Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

sakartosbiik_ Babylicious Ask-I Zuleyha Kızlar kilodan söz ediyorsunuz madem bende bir yorumda bulunayım. İlk 3-4 ay alınan kiloları kendimize alıyoruz, bebek sizden beslenmiyor çünkü. O nedenle bu 3-4 ayda yeme alışkanlıklarımızı değiştirip, kilo almamaya dikkat etmeliyiz. Çünkü sonrasında hızlı kilo alınıyor. Ben 60 kilo ila hamile kaldım, şuanda 69-70 arasında gidip geliyorum. Bir de ilk 4 ay kilo almadığım halde 10 kilo almış bulunmaktayım.

Mrb cnm Allahim hayirli dogumlar nasip etsin insaAllah hastane odalarindada yazariz insaAllah dogum yaptik diyeee:)

Aminnn inşallah.. İlk çocuk mu? Benim 2.çocuk Rabbim yüzünü görmeyi de nasip etsin. İnş deriz. Oğluma hamileyken de burda bi grubumuz vardı çok güzeldi ben sancılandım doğumum geldi tüm grup benle sancı çekti diyebilirim.. Her derdimizi paylaştık her tecrübemizi paylaştık çok şey öğrendi herkes birbirinden.. İnş yine öyle olur :)

Aynen katılıyorum. Ben ilk hamileliğimde ilk 5-6 ay gram almadım. Ama 7.ay ve sonrasında 12 kilo almıştım. Şimdi de 68 kiloyum. 3 kilo verebilsem ne güzel olur :) ilkinde vermiştim kilo..

Aynen katılıyorum. Ben ilk hamileliğimde ilk 5-6 ay gram almadım. Ama 7.ay ve sonrasında 12 kilo almıştım. Şimdi de 68 kiloyum. 3 kilo verebilsem ne güzel olur :) ilkinde vermiştim kilo..
Bu günkü gebelik takvimimde fazladan 300 kalori daha alman gerekiyor diyor, böyleyken nasıl vericez

arkadaşlar ben çok üşüyorum sizdede bu durum oldu mu yada varmı. hamilelikte ateş artar diye biliyorum ama ben daha çok üşümeye başladım

arkadaşlar ben çok üşüyorum sizdede bu durum oldu mu yada varmı. hamilelikte ateş artar diye biliyorum ama ben daha çok üşümeye başladım

Canım havalar sıcak olsa neyse de soğuk havada basmıyor o ateş Kansızlık olabilir sende, demir ilacı kullanıyor musun?

Canım havalar sıcak olsa neyse de soğuk havada basmıyor o ateş Kansızlık olabilir sende, demir ilacı kullanıyor musun?
evin içinde eşim evin içi iyi diyor ama 8 buçuk 9dan sonra titriyorum resmen. dr daha tahlillerimi yapmadı kalp atışını duyunca yapacak. şimdilik sadece folica kullanıyorum folik asit

evin içinde eşim evin içi iyi diyor ama 8 buçuk 9dan sonra titriyorum resmen. dr daha tahlillerimi yapmadı kalp atışını duyunca yapacak. şimdilik sadece folica kullanıyorum folik asit
Anladım canım, o zaman üzerine kalın bir hırka giy, ayaklarına çorap harici panduf terlik vs'siz gezme. Sıcak su torbası temin et bir de. Ben bayılıyorum, sıcacık yapıyor, hemende soğumuyo, onu da havluya sar, elinde tut, bacaklarının üstüne koy baya faydası olur. Pekmez iç bir de akşamları yarım çay bardağı falan zararı olmaz.

Ilk cocuk cnm 5 yilldan sonra olan mucizelerim Allaha sukurler olsun InsaAllah bizde oyle bi gurup oluruz beraber guleriz insaAllah yavrularimizla

görsen zaten kat kat giyiniyorum battaniyeyide alıyorum ancak zor ısınıyorum pekmezi birkaç içtim(pek sevmem) hergün içmiyordum onu hergün içeyim o zaman .sıcak su torbası iyi fikir :)

görsen zaten kat kat giyiniyorum battaniyeyide alıyorum ancak zor ısınıyorum pekmezi birkaç içtim(pek sevmem) hergün içmiyordum onu hergün içeyim o zaman .sıcak su torbası iyi fikir :)
İnşallah faydasını görürsün canım. Hamilelikte kan değerleri düşüyor o nedenle demir ilacına başlayınca rahatlarsın merak etme

Bu günkü gebelik takvimimde fazladan 300 kalori daha alman gerekiyor diyor, böyleyken nasıl vericez

Canım sen artık çok dikkat edemezsin zaten. Hem artık iştahın açılmıştır. Hem de bebişin artık senin yediklerinden besleniyor. Ama bebişe hamurlu gıdalar yaramıyor minimum tüketmek lazım. Zaten tadını biliyorum diyeceksin. 3 yerine 1 yiyeceksin.

Kızlar size ultrason resmimizi atsam tahminde bulunur musunuz doktor bişey demedi ama ben çok sabırsızlanıyorum taaa 1 sonra gel cinsiyet için dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…