- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.101
InsaAllah gorursun cnm gormesende sevdigin guzel bi ismi koyarsin ne olcak ki
Amin cnm insaAllahdogru dıyosun canım ınsallah saglıkla alalımda kucagımıza :)
Mrb cnm Allahim hayirli dogumlar nasip etsin insaAllah hastane odalarindada yazariz insaAllah dogum yaptik diyeee:)
sakartosbiik_ Babylicious Ask-I Zuleyha Kızlar kilodan söz ediyorsunuz madem bende bir yorumda bulunayım. İlk 3-4 ay alınan kiloları kendimize alıyoruz, bebek sizden beslenmiyor çünkü. O nedenle bu 3-4 ayda yeme alışkanlıklarımızı değiştirip, kilo almamaya dikkat etmeliyiz. Çünkü sonrasında hızlı kilo alınıyor. Ben 60 kilo ila hamile kaldım, şuanda 69-70 arasında gidip geliyorum. Bir de ilk 4 ay kilo almadığım halde 10 kilo almış bulunmaktayım.
Bu günkü gebelik takvimimde fazladan 300 kalori daha alman gerekiyor diyor, böyleyken nasıl vericezAynen katılıyorum. Ben ilk hamileliğimde ilk 5-6 ay gram almadım. Ama 7.ay ve sonrasında 12 kilo almıştım. Şimdi de 68 kiloyum. 3 kilo verebilsem ne güzel olur :) ilkinde vermiştim kilo..
Onu bilmiyordum canım alayım hemen bugün inşallah iyi gelir valla çok sağol :))Yapma yaaaa kabızlığa ananas iyi geliyor canım, tüketebilirsin. Geçmiş olsun. Dikkat et kendine bir de üşütme sakın
Al canım al ben normaldede cok severim zatenOnu bilmiyordum canım alayım hemen bugün inşallah iyi gelir valla çok sağol :))
Canım o bende de var özellikle geceleri ve sabahları donuyorum resmenarkadaşlar ben çok üşüyorum sizdede bu durum oldu mu yada varmı. hamilelikte ateş artar diye biliyorum ama ben daha çok üşümeye başladım
Canım havalar sıcak olsa neyse de soğuk havada basmıyor o ateşarkadaşlar ben çok üşüyorum sizdede bu durum oldu mu yada varmı. hamilelikte ateş artar diye biliyorum ama ben daha çok üşümeye başladım
Sıcak su torbasını ayaklarınızın altına, yatarken bacagınızın arasına falan alın.Canım o bende de var özellikle geceleri ve sabahları donuyorum resmen
evin içinde eşim evin içi iyi diyor ama 8 buçuk 9dan sonra titriyorum resmen. dr daha tahlillerimi yapmadı kalp atışını duyunca yapacak. şimdilik sadece folica kullanıyorum folik asitCanım havalar sıcak olsa neyse de soğuk havada basmıyor o ateşKansızlık olabilir sende, demir ilacı kullanıyor musun?
Anladım canım, o zaman üzerine kalın bir hırka giy, ayaklarına çorap harici panduf terlik vs'siz gezme. Sıcak su torbası temin et bir de. Ben bayılıyorum, sıcacık yapıyor, hemende soğumuyo, onu da havluya sar, elinde tut, bacaklarının üstüne koy baya faydası olur. Pekmez iç bir de akşamları yarım çay bardağı falan zararı olmaz.evin içinde eşim evin içi iyi diyor ama 8 buçuk 9dan sonra titriyorum resmen. dr daha tahlillerimi yapmadı kalp atışını duyunca yapacak. şimdilik sadece folica kullanıyorum folik asit
Ilk cocuk cnm 5 yilldan sonra olan mucizelerim Allaha sukurler olsun InsaAllah bizde oyle bi gurup oluruz beraber guleriz insaAllah yavrularimizlaAminnn inşallah.. İlk çocuk mu? Benim 2.çocuk Rabbim yüzünü görmeyi de nasip etsin. İnş deriz. Oğluma hamileyken de burda bi grubumuz vardı çok güzeldi ben sancılandım doğumum geldi tüm grup benle sancı çekti diyebilirim.. Her derdimizi paylaştık her tecrübemizi paylaştık çok şey öğrendi herkes birbirinden.. İnş yine öyle olur :)
görsen zaten kat kat giyiniyorum battaniyeyide alıyorum ancak zor ısınıyorumAnladım canım, o zaman üzerine kalın bir hırka giy, ayaklarına çorap harici panduf terlik vs'siz gezme. Sıcak su torbası temin et bir de. Ben bayılıyorum, sıcacık yapıyor, hemende soğumuyo, onu da havluya sar, elinde tut, bacaklarının üstüne koy baya faydası olur. Pekmez iç bir de akşamları yarım çay bardağı falan zararı olmaz.
İnşallah faydasını görürsün canım. Hamilelikte kan değerleri düşüyor o nedenle demir ilacına başlayınca rahatlarsın merak etmegörsen zaten kat kat giyiniyorum battaniyeyide alıyorum ancak zor ısınıyorumpekmezi birkaç içtim(pek sevmem) hergün içmiyordum onu hergün içeyim o zaman .sıcak su torbası iyi fikir :)
Bu günkü gebelik takvimimde fazladan 300 kalori daha alman gerekiyor diyor, böyleyken nasıl vericez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?