Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Canim bir sorun yok kafana takma. Ultrasyonda milimetrik farklar gununu degistirebiliyor. Birde bu haftalarda bu tur farklar olabilir. Farki sonradan kapatip haftasindan onede gecebilir bu sekilde devam da edebilir ama dogum takibi senin sat tarihine gore olacaktir.

Saolun cnm cok tesekurederimm icimi rahatlatinizzz

Kuzum o cekimden kaynaklaniyo ya oblar hep oluyo geridecileride bi hafta iki hafta hic korkma

Canım ilk başta benimde geriden geliyordu ultrasonda ama şimdi aynı gidiyor endişe etme

günaydın kızlar 10+4 olduk ve miğde bulantım başladı ne yesem zehir oluyo kusuyorum iştahım kapandı napcam bilemiyorum su dahi içemiyorum

Günaydınlar
Kızlar benim hiç miğde bulantım olmadı çok şükür ama karın ve kaşık ağrısı yoğunda hatta ara ara karnım acıyor du bugün sabah uyandığımdan beri herşey çok normal acı agrı birşey kalmamış artık birbirimize alıştığımız için mi yoksa kötü bişey mi vardır diye içim içimi yiyor

Kötü bir şey olacağını sanmıyorum canım. İlk zamanlar vücudun gebeliğe uyum sürecinde oluyor böyle ağrılar.

Kötü bir şey olacağını sanmıyorum canım. İlk zamanlar vücudun gebeliğe uyum sürecinde oluyor böyle ağrılar.
Agrılardan yana hiç sıkıntım Yok canım zaten düşük tehlikesi var sürekli yatak istirahati var ama bugün garip bir şekilde agrım yok hiç çok tuhaf geldi korktum biraz

Agrılardan yana hiç sıkıntım Yok canım zaten düşük tehlikesi var sürekli yatak istirahati var ama bugün garip bir şekilde agrım yok hiç çok tuhaf geldi korktum biraz
benimde ilk haftalarda ağrım çoktu hep tedirgin yaşıyordum ama 6. hafta itibariyle çok nadirleşmeye başladı bazen hamile olduğumu unutuyorum :))bence rahim genişleme çocuğun yerleşmesi falan bunlar ağrı yapıyor. o yüzden tedirgin olma düşük olacaksa zaten kramp gibi ağrılar ve kanama olurmuş

Çok saol canım inşallah benimde o şekildedir hepimiz sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah

günaydın kızlar 10+4 olduk ve miğde bulantım başladı ne yesem zehir oluyo kusuyorum iştahım kapandı napcam bilemiyorum su dahi içemiyorum
offf bende tam 12 bitti 13. haftaya girdm bulantılarım bitti ama dün gece yine kustum kabus gibi hele o iştahsızlık karnın aç ama canın hiçbişey yemek istemiyo bazen açlıktan ağladığğımı bilrm çok zorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…