Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

bilgilerinde 13 hafta yazıyo da oyüzden sordm cnm ama hareketlerini görürsün ultrasonda kıpır kıpır elleri :)
buradaki takvime SAT tarihini yazdım ondan bu şekilde çıktı canım ama ultrasonda daha faklı çıktı cidden şimdi hareketlerii görünür müüü diyosun :)

buradaki takvime SAT tarihini yazdım ondan bu şekilde çıktı canım ama ultrasonda daha faklı çıktı cidden şimdi hareketlerii görünür müüü diyosun :)
benimde çok faklı adet günümde hamile kalmışım ben iki aylık beklerken o 1 aylıkmış geç döllenme yani :) valla canısı ben tam 12 haftalıkdı baya kıpır kıpırdı ultrason cihazınız yeniyse görünür

ya ben ikili üçlü testleri yaptırmayı düşünmüyorum sen yaptırdın mı ??
sadece detaylı ultrasonda baktırcam vakti gelince etrafımda hep yaptırdılar problemli olcak filan denildi hep stres yaşadılar ama çocukları gayet saglıklı doğdu

valla aynı kafadayız canım bende yaptırmadım yaptırmıcam çünkü Allah korusun bi problem çıksa bile aldırmıcam Allahın verdiği cana kıyamam ben 9 ayım zehir olur bana onun düşüncesiyle geçmez yani hem bana kesin down sendromlu yada zeka geriliği var demiyoki sadece olma ihtimalini söylüyo ee ihtimale bakarak da bebeğime kıyamam asla oyüzden detaylı yaptrcm sadece bende

Aynen öyle ya sonuçta ihtimal üzerine bişey söylüyo doktorda bide bi sorun varsa tedavi edemiyor ee o zaman ne anladım bundan boşuna para tuzagı gibi geliyo bana detaylıda hem görmüş oluruz :) hani yaşım 35-40 olsa yaptırırdım yada aileden gelen kalıtsal bişey olsaydı ama yok şükür o stresle zaten sorun olmayacağı varsada olur dimi allaha emanet diyorum hiç düşünmüyrum kötü şeyleri dediğim gibi komşumuzn bebeği için down olabilir filan dediler daha başka başka şeylerde söylendi ablamızda nolursa olsn o bnm yavrum dedi ama stresliydi hep. şimdi maşşalah dünyalar güzeli kızı oldu hiçte bişeyi yok :)

kızlaarr acıl yardıma ıhtıyacım var sanırım ben tuvaletten cıkamıyorum ıctıgım suyun haddı hesabı yok hayatım boyunca bu kadar su ıcmedım gece 5 6 kez uyanıyorum tuvalet ıcın bu acaba bır hastalık vs habercısı mı yoksa sızde hamılelıkten dolayı boyle mısınız susuz oldugum ıcın cok su tuketıyorum bu arada kasten yaptıgım bısey degıl

at istersen ben tam cinsiyetini bilmiyorum ama çin takvimine bakmıştım kız dedi doktorda erkeğe benziyo dedi 2 hafta sonra öğrenicez inşallah :)

canım saglıklı olsunda ıster kız ıster erkek ben zaten ne makyaj ne ksıısel bakım artık sadece uyuyorum o yuzden cok cırkınlestıgıme kanaat getırdım ya kızım olacak yada acılen bı kuafore gıtmem gereklı :)

Normal canım normal. Alış bunlara Ama eğer idrarının rengi çok çok açık sarı yani beyaza yakınsa biraz su tüketimini azalt. Suyun da fazlası zarar neticede, zehirleyebiliyor...

yok canım acık beyaz degıl sanırım artık yatagı tuvalete tasıyacagım uyanmaktan nefret ettım artık :) yanımda sureklı cay sut su var hıc bos kalmıyorum .. ama daha sımdıden boyle ıse ben 5 6 aylıkken hele 8 9 aylıkken ne yapacagım sanırım bebısten once kendımı bezlemem gerekecek :)

Ben gün içerisinde fazla su tüketmeme rağmen gece tuvalete kalkmıyorum ama gündüz çok giriyorum mesela. Değişiyor demek ki. Daha çok gündüzz tüket içecekleri, akşam ve uyku arasında içme vücudu sarsıyor öyle okumuştum.

kızlar bu arada kendınızı olumsuz bır seye odaklamayın cunku malum bazen beynımız etkılıyor vucudumuzu.. Koydekı ınsanlara bakın benım annem 5 cocuk dogurmus hemde hıcbır yardım olmadan masallah tum bebıslerı saglıklı sadece karddesımın damagı olusmamıs hata cok uzulmus bu sekılde dogdu dıye koy yerı herkes gormeye gelmıs ozurlu bebegı bırde cahıllık ıste dusunun cok zor gunler gecırmısler ama su an kardesımın iq su asırı yuksek dahılerden bırı .. ayrıca karakterı desen mukemmel hayatınızda tanıyacagınız en mukemmel ınsanlardan bırı sımdıye kadar bır karıncayı ıncıtmemıstır allah verınce yanında kımsede olmayan nıtelıklerı ıle verıyor.. tabıkı temennımız saglıklı akıllı mukemmel bebıslere sahıp olmak ınsallha hepımızde oluruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…