- 5 Haziran 2016
- 248
- 308
- 103
- 30
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.241
iyiyz çok şükür kasık bel ağrımız çok arttı sadceGunaydin kizlarrrrr nasil bebisler ve sizler
aynen öyle canım ya bende çok acım aslında ama lokma alamıyorum agzıma tadı yok tuzu yok gbi hemen bulantı geliyo bebek bu durumdan etkilenıyomu acaba :/offf bende tam 12 bitti 13. haftaya girdm bulantılarım bitti ama dün gece yine kustum kabus gibi hele o iştahsızlık karnın aç ama canın hiçbişey yemek istemiyo bazen açlıktan ağladığğımı bilrm çok zorr
Canım gebelikte bir gün ertesi günü tutmuyor pekAgrılardan yana hiç sıkıntım Yok canım zaten düşük tehlikesi var sürekli yatak istirahati var ama bugün garip bir şekilde agrım yok hiç çok tuhaf geldi korktum biraz
Genelde ilk 3-4 ay canımbende de bugun var cok bel agrısı bırde yorgunluk genel olarak kac gundur devam edıyor
bebek ilk 3 ay annenin depolarından beslenir yani sen bişey yemesen bile sende olanları kullanır 3 aydan sonra yediklerinden beslenir korkma yaniaynen öyle canım ya bende çok acım aslında ama lokma alamıyorum agzıma tadı yok tuzu yok gbi hemen bulantı geliyo bebek bu durumdan etkilenıyomu acaba :/
Genelde ilk 3-4 ay canım
Yorgunluk hissi canım, ilk zamanlar öyle oluyor bende gün içinde olmuyordu ama akşam eve gidince bir ağırlık çöküyordu, erkenden uyuyordum. Ama 4.ayı geçtikten sonra aksine uykum çok hafifleşti. Bir taraftan diğer tarafa dönerken uyanıyorumyorgunluk mu acaba :) cunku dun aksam saat 7 gıbı ukum geldı esıme soyledım 1 2 saat ıcınde uyanırım oda gelmıs yatmıs tum gece uyudum hala da uyuyabılırım :)
AMAN İYİ BARİ BÖLE OLUNCADA İNSAN KENDİNİ KÖTÜ HİSSEDİYOR YANİbebek ilk 3 ay annenin depolarından beslenir yani sen bişey yemesen bile sende olanları kullanır 3 aydan sonra yediklerinden beslenir korkma yani
iştahın açılsın sen ozaman gör :))AMAN İYİ BARİ BÖLE OLUNCADA İNSAN KENDİNİ KÖTÜ HİSSEDİYOR YANİ
Ayy evett ben zaten suan 80 kiloyum düşenemiyorm iştahım açılıncaiştahın açılsın sen ozaman gör :))
Buna katılıyorumiştahın açılsın sen ozaman gör :))
Senin biraz daha dikkatli davranman gerekiyor. Nefsine yenilme, yararlı şeylerden az az tüket. O zaman fazla kilo almadan, hamileliğini tamamlarsın canımAyy evett ben zaten suan 80 kiloyum düşenemiyorm iştahım açılınca
Başta bu korkular sonuna geldiğimiz de Doğum korkuları ne telaşlı 9 ay mışBebisine guvennn Allahin izniyle hic bisicik olmaz.... hepimizin aklinda deli sorular gercekten zor donemlermis
İnşallah öyledir tek umudum öle olması perşembe kontrolümüz var ilk defa kalp atışlarını duymaya gidicem çok heyecanlı garip bir duyguCanım gebelikte bir gün ertesi günü tutmuyor pek
işin tuhafı aynaya bakınca kendimi 80 göremiyorum cok begeniyorrmSenin biraz daha dikkatli davranman gerekiyor. Nefsine yenilme, yararlı şeylerden az az tüket. O zaman fazla kilo almadan, hamileliğini tamamlarsın canım
İnşallah canım. Kilo dağılımın güzel demek kiişin tuhafı aynaya bakınca kendimi 80 göremiyorum cok begeniyorrmaz az sık sık yemeye çalışıyorm ekmek sadece kahvaltıda 2 dilim tuketiyorum inş en az kiloyla atlatırız
Duyunca rahatlarsın canım.İnşallah öyledir tek umudum öle olması perşembe kontrolümüz var ilk defa kalp atışlarını duymaya gidicem çok heyecanlı garip bir duygu
at istersen ben tam cinsiyetini bilmiyorum ama çin takvimine bakmıştım kız dedi doktorda erkeğe benziyo dedi 2 hafta sonra öğrenicez inşallah :)kızlar merak ettıgım bırsey var ınternette tahmını bebek cınsıyetını hesaplayan bazı aplıkasyonlar var burda lınk paylassam cok merak edıyorum dogruluk payını yapar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?