüm çok şükür Allah herkese nasip etsinÇok teşekkür ederim. Merak içindeyim daha önce kimyasal gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum. Güzel haberlerini bekliyorum inşallah.
Cok tesekur ederim cnm Rabim isteyen herkese nasip etsin 6 haftada ogrendim cnm ikiz olduklarini hemde kalp atislarini duydum minikleriminnZuleyhaaaa canimmm ikizmiymisssss tebrik ederimmmmm bende ikiz cok istiyorummm kacinci haftada bu bilgiyi aldinnnn ben en son gittigimde tek kalp atisi gorduk sesini duyamadik kucuk oldugu icin onden onden buyuyor ihtimal buyuk benimde ama suan kesinlik yok canim
Allah razi olsun cnm Isteyen herkese Rabim nasip etsin insaAllah hepimiz bi avazda dogururz insaAllahAsk-I Zuleyha canim tebrikler. Ikiz annesi olacakmisin. Insallah hem hamileligin hemde sonrasi rahat ve kolay olur.
Kuzum benim nasilsin ikiz gebelikte bulanti daha fazla olur bize gore bibebis fazla tasiyosun cok cok cok fazla dinlen olurmuu hic yipratma kendini gerekirse nazinida yap :)Allah razi olsun cnm Isteyen herkese Rabim nasip etsin insaAllah hepimiz bi avazda dogururz insaAllah
Valla canim Rabim kolaylik veriyo heralde cik sukur iyiyim sabahlari bulantim birazdaha fazla oluyoo ama krakerle falan durduruyorum.yerimden kalkmak istesemde kalkamiyorum cnm cok halsizim valla.. ama deger miniklerim icin sen nasilsin nasil gidiyoKuzum benim nasilsin ikiz gebelikte bulanti daha fazla olur bize gore bibebis fazla tasiyosun cok cok cok fazla dinlen olurmuu hic yipratma kendini gerekirse nazinida yap :)
Canım çok sevindim sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah hepimiz ayrıca senin nasıl baktı keseye vajinal mı karından mıBiZde gördük canım çok şükür Allah herkese nasip etsin
Ultrasondan baktı canım göründü Allah'a şükürler olsun. Allah korusun onlarıCanım çok sevindim sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah hepimiz ayrıca senin nasıl baktı keseye vajinal mı karından mı
Ultrasondan baktı canım göründü Allah'a şükürler olsun. Allah korusun onlarıCanım çok sevindim sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah hepimiz ayrıca senin nasıl baktı keseye vajinal mı karından mı
Amin canım bida kontrole ne zaman çağırdı herhangi bi vitamin falan başladı mıUltrasondan baktı canım göründü Allah'a şükürler olsun. Allah korusun onları
Merhaba, hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.kızlar mrb günaydın bende ağustos annesi olucam Allahın izniyle :)
amiiiin çok teşekkür ederm :)Merhaba, hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Gunaydin cnm Rabim saglikla kucagina almayi nasip etsin insaAllahkızlar mrb günaydın bende ağustos annesi olucam Allahın izniyle :)
amin hepimizzzz ikiz annesi :)Gunaydin cnm Rabim saglikla kucagina almayi nasip etsin insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?