- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.281
Ben gün içerisinde fazla su tüketmeme rağmen gece tuvalete kalkmıyorum ama gündüz çok giriyorum mesela. Değişiyor demek ki. Daha çok gündüzz tüket içecekleri, akşam ve uyku arasında içme vücudu sarsıyor öyle okumuştum.
Uykunun arasındaysa bi yudum al gargara yap çok içme canımama uyandıgımda bogazım cok kuru oluyor bır kac yududm almam gerekıyor mecburen yatagımın yanında su sısesı var :) bakalım artmasında yoksa yatagı tuvakete tasıyacagım artık :)
Uykunun arasındaysa bi yudum al gargara yap çok içme canım
Cnm şeker ölçümü yaptırabilirsnkızlaarr acıl yardıma ıhtıyacım var sanırım ben tuvaletten cıkamıyorum ıctıgım suyun haddı hesabı yok hayatım boyunca bu kadar su ıcmedım gece 5 6 kez uyanıyorum tuvalet ıcın bu acaba bır hastalık vs habercısı mı yoksa sızde hamılelıkten dolayı boyle mısınız susuz oldugum ıcın cok su tuketıyorum bu arada kasten yaptıgım bısey degıl
Cnm şeker ölçümü yaptırabilirsn
Sen direk sonda taktır kurtulyok canım acık beyaz degıl sanırım artık yatagı tuvalete tasıyacagım uyanmaktan nefret ettım artık :) yanımda sureklı cay sut su var hıc bos kalmıyorum .. ama daha sımdıden boyle ıse ben 5 6 aylıkken hele 8 9 aylıkken ne yapacagım sanırım bebısten once kendımı bezlemem gerekecek :)
Benimde şekerim yoktu ama tahlillerde biraz yüksek çıkınca doktor şeker takibi istedihamılelıkte artıyor mu seker cunku hamıle olmadan once normaldım sonradan arttı butun bunlar gercı doktorum bırsuru test verdı yaptırmadım henuz 1 2 gun ıcınde yaptırırm orda vardı sanırım
Bu artış kişiden kişiye göre değişiyo ayrıca ölçüm makinasıda önemli benim ilk 414 çıkmıştı 4 gün sonra 1000 çıkmıştıArkadaşlar ben de hamile olduğumu yeni öğrendim lütfen bana da yardım edin. İlk kan testimi cuma akşamı vermiştim saat 7 gibi sonuç 151 çıktı, pazar günü saat 14.35 gibi tekrar verdim bu kez 223 çıktı. Tam 48 saat olmamıştı. Sizce artış normal mi? Doktora cumartesi gidebileceğim anca ama çok tedirginim. Cevaplarsanız sevinirim...
48 saatte yuzde100 ile yuzde 60 oranindaki artis normal sayiliyor diye biliyorum ccanimArkadaşlar ben de hamile olduğumu yeni öğrendim lütfen bana da yardım edin. İlk kan testimi cuma akşamı vermiştim saat 7 gibi sonuç 151 çıktı, pazar günü saat 14.35 gibi tekrar verdim bu kez 223 çıktı. Tam 48 saat olmamıştı. Sizce artış normal mi? Doktora cumartesi gidebileceğim anca ama çok tedirginim. Cevaplarsanız sevinirim...
Degerlerin normal canim. Cumartesi doktor keseyi gormek icin alttan bakmak isteyebilir. Bence 1 hafta daha beklersen hem karindan bakar hemde cocugun kalp sesini duyabilirsin.Arkadaşlar ben de hamile olduğumu yeni öğrendim lütfen bana da yardım edin. İlk kan testimi cuma akşamı vermiştim saat 7 gibi sonuç 151 çıktı, pazar günü saat 14.35 gibi tekrar verdim bu kez 223 çıktı. Tam 48 saat olmamıştı. Sizce artış normal mi? Doktora cumartesi gidebileceğim anca ama çok tedirginim. Cevaplarsanız sevinirim...
