- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.161
Hepimizden razı olsun canımm, sevindim bak iyi olmana. Haftada 2 defa falan ye, inş olmazsın tekrar. Isınma problemine de bir çözüm bulmak lazımGünaydın canım onu yapıyorum ama yine de çok isinamiyorum bu arada ananasi aldım dediğin gibi gerçekten çok iyi geldi Allah razı olsun :))
Allah hayırlısını versin ne diyeyim. Boğazımızı tutamazsak, şişcez çıkarı yokKizlar gunaydinlar size bi kilo muhameti acmissiniz gidiyo istesenizde istemesenizee tonbul anneller olucaksinizsizi tonbullar sizi
Sobanın dibinde oturuyorum yatana kadar o iyi geliyor canım baya isiniyorum o zamanHepimizden razı olsun canımm, sevindim bak iyi olmana. Haftada 2 defa falan ye, inş olmazsın tekrar. Isınma problemine de bir çözüm bulmak lazım
Allah hayırlısını versin ne diyeyim. Boğazımızı tutamazsak, şişcez çıkarı yok[/QUOT E]
Oylee valla şişecez de davul gibi olcaz kocisler bizi begencekmi
Ohh soba mıı canım çektiSobanın dibinde oturuyorum yatana kadar o iyi geliyor canım baya isiniyorum o zamanananasi da yemeye devam edicem haftada 2 kere
Aynen oyle vallaa helle bi begenmesinlerrr..ciktiklari yere tekrar yolllarizz Ayy ben ne diyom ya benim hormonlar baya biAsk-I Zuleyha
İsterse beğenmesin! Ben ona evlat veriyorum, bedenimde büyütüyorum, kolay mı... Beğenmeyen adamın alnını karışlarım valla.
Haha Ayy Allah seni neyapmasin emmi jelibon vardi eskiden beninde aklima o geliduKızlar bu bir ilandır
Ben eski ojelibon_ nickimi, hamiş bayanların aşermelerinden ötürü değiştirmiş bulunmaktayım.
Bilginize
Öyle valla canım güzel ısıtıyor ama sonunce de hemen ısısı geçiyor yatana kadar isitsin yeter diyorum bendeOhh soba mıı canım çektiBen çok üşüdüğümde kalorifere sarılıyorum resmen, sen şanslısın soba gibi ısıtan yok valla
Hala varrHaha Ayy Allah seni neyapmasin emmi jelibon vardi eskiden beninde aklima o gelidu
Orası öyle canımÖyle valla canım güzel ısıtıyor ama sonunce de hemen ısısı geçiyor yatana kadar isitsin yeter diyorum bende
Vallamii hic haberim yokHala varr
Varis olabilir canımKızlar benim sol bacağım böyle morarmis sanki mor gibi de değil de bir tuhaf olmuş böyle bir sıkıntı yaşayan var mı acaba
Off neden oldu ki birden bire şimdi canım sıkıldıVaris olabilir canım
Çok tedirginim hiç miğde bulantısı falan olmadı bende ama göğüslerde ki hassaslık çok aşırıydı bu gece sürekli üşüme tuttu beni ara ara ve 1 saat önce uyandım sanki hiç hamile değilmişim gibi göğüsler bile acımıyor biyerde okumuştum birinin belirtileri kesilmiş bebeğinin kalbi durmuş nolur hepinizden dua bekliyorum çok uğraştım bunu da kaybedemem
Canim hep zayiftim. Her iki dedem de cok zayifti.
Yasim 32 boyum 1.62 :)
Canim hep zayiftim. Her iki dedem de cok zayifti.
Yasim 32 boyum 1.62 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?