- 26 Temmuz 2011
- 1.953
- 701
- 163
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.201
O bacaklar yakında tepiklicek seni. O zaman daha bir güzel oluyorkızlar merhaba.
kontrolden geldik .Allah'ım muhteşem bir şey
resmen kolları bacakları oynuyordu
rabbimin bir mucizesi resmen. ya o kadar hareketliydi ki hayret ettik. daha 5 cm ama nasıl muhteşem br şeyO bacaklar yakında tepiklicek seni. O zaman daha bir güzel oluyor
Evet canım çok güzel bir mucize... Sen sok sokabilirsen o bebeği oraya, işte Allah öyle güzel yaratmış ki bu işleyişi. İnsan hayran kalıyorrabbimin bir mucizesi resmen. ya o kadar hareketliydi ki hayret ettik. daha 5 cm ama nasıl muhteşem br şey
evet ya. resmen hala olayın şokundayım. bu kadar olacağımı tahmin etmemiştim. ki daha küçücük. hele nasipse biraz büyürse kimbilir nasıl olurEvet canım çok güzel bir mucize... Sen sok sokabilirsen o bebeği oraya, işte Allah öyle güzel yaratmış ki bu işleyişi. İnsan hayran kalıyor
rabbimin bir mucizesi resmen. ya o kadar hareketliydi ki hayret ettik. daha 5 cm ama nasıl muhteşem br şey
Ayy kuzum amiiin inşallahcanım yaa cok guzel gercekten ben ayrı heyecanlandım burda ınsallah 7 hafta ıcınde bende gorurum hareketlerı :)
Canım dayanamadım ve hemen doktora gittim yazdıktan sonra Allahıma çok şükür herşey Yolundaymış haftasına göre olması gerektiği gibi dedi içim çok rahatladı kalp atısını duyamadık bugünde ama haftaya çağırdı inşallah o gün duyabilirmişiz ben 2 düşük yaptım o yüzden çok panik atak birine dönüştüm en ufak şey beni korkutuyor Allah razı olsun doktorumdan çok ilgili kendisi deCanım bnm öyle düşünme ya dur sen içini ferah tut. Kalp atışı falan duydunuz mu? Bir de lekelenmen var mı? Beni de üşüme tutuyordu bikaç gündür. Sabah kalktım ki grip olmuşum.
Ben bildiğin paronayak oldum en ufak şeyde doktorumu arıyorum o şekilde ikna olmazsam soluğu yanında alıyorum :)günaydın herkese rabbım yavrularımızı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah sızde bırsey olacak dıye korkuyor musunuz kasıklarım agrısa korkuyorum
Bu kadar çok panik ve stres yapma canım bebek için ii değil Allah'a bırak rahat olBen bildiğin paronayak oldum en ufak şeyde doktorumu arıyorum o şekilde ikna olmazsam soluğu yanında alıyorum :)
Zencefil cayi canim. Birde bol su icmen lazim. Zencefil bogaz agrisina iyi geliyorda.Merhaba kızlar.. Çok fena hastayım grip ve boğaz ağrısı var her yerim ağrıyor... Önerebileceğiniz doğal bişeyler var mı?
günaydın kızlar işte olanlar var mı benim gibi çalışan ben ölüyorum uykusuzluktan
Zencefil cayi canim. Birde bol su icmen lazim. Zencefil bogaz agrisina iyi geliyorda.
İlk zamanlarda ultrasonda ileri ya da geri cikabiliyormus canım doktorun sorun yok dediyse sıkıntı yoktur :)Kizlar merabalar bugun dr gunumdu dr gitimm ikizlerim Allaha sukur gayet iyilermis kalp atislarida olmasi gerektigi gibi ama ben gecen hafta 6+3ken gitimm 1 hafta sonra yani bugun gitigim 7+3olmasi gerekirken 6+6sizce bi sorunmu buu kafam karisti deneyimli anneler cevaplariniza ihtiyacim var
Yok hic bi sıkinti yok dedi ben eve geldikten sonra gordum ultrasyon kagidindaki haftayi neyse insaAllah dedigin gibi bi sıkinti olmazİlk zamanlarda ultrasonda ileri ya da geri cikabiliyormus canım doktorun sorun yok dediyse sıkıntı yoktur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?