Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Yap canım, ama plates, yoga vs onları ilk 3 aydan sonra öneriyorlar, hani düşük tehlikesi olabiliyor ya. Ama kendini yorup zorlamadığın sürece biraz yürüyüşten kimseye zarar gelmez. Canım internetten aç oku, plasentanın ağırlığı, suyun, bebeğin ağırlığı, göğüslerindeki süt, vücudunda her ihtimale karşı depolanan yağ vs. en az 12 kilo yapıyor zaten. Tabi daha az alanlarda var. Ama 12-15 kilo fazla değil kulağa fazla geliyor ama değil. Hamişiz biz

Kızlar bu arada benim aşırı akıntım oluyor.. Dr um gynoflor yazmış vajinal fitil.. Bir de burnum çok tıkanıyor özellikle geceleri. Sizde de oluyor mu?? Cinnet geçiricem uykumu hiç alamıyorum yastığa kafamı koyar koymaz taş gibi oluyor burnum gram nefes alamıyorum Deniz suyu falan da hiiiiç açmıyor burun eti şişmesinden yeni kurtuldum şimdi de gebelikten ötürü tıkanma başladı.

Nasıl da minnacık bedenleriyle tutunmuşlar değil mi :) bak gene duygulandım

ay hıc sorma daha kucucuk kalp atısları falan bende cok farklı duygular ıcıne gırdım duyana kadar cok streslıydım kac gundur ama bugun ıyıkı gıtmısım cok mutlu oldum stresımı attım bır anda :)

kendimi yormıycam zaten sadece vucudum dinc kalmaya devam etsin:))
ya ben takıntılıyım bu konuda buyuk ihtimal dikkat edicem ilk uc aydan sonra beslenmeye saglıklı seyler yiyip hamuisi yaglı tatlı onlara elveda 65 olsam tamam daha fazla almıyım siparis uzerine gelse kilolarda kesek:)

Ben de aynen öyle duyunca rahatladım :) malum artık o kadar çok kalp atışı olmayan ya da boş gebelik vakası o kadar çok ki acaba duyabilecek miyim diye merak ediyor endişeleniyoruz. Annelik işte rahime düşer düşmez başlıyor..

Canim ben 48 ile hamile kalip 56 ile dogum yaptim hep. Bu 3. Hamileligim bunda 46.5 ile basladim hedef yine 56 :)
Kilo alan yapin yoksa fazla alsan bile verirsin

Ya ya ya mümkün olsa öyle bir şey

evet cnm ikizler Rabim sama bagislasin yavrunu cnm cumlemize nasip olsun saglikli huzurlu dogumlar

Canim ben 48 ile hamile kalip 56 ile dogum yaptim hep. Bu 3. Hamileligim bunda 46.5 ile basladim hedef yine 56 :)
ne guzelmis ya:) ben hic alamıyorum gece yarıları patates kızartmaları borekler tatlılar yedigim halde:) sadece gobek cıksın diger yerler sabit kalsın:))

kızlar yaa bende 2 kılo almısım okudugum kadarıyla normal olan ılk 3 ayda kıloyu sabıt tutup sonrakı donemde her ay 1 2 kılo almakmıs boyle gıderse bende en az 15 kılo alırım :) en ıyısı bır sure sebze meyve ıle beslenmek ekmek ve pılav makarna tamamen kesecegım bır sure normale doneyım

Yok yahu o kilo değil ödemdir bence. Regl göremedik malum onun da etkisi vardır. Bir haftalık yemeye dikkat ve bol su ile gider diye düşünüyorum. Ben akşamı erken kapatıyorum. 3 ayım bitene kadar biraz kilo versem diye bakıyorum ama iştahsızlık ve bulantı var tabi yoksa tutamam kendimi. Normalde iştahlı biriyim çünkü.

Maşallah 46 görünce şaşırdım bir de 3.çocuk. Merak ettim yaş kaç acaba? Boy kaç? :) çok mu oldum sankim ama özendim yahu 46 nedir 56 nedir yaa

Canım bende de oluyor. Sanırım rahim büyüdüğü için. Kasılma benzeri bi ağrı ama çok çok hafifi.
Çok tedirginim hiç miğde bulantısı falan olmadı bende ama göğüslerde ki hassaslık çok aşırıydı bu gece sürekli üşüme tuttu beni ara ara ve 1 saat önce uyandım sanki hiç hamile değilmişim gibi göğüsler bile acımıyor biyerde okumuştum birinin belirtileri kesilmiş bebeğinin kalbi durmuş nolur hepinizden dua bekliyorum çok uğraştım bunu da kaybedemem

Kizlar gunaydinlar size bi kilo muhameti acmissiniz gidiyo istesenizde istemesenizee tonbul anneller olucaksinizsizi tonbullar sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…