Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

canım ısım gordgune gore kız mı erkek mı olacak yada ıkısı bırden mı olacak bılıyorsundur ne guzel keske bende gorseydım :)

Ohaaa ciddimisin sennn yaaa ne dicemi bilemedim allah isteyene vermiyor verende bole yapior nasil bir dunya buuuu.. Ama her zaman inanmisimdir Allahin yazdigi kaderde her zaman hayir vardir.... uzduysem ozur dilerim
Estafurulah cnm Rabimin boyle istemis boyle olmus hamd olsun daha kotu seyler var hayata

canım ısım gordgune gore kız mı erkek mı olacak yada ıkısı bırden mı olacak bılıyorsundur ne guzel keske bende gorseydım :)
valla cnm ruyamda bi kiz bi erkek gordum birin adini peygmberimizin s.a.s ismini koyuyodum digerinide kizi hz Zeynep ismini koyuyodum Rabim nasip ederse cocuklarimin ismini bunlari koycam Rabim layik etirsin insaAllah

valla cnm ruyamda bi kiz bi erkek gordum birin adini peygmberimizin s.a.s ismini koyuyodum digerinide kizi hz Zeynep ismini koyuyodum Rabim nasip ederse cocuklarimin ismini bunlari koycam Rabim layik etirsin insaAllah

ay ne guzel bakalım benım daha 7 ay var belkı gorurum bende :)

bende 70 le kaldm şuan 76 yım Allah sonumuzu hayır etsin bide cinsiyeti öğrensek :)

ben cok yıyorum ama en fazla 1 2 kılo almısımdır sadece bıraz sısmıs hıssedıyorum kendımı onuda pantolonlara gıremedıgım ıcın anladım :) ama kılo 55 ıdım maksımum 57 58 olmusumdur oda asırı yemekten sanırım :) aman saglıklı bır sekılde dogsunlarda bebısler ıstersek 80 90 olalım

valla bana 100 olursun diyolar çok korkuyorum yaaa ama boğazımıda tutamyrm :) inşallah cnm

Kiz ne 80 90 i suan 85 im 130 u gecmesem die dua ediorum hahahahahahah

Benim mide bulantılarım çok canım ya hiçbirşey gecirmiyor bir de kabızlık var bende dünden beri sanırım ondan sol tarafım çok ağrıyor yuruyemiyorum bile ayağa bile kalkamıyorum
Yapma yaaaa kabızlığa ananas iyi geliyor canım, tüketebilirsin. Geçmiş olsun. Dikkat et kendine bir de üşütme sakın

Kizlar gelin Bu yolu birlikte Sag salim bitirelim. Gunden gune Allahin mucizesine Tanik olalim, her gun bi degisim, her yeni gun yavrularimizin dahada buyumuseni izliyelim.Bu yolda sornlarimizi paylasalim...

Merhaba :) beklenen doğumlarımız aynı gün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…