- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.141
Yap canım, ama plates, yoga vs onları ilk 3 aydan sonra öneriyorlar, hani düşük tehlikesi olabiliyor ya. Ama kendini yorup zorlamadığın sürece biraz yürüyüşten kimseye zarar gelmez. Canım internetten aç oku, plasentanın ağırlığı, suyun, bebeğin ağırlığı, göğüslerindeki süt, vücudunda her ihtimale karşı depolanan yağ vs. en az 12 kilo yapıyor zaten. Tabi daha az alanlarda var. Ama 12-15 kilo fazla değil15 de cokmus yaben aslında bir senedir spor yapıyorum fitness 10 gundur gidemedim ama yarından itibaren salonda yuruyuslere baslıyım dedim vucudum kendini bırakmasın:) doktorlar oncesinde spor yapanların devam etmesinde sakınca gormuyormus evde oturuyorum yuruyemiyorum sıkıldım ya
Heyttt beeeTabiki de.. Anneyiz biz anne kilo mu veremicez :)
Nasıl da minnacık bedenleriyle tutunmuşlar değil mi :) bak gene duygulandım
kendimi yormıycam zaten sadece vucudum dinc kalmaya devam etsin:))Yap canım, ama plates, yoga vs onları ilk 3 aydan sonra öneriyorlar, hani düşük tehlikesi olabiliyor ya. Ama kendini yorup zorlamadığın sürece biraz yürüyüşten kimseye zarar gelmez. Canım internetten aç oku, plasentanın ağırlığı, suyun, bebeğin ağırlığı, göğüslerindeki süt, vücudunda her ihtimale karşı depolanan yağ vs. en az 12 kilo yapıyor zaten. Tabi daha az alanlarda var. Ama 12-15 kilo fazla değilkulağa fazla geliyor ama değil. Hamişiz biz
ay hıc sorma daha kucucuk kalp atısları falan bende cok farklı duygular ıcıne gırdım duyana kadar cok streslıydım kac gundur ama bugun ıyıkı gıtmısım cok mutlu oldum stresımı attım bır anda :)
Canim ben 48 ile hamile kalip 56 ile dogum yaptim hep. Bu 3. Hamileligim bunda 46.5 ile basladim hedef yine 56 :)kilo olayına bende cok takılıyorum yaa:) 57yle hamil kaldım normalde hic kilo alan bir yapım yok zoraki 57ye cıktım ne kdr yesemde hic alamadım acaba boyle olanlar hamilelikte de aynı sekilde devam ediyormu yoksa kilo alıyormu cok:))
Ya ya ya mümkün olsa öyle bir şeykendimi yormıycam zaten sadece vucudum dinc kalmaya devam etsin:))
ya ben takıntılıyım bu konuda buyuk ihtimal dikkat edicem ilk uc aydan sonra beslenmeye saglıklı seyler yiyip hamuisi yaglı tatlı onlara elveda65 olsam tamam daha fazla almıyım siparis uzerine gelse kilolarda kesek:)
evet cnm ikizler Rabim sama bagislasin yavrunu cnm cumlemize nasip olsun saglikli huzurlu dogumlarAminnn inşallah ayyy ikizler mi?? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.. İnş o günleri de görürüz birbirimize doğumda dua ederiz :) benim 2 yaşında bir oğlum var ellerinizden öper teyzoşları :)
ne guzelmis ya:) ben hic alamıyorum gece yarıları patates kızartmaları borekler tatlılar yedigim halde:) sadece gobek cıksın diger yerler sabit kalsın:))Canim ben 48 ile hamile kalip 56 ile dogum yaptim hep. Bu 3. Hamileligim bunda 46.5 ile basladim hedef yine 56 :)
Kilo alan yapin yoksa fazla alsan bile verirsin
Kızlar benim göbek çevrem acıyor resmen dünden beri bu şekilde olan varmı korkuyorum birşey olucak diye
kızlar yaa bende 2 kılo almısım okudugum kadarıyla normal olan ılk 3 ayda kıloyu sabıt tutup sonrakı donemde her ay 1 2 kılo almakmıs boyle gıderse bende en az 15 kılo alırım :) en ıyısı bır sure sebze meyve ıle beslenmek ekmek ve pılav makarna tamamen kesecegım bır sure normale doneyım
Canim ben 48 ile hamile kalip 56 ile dogum yaptim hep. Bu 3. Hamileligim bunda 46.5 ile basladim hedef yine 56 :)
Kilo alan yapin yoksa fazla alsan bile verirsin
ne guzelmis ya:) ben hic alamıyorum gece yarıları patates kızartmaları borekler tatlılar yedigim halde:) sadece gobek cıksın diger yerler sabit kalsın:))
Çok tedirginim hiç miğde bulantısı falan olmadı bende ama göğüslerde ki hassaslık çok aşırıydı bu gece sürekli üşüme tuttu beni ara ara ve 1 saat önce uyandım sanki hiç hamile değilmişim gibi göğüsler bile acımıyor biyerde okumuştum birinin belirtileri kesilmiş bebeğinin kalbi durmuş nolur hepinizden dua bekliyorum çok uğraştım bunu da kaybedememCanım bende de oluyor. Sanırım rahim büyüdüğü için. Kasılma benzeri bi ağrı ama çok çok hafifi.
Canim hep zayiftim. Her iki dedem de cok zayifti.Maşallah 46 görünce şaşırdım bir de 3.çocuk. Merak ettim yaş kaç acaba? Boy kaç? :) çok mu oldum sankim ama özendim yahu 46 nedir 56 nedir yaa
Günaydın canım onu yapıyorum ama yine de çok isinamiyorum bu arada ananasi aldım dediğin gibi gerçekten çok iyi geldi Allah razı olsun :))Sıcak su torbasını ayaklarınızın altına, yatarken bacagınızın arasına falan alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?