Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Evet canım çok güzel bir mucize... Sen sok sokabilirsen o bebeği oraya, işte Allah öyle güzel yaratmış ki bu işleyişi. İnsan hayran kalıyor
evet ya. resmen hala olayın şokundayım. bu kadar olacağımı tahmin etmemiştim. ki daha küçücük. hele nasipse biraz büyürse kimbilir nasıl olur

Canım bnm öyle düşünme ya dur sen içini ferah tut. Kalp atışı falan duydunuz mu? Bir de lekelenmen var mı? Beni de üşüme tutuyordu bikaç gündür. Sabah kalktım ki grip olmuşum.
Canım dayanamadım ve hemen doktora gittim yazdıktan sonra Allahıma çok şükür herşey Yolundaymış haftasına göre olması gerektiği gibi dedi içim çok rahatladı kalp atısını duyamadık bugünde ama haftaya çağırdı inşallah o gün duyabilirmişiz ben 2 düşük yaptım o yüzden çok panik atak birine dönüştüm en ufak şey beni korkutuyor Allah razı olsun doktorumdan çok ilgili kendisi de

günaydın herkese rabbım yavrularımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah sızde bırsey olacak dıye korkuyor musunuz kasıklarım agrısa korkuyorum
Ben bildiğin paronayak oldum en ufak şeyde doktorumu arıyorum o şekilde ikna olmazsam soluğu yanında alıyorum :)

Merhaba kızlar.. Çok fena hastayım grip ve boğaz ağrısı var her yerim ağrıyor... Önerebileceğiniz doğal bişeyler var mı?

günaydın kızlar işte olanlar var mı benim gibi çalışan ben ölüyorum uykusuzluktan

ben calısıyorum ama dun aksam 7 den berı uyudugum ıcın sımdılık uykum yok :) her ıkı saatte bır tuvalet ıcın uyanma dısında sıkıntım olmadı :)

kızlar ben yedıkten sonra bas donmesı sarhos gıbı bır durum yasıyorum su anda var

Kizlar merabalar bugun dr gunumdu dr gitimm ikizlerim Allaha sukur gayet iyilermis kalp atislarida olmasi gerektigi gibi ama ben gecen hafta 6+3ken gitimm 1 hafta sonra yani bugun gitigim 7+3olmasi gerekirken 6+6sizce bi sorunmu buu kafam karisti deneyimli anneler cevaplariniza ihtiyacim var

İlk zamanlarda ultrasonda ileri ya da geri cikabiliyormus canım doktorun sorun yok dediyse sıkıntı yoktur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…