Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Günaydın canım onu yapıyorum ama yine de çok isinamiyorum bu arada ananasi aldım dediğin gibi gerçekten çok iyi geldi Allah razı olsun :))
Hepimizden razı olsun canımm, sevindim bak iyi olmana. Haftada 2 defa falan ye, inş olmazsın tekrar. Isınma problemine de bir çözüm bulmak lazım

Ask-I Zuleyha

İsterse beğenmesin! Ben ona evlat veriyorum, bedenimde büyütüyorum, kolay mı... Beğenmeyen adamın alnını karışlarım valla.
Aynen oyle vallaa helle bi begenmesinlerrr..ciktiklari yere tekrar yolllarizz Ayy ben ne diyom ya benim hormonlar baya bi degisiyo artik

Kızlar benim sol bacağım böyle morarmis sanki mor gibi de değil de bir tuhaf olmuş böyle bir sıkıntı yaşayan var mı acaba

Canım bnm öyle düşünme ya dur sen içini ferah tut. Kalp atışı falan duydunuz mu? Bir de lekelenmen var mı? Beni de üşüme tutuyordu bikaç gündür. Sabah kalktım ki grip olmuşum.

Canim hep zayiftim. Her iki dedem de cok zayifti.
Yasim 32 boyum 1.62 :)

Ay ne güzel ya kilo iyi bişi değil ama çok zayıflığı da sevmiyorum evlenene kadar hep baya zayıftım. Ama sonradan almaya başladım. Ben de 58 kiloma geri dönebilsem keşke.

Canim hep zayiftim. Her iki dedem de cok zayifti.
Yasim 32 boyum 1.62 :)

Ay ne güzel ya kilo iyi bişi değil ama çok zayıflığı da sevmiyorum evlenene kadar hep baya zayıftım. Ama sonradan almaya başladım. Ben de 58 kiloma geri dönebilsem keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…