- 31 Ağustos 2016
- 4.335
- 8.016
- 158
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.081
Amannnnn dogumdan sonra veririm napimmm olum yokya sonunda hahahahahah yasasinnnn yemek yemekkkkkk hehehehhehehehbenim bulantıyla beraber iştahsızlıkta vardı belkide ondan verdm ama şimdi bi açıldım allaaaah senin gibi oldm valla :)
ahh o kokular ben hala mutfağıma giremiyorum malesef o derece kötüydüm herşey eşim bile kokardıbizde iyiyiz şükür bendede mide bulantısı yok şimdilik ama koku hassasiyeti çok fazla. şimdi yemek arasından döndüm aşırı uyku bastı
Cnm valla ailede varmi yokmu bende bilmiyorumbeni ailem cocuk esirgemeden evlat edinmiiss biyolojik olanlarsa dogdugum gibi beni hastanenin tuvaletine atmislar.. isim sorunuda yasayan bendim ama halletim cnm benim istedigim isimler konulacak ruyamda gormustum cunku daha hamile olmazdan 3 ay oncesinde ikiz olacaklarini ve isimlerine Allahtan esime anlatmistimda Ozmnlar simdi mecburuz koymaya diyo Ruya gordugum icin:)
kaç kiloyla hamile kaldın cnmAmannnnn dogumdan sonra veririm napimmm olum yokya sonunda hahahahahah yasasinnnn yemek yemekkkkkk hehehehheheheh
Ayyy solemiyim hahahahahah kiloluydum zatennn doguma diyarbakir karpuzu gibi gidicem sanirim hahahahah 80 le basladim canimkaç kiloyla hamile kaldın cnm
Estafurulah cnm Rabimin boyle istemis boyle olmus hamd olsun daha kotu seyler var hayataOhaaa ciddimisin sennn yaaa ne dicemi bilemedim allah isteyene vermiyor verende bole yapior nasil bir dunya buuuu.. Ama her zaman inanmisimdir Allahin yazdigi kaderde her zaman hayir vardir.... uzduysem ozur dilerim
valla cnm ruyamda bi kiz bi erkek gordum birin adini peygmberimizin s.a.s ismini koyuyodum digerinide kizi hz Zeynep ismini koyuyodum Rabim nasip ederse cocuklarimin ismini bunlari koycam Rabim layik etirsin insaAllahcanım ısım gordgune gore kız mı erkek mı olacak yada ıkısı bırden mı olacak bılıyorsundur ne guzel keske bende gorseydım :)
bende 70 le kaldm şuan 76 yım Allah sonumuzu hayır etsin bide cinsiyeti öğrensek :)Ayyy solemiyim hahahahahah kiloluydum zatennn doguma diyarbakir karpuzu gibi gidicem sanirim hahahahah 80 le basladim canim
valla cnm ruyamda bi kiz bi erkek gordum birin adini peygmberimizin s.a.s ismini koyuyodum digerinide kizi hz Zeynep ismini koyuyodum Rabim nasip ederse cocuklarimin ismini bunlari koycam Rabim layik etirsin insaAllah
bende 70 le kaldm şuan 76 yım Allah sonumuzu hayır etsin bide cinsiyeti öğrensek :)
valla bana 100 olursun diyolar çok korkuyorum yaaa ama boğazımıda tutamyrm :) inşallah cnmben cok yıyorum ama en fazla 1 2 kılo almısımdır sadece bıraz sısmıs hıssedıyorum kendımı onuda pantolonlara gıremedıgım ıcın anladım :) ama kılo 55 ıdım maksımum 57 58 olmusumdur oda asırı yemekten sanırım :) aman saglıklı bır sekılde dogsunlarda bebısler ıstersek 80 90 olalım
Kiz ne 80 90 i suan 85 im 130 u gecmesem die dua ediorum hahahahahahahben cok yıyorum ama en fazla 1 2 kılo almısımdır sadece bıraz sısmıs hıssedıyorum kendımı onuda pantolonlara gıremedıgım ıcın anladım :) ama kılo 55 ıdım maksımum 57 58 olmusumdur oda asırı yemekten sanırım :) aman saglıklı bır sekılde dogsunlarda bebısler ıstersek 80 90 olalım
Maşallah maşallah. Olsun onun zahmetine katlanmakta güzelValla cnm benimkler iyiler galibaa cunku mide bukantilarim had safada
Aynen oyle vallahi cnm sag salim kucagima alimda ben hic onemli degilim kuzucuklarim iyi olsunlar yeter:)Maşallah maşallah. Olsun onun zahmetine katlanmakta güzel
Yapma yaaaa kabızlığa ananas iyi geliyor canım, tüketebilirsin. Geçmiş olsun. Dikkat et kendine bir de üşütme sakınBenim mide bulantılarım çok canım ya hiçbirşey gecirmiyorbir de kabızlık var bende dünden beri sanırım ondan sol tarafım çok ağrıyor yuruyemiyorum bile ayağa bile kalkamıyorum
Aynen oyle vallahi cnm sag salim kucagima alimda ben hic onemli degilim kuzucuklarim iyi olsunlar yeter:)
InsaAllah gorursun cnm gormesende sevdigin guzel bi ismi koyarsin ne olcak kiay ne guzel bakalım benım daha 7 ay var belkı gorurum bende :)
Kizlar gelin Bu yolu birlikte Sag salim bitirelim. Gunden gune Allahin mucizesine Tanik olalim, her gun bi degisim, her yeni gun yavrularimizin dahada buyumuseni izliyelim.Bu yolda sornlarimizi paylasalim...
Mrb cnm Allahim hayirli dogumlar nasip etsin insaAllah hastane odalarindada yazariz insaAllah dogum yaptik diyeee:)Merhaba :) beklenen doğumlarımız aynı gün :)
valla bana 100 olursun diyolar çok korkuyorum yaaa ama boğazımıda tutamyrm :) inşallah cnm
Kiz ne 80 90 i suan 85 im 130 u gecmesem die dua ediorum hahahahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?