Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

aynen öyle canım ya bende çok acım aslında ama lokma alamıyorum agzıma tadı yok tuzu yok gbi hemen bulantı geliyo bebek bu durumdan etkilenıyomu acaba :/

aynen öyle canım ya bende çok acım aslında ama lokma alamıyorum agzıma tadı yok tuzu yok gbi hemen bulantı geliyo bebek bu durumdan etkilenıyomu acaba :/
bebek ilk 3 ay annenin depolarından beslenir yani sen bişey yemesen bile sende olanları kullanır 3 aydan sonra yediklerinden beslenir korkma yani

yorgunluk mu acaba :) cunku dun aksam saat 7 gıbı ukum geldı esıme soyledım 1 2 saat ıcınde uyanırım oda gelmıs yatmıs tum gece uyudum hala da uyuyabılırım :)
Yorgunluk hissi canım, ilk zamanlar öyle oluyor bende gün içinde olmuyordu ama akşam eve gidince bir ağırlık çöküyordu, erkenden uyuyordum. Ama 4.ayı geçtikten sonra aksine uykum çok hafifleşti. Bir taraftan diğer tarafa dönerken uyanıyorum

kızlar merak ettıgım bırsey var ınternette tahmını bebek cınsıyetını hesaplayan bazı aplıkasyonlar var burda lınk paylassam cok merak edıyorum dogruluk payını yapar mısınız

Senin biraz daha dikkatli davranman gerekiyor. Nefsine yenilme, yararlı şeylerden az az tüket. O zaman fazla kilo almadan, hamileliğini tamamlarsın canım
işin tuhafı aynaya bakınca kendimi 80 göremiyorum cok begeniyorrm az az sık sık yemeye çalışıyorm ekmek sadece kahvaltıda 2 dilim tuketiyorum inş en az kiloyla atlatırız

kızlar merak ettıgım bırsey var ınternette tahmını bebek cınsıyetını hesaplayan bazı aplıkasyonlar var burda lınk paylassam cok merak edıyorum dogruluk payını yapar mısınız
at istersen ben tam cinsiyetini bilmiyorum ama çin takvimine bakmıştım kız dedi doktorda erkeğe benziyo dedi 2 hafta sonra öğrenicez inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…