- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.181
Canım hamilelikte sık rastlanan bir şeymiş bir bak internettenOff neden oldu ki birden bire şimdi canım sıkıldı
İlk zamanlar insan sürekli kendini dinliyor, her şeyden korkuyor. Ama tedirgin olma. Vücudun gebeliğe uyum sürecinde yaşanan şeyler bunlar. Merak ettiğin şeyleri internetten araştırabilirsin. Yanıtını bulamadığın şeyler de doktoruna sor canım. Allah sağlıklı gebelik versin..günaydın herkese rabbım yavrularımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah sızde bırsey olacak dıye korkuyor musunuz kasıklarım agrısa korkuyorum
Evet öyleymiş canım araştırdım biraz şimdi ay sonunda doktora gidicem olmazsa ona da sorarım zaten umarım geçer :)Canım hamilelikte sık rastlanan bir şeymiş bir bak internetten
İnşallah geçer canım ihmal etme, çorabı falanda var kullanır tedbir alırsın olmazsa. İlerleyen zamanlarda ağrıda yapıyor çünkü.Evet öyleymiş canım araştırdım biraz şimdi ay sonunda doktora gidicem olmazsa ona da sorarım zaten umarım geçer :)
Gunaydin cnmm amin cumlemize insaAllah... oo korkuyu hic sorma cnmm biraz midem bulantisi dursa panik yapiyorum biseymi oldu diyeee bu 7 ay nasil gecicek bilmiyorum vallagünaydın herkese rabbım yavrularımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah sızde bırsey olacak dıye korkuyor musunuz kasıklarım agrısa korkuyorum
Canım yarısından sonrası cabuk geciyorGunaydin cnmm amin cumlemize insaAllah... oo korkuyu hic sorma cnmm biraz midem bulantisi dursa panik yapiyorum biseymi oldu diyeee bu 7 ay nasil gecicek bilmiyorum valla
Valla cnm ilk gebeligi 12 haftada kaybetim diye bi an once 12 haftayi atlatmak istiyorummm o haftadan cok korkuyorumCanım yarısından sonrası cabuk geciyorÖnemli olan 16. haftaya kadar sabırlı davranabilmek
Şu hayırlı cuma vaktiValla cnm ilk gebeligi 12 haftada kaybetim diye bi an once 12 haftayi atlatmak istiyorummm o haftadan cok korkuyorum
Amin insaAllah cnm ne guzel bi dua ettin Rabim karnimizda olan sabilerin hurmetine dualarimizi kabul etsin insaAllah...Şu hayırlı cuma vaktiinşallah bir daha öyle bir acı yaşamazsın canım. Kimse yaşamasın, Allah sağlıklı bir şekilde doğup, büyümeyi nasip etsin yavrularımıza
İnşallah canım benim, isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Dilek kapılarının açık olduğu bu hayırlı günde dualarımız kabul olsun inşallahAmin insaAllah cnm ne guzel bi dua ettin Rabim karnimizda olan sabilerin hurmetine dualarimizi kabul etsin insaAllah...
Amin insaAllah cnm benim..İnşallah canım benim, isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Dilek kapılarının açık olduğu bu hayırlı günde dualarımız kabul olsun inşallah
Tamam canım doğru söylüyorsun dikkat edeyim ihmal etmeyeyim çok sağol :))İnşallah geçer canım ihmal etme, çorabı falanda var kullanır tedbir alırsın olmazsa. İlerleyen zamanlarda ağrıda yapıyor çünkü.
Hamileler kervanına hoşgeldinkızlar bende bıraz yorgunluk basladı sankı ısteyım ama sarhos gıbıyım hıcbırseye konsantre olamıyorum su an.. acayıp uykum var az once yemek yedım ondan da olabılır ama agırlık cok fazla su an yazarken bıl zorlandım
bende aynı durumdayım öğle arası uyudum masa başındakızlar bende bıraz yorgunluk basladı sankı ısteyım ama sarhos gıbıyım hıcbırseye konsantre olamıyorum su an.. acayıp uykum var az once yemek yedım ondan da olabılır ama agırlık cok fazla su an yazarken bıl zorlandım
Hamileler kervanına hoşgeldinGenelde uyku basar ilk aylarda ki bende hiç olmadı. Normal canım, sık sık hava, elini yüzünü yıka.
bende aynı durumdayım öğle arası uyudum masa başında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?