- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.061
Amin insaAllah cnm :)amin hepimizzzz ikiz annesi :)
Benim mide bulantılarım çok canım ya hiçbirşey gecirmiyorSelamlar kızlarNasılsınız bugün, bebişler nasıl?
Valla cnm benimkler iyiler galibaa cunku mide bukantilarim had safadaSelamlar kızlarNasılsınız bugün, bebişler nasıl?
Benim mide bulantılarım çok canım ya hiçbirşey gecirmiyorbir de kabızlık var bende dünden beri sanırım ondan sol tarafım çok ağrıyor yuruyemiyorum bile ayağa bile kalkamıyorum
Valla cnm benimkler iyiler galibaa cunku mide bukantilarim had safada
Yok ya cnm her bunyeye gore degisiyo heralde benimkiler bide ikiz ya daha fazla hisediyorumm sorun yoktur merak etme herkesde ayni belirti olacak diye bisey yokk sıkma sen guzel canini:)bende daha mıde bulantısına rastlanmadı her ıstedıgımı yedım ıctım acaba bende mı bı sorun var
Yok ya cnm her bunyeye gore degisiyo heralde benimkiler bide ikiz ya daha fazla hisediyorumm sorun yoktur merak etme herkesde ayni belirti olacak diye bisey yokk sıkma sen guzel canini:)
Belki cok rahat bi gebelik gecirceksin ne guzel istee ben yataktan cikamiyom valla adim atmaya bille takatim yok gibi havalar isiniyo yakinda gez toz bebisinle beraber ohh hic biseyi takma hersey yolundadir InsaAllahama gercekten okuyorum boyle herkeste cok fazla belırtı var ben daha cok hafıf bacak agrısı ve arada hafıfı kramp dısında hıcbırsey hıssetmedım onlarda cok dınledım kendımı heralde normalde olsa farketmezdım bıle :) daha hamıle oldugumu hıssedecegım bısey olmadı :)
Belki cok rahat bi gebelik gecirceksin ne guzel istee ben yataktan cikamiyom valla adim atmaya bille takatim yok gibi havalar isiniyo yakinda gez toz bebisinle beraber ohh hic biseyi takma hersey yolundadir InsaAllah
insallah canım ya hepımız oyle olur ınsallah sızınkıde sanırım 10 12. haftadan sonra bıtıyor sanırım.. benım teyzemınkı cok zordu sızın gıbı cocuklarına bıle yaklasamıyordu koku ve mıde bulantısı yuzunden 3 aylıkken gecmıstı
Dogrudur bende esime yaklasmiyom:) hayirlisi cnm ister gecsin ister gecmesin miniklerimiz iyi olsundainsallah canım ya hepımız oyle olur ınsallah sızınkıde sanırım 10 12. haftadan sonra bıtıyor sanırım.. benım teyzemınkı cok zordu sızın gıbı cocuklarına bıle yaklasamıyordu koku ve mıde bulantısı yuzunden 3 aylıkken gecmıstı
Valla canım benimde 6. Haftada mide bulantim hiç yoktu hatta neden yok acaba diye kafaya takıyordum. 7. Haftanın sonu gibi bir başladı dedim keşke hiç merak etmeseymisim :))ama gercekten okuyorum boyle herkeste cok fazla belırtı var ben daha cok hafıf bacak agrısı ve arada hafıfı kramp dısında hıcbırsey hıssetmedım onlarda cok dınledım kendımı heralde normalde olsa farketmezdım bıle :) daha hamıle oldugumu hıssedecegım bısey olmadı :)
Canimmm ailede varmiydi seninde ikizleri olan daha once ? bide esinin ailesiyle bebek ismi icin sorun yasayan senmiydin benmi karistirdim ???Cok tesekur ederim cnm Rabim isteyen herkese nasip etsin 6 haftada ogrendim cnm ikiz olduklarini hemde kalp atislarini duydum minikleriminn
Cnm valla ailede varmi yokmu bende bilmiyorumCanimmm ailede varmiydi seninde ikizleri olan daha once ? bide esinin ailesiyle bebek ismi icin sorun yasayan senmiydin benmi karistirdim ???
Ohaaa ciddimisin sennn yaaa ne dicemi bilemedim allah isteyene vermiyor verende bole yapior nasil bir dunya buuuu.. Ama her zaman inanmisimdir Allahin yazdigi kaderde her zaman hayir vardir.... uzduysem ozur dilerimCnm valla ailede varmi yokmu bende bilmiyorumbeni ailem cocuk esirgemeden evlat edinmiiss biyolojik olanlarsa dogdugum gibi beni hastanenin tuvaletine atmislar.. isim sorunuda yasayan bendim ama halletim cnm benim istedigim isimler konulacak ruyamda gormustum cunku daha hamile olmazdan 3 ay oncesinde ikiz olacaklarini ve isimlerine Allahtan esime anlatmistimda Ozmnlar simdi mecburuz koymaya diyo Ruya gordugum icin:)
Yok ya cnm her bunyeye gore degisi
valla benim 7. haftadan sonra bi başladı şuan 14. haftamdayım yeni geçti çok şükür bende ilk başlarda iyidm hatta3 kilo almştm ama sonra 4 kilo verdmMerhaba kızlar benim bebiş de iyidir heralde millet mide bulantısıyla uyanır ben baş ağrısıyla uyanıyorum :) mide bulantım dikkate alamaıycağım kadar az iniallah hep böyle gider ama genelde 6-7 haftadan sonda başlar diyorlar
Hahahahha suanda 7. Hafta bitmek uzere 5 kilo almisim bile hemde kustugum haldeeee bogazimi tutamiyorummm hani izlermisiniz bilmem ama no 309 daki bir ikizlere hamile kadin varya surekli acikan yemek isteyen ayni onun gibiyim wallahiii hem yiyorum hem guluyorummk aklima bisi dusunce yiyene kaadar elim ayahim resmen titriyor yiyemicem sanip saldiriyorummm hahahahahahvalla benim 7. haftadan sonra bi başladı şuan 14. haftamdayım yeni geçti çok şükür bende ilk başlarda iyidm hatta3 kilo almştm ama sonra 4 kilo verdm
benim bulantıyla beraber iştahsızlıkta vardı belkide ondan verdm ama şimdi bi açıldım allaaaah senin gibi oldm valla :)Hahahahha suanda 7. Hafta bitmek uzere 5 kilo almisim bile hemde kustugum haldeeee bogazimi tutamiyorummm hani izlermisiniz bilmem ama no 309 daki bir ikizlere hamile kadin varya surekli acikan yemek isteyen ayni onun gibiyim wallahiii hem yiyorum hem guluyorummk aklima bisi dusunce yiyene kaadar elim ayahim resmen titriyor yiyemicem sanip saldiriyorummm hahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?