İkili üçlü testlerden bende çok korkuyorum henüz karar da vermedim yaptırıp yaptırmamaya yaptırmasam aklım kalacak yaptırsam gerginlik yasama ihtimalim de var bilmiyorumya ben ikili üçlü testleri yaptırmayı düşünmüyorum sen yaptırdın mı ??
sadece detaylı ultrasonda baktırcam vakti gelince etrafımda hep yaptırdılar problemli olcak filan denildi hep stres yaşadılar ama çocukları gayet saglıklı doğdu
Degerlerin normal canim. Cumartesi doktor keseyi gormek icin alttan bakmak isteyebilir. Bence 1 hafta daha beklersen hem karindan bakar hemde cocugun kalp sesini duyabilirsin.
bende aynı böyleyim ama şunu farkettim folik asiti akşam alırsam gece çok susuyorum ve sürekli su içip lavaboya gitme isteği oluşup en az 5 kez uyanıyorum. gündüz de sıvı tüketimim kadar lavaboya gidiyorumaşırı sık olmasada normalden fazlakızlaarr acıl yardıma ıhtıyacım var sanırım ben tuvaletten cıkamıyorum ıctıgım suyun haddı hesabı yok hayatım boyunca bu kadar su ıcmedım gece 5 6 kez uyanıyorum tuvalet ıcın bu acaba bır hastalık vs habercısı mı yoksa sızde hamılelıkten dolayı boyle mısınız susuz oldugum ıcın cok su tuketıyorum bu arada kasten yaptıgım bısey degıl
bende aynı böyleyim ama şunu farkettim folik asiti akşam alırsam gece çok susuyorum ve sürekli su içip lavaboya gitme isteği oluşup en az 5 kez uyanıyorum. gündüz de sıvı tüketimim kadar lavaboya gidiyorumaşırı sık olmasada normalden fazlakızlaarr acıl yardıma ıhtıyacım var sanırım ben tuvaletten cıkamıyorum ıctıgım suyun haddı hesabı yok hayatım boyunca bu kadar su ıcmedım gece 5 6 kez uyanıyorum tuvalet ıcın bu acaba bır hastalık vs habercısı mı yoksa sızde hamılelıkten dolayı boyle mısınız susuz oldugum ıcın cok su tuketıyorum bu arada kasten yaptıgım bısey degıl
Canım ultrason cihazının zarar verdiği kanıtlanmış bir şey değil. Sadece söylenti. Ben her ay kontrolümde giriyorum (6-7 defa girmişimdir). Ultrason cihazının yaydığı radyasyon telefondaki, bilgisayardaki kadar indirgenmiş durumda diye okumuştum. O nedenle aklımda şüphe yok. Bebeğimi görmekte hoşuma gidiyor, zaten çok uzun sürmüyor muayeneler, bir sorun yoksa kısa tutuyor doktor. Sadece detaylı ultrasonda tek tek inceleme yaptığı için uzun sürmüştü.canım sen 27. haftadasın gordugum kadarıyla bugun bıryerde okuudum hamılelık boyunce 5 6 kere ultrasona gırmek gerekıyormus sadece zararlıymıs acaba dogru mudur sen kac kere gırdın sımdıye kadar benım dolktor da kalp atıısnı duyduktan sonra bırkac test yapmamı ıstedı su gun gel dıye gun vermedı 3 4 hafta sonra tekrar gelırsın saglıklı devam edıyor mu dıye bakarız dedı
bende gormek ıstıyorum her hafta gıdıp kalp atıslarını dınleyıp bı sorun olmadıgını gormek ıstıyorum ama dun boyle bır yazı okuyunca bıraz tereddut ettim..Canım ultrason cihazının zarar verdiği kanıtlanmış bir şey değil. Sadece söylenti. Ben her ay kontrolümde giriyorum (6-7 defa girmişimdir). Ultrason cihazının yaydığı radyasyon telefondaki, bilgisayardaki kadar indirgenmiş durumda diye okumuştum. O nedenle aklımda şüphe yok. Bebeğimi görmekte hoşuma gidiyor, zaten çok uzun sürmüyor muayeneler, bir sorun yoksa kısa tutuyor doktor. Sadece detaylı ultrasonda tek tek inceleme yaptığı için uzun sürmüştü.
Yine sen bilirsin tabi canım, için nasıl rahat edeceksebende gormek ıstıyorum her hafta gıdıp kalp atıslarını dınleyıp bı sorun olmadıgını gormek ıstıyorum ama dun boyle bır yazı okuyunca bıraz tereddut ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?