Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

bende dun aksam zorladım kendımı suyu azalttım ıyıce gece kalkıncada 1 2 yudum aldım sadece oncekı geceye gore cok daha az uyandım folıkasıt ı bılmıyorum ama ben progestan kullanıyorum oda yapıyormus ozellıkle gecelerı alınca

İkili üçlü testlerden bende çok korkuyorum henüz karar da vermedim yaptırıp yaptırmamaya yaptırmasam aklım kalacak yaptırsam gerginlik yasama ihtimalim de var bilmiyorum
Vala cnm zaten 20.haftada detaylı ultrasonda görceksin ne var ne yok yaşın ileri değilse ailenizde kalıtsal bi sorun yoksa bence yaptırma içini temiz tut rabbime emanet et kendinede dikkat et sonuçta testteki sonuç kesin değil müdahalede yapmıyorlar boşa stres.. ben bu yuzden yaptırmıcam nolursa olsun o beni bebeğim stres yapmayalım ki bebişlerde etkilenmesin :)

Canım müdahale etmiyorlar demişsin de riskli görünen bir durumda, anne de isterse gebelik sonlandırılabiliyor. Allah kimseye yaşatmasın tabi. Yoktur inşallah kötü şeyler düşünmeyin. Ben 2li ve 4lü testler yaptırmıştım. Stres bebeğinizi etkiler unutmayın gunesmk

gunesmk Canım hem bazı durumlarda, problem neyse erken müdahaleyle düzeltilebiliyor. Bana sorarsan testlerini yaptır. Aklında da soru işareti kalmasın.

bilmiyorum canım ya hep çevremde de gördüğümden etkilendim belki bebeğiniz söle olabilir su sorun olcak filan dedi doktorları ama maşşalah gayet saglıklı doğdular yani o kadar stresi anneler boşa çekti o stresle sorun olmayacağı varsada olur en iyisi akışına bırakmak

Canım tabiki orası öyle. Bende duyuyorum neler neler diyorlar bebekte hiçbir problem olmuyor. Stres boşa çekiliyor evet. Herkesin kendi şahsi fikri tabiki. İçi nasıl rahat edecekse, nasıl mutlu olacaksa öyle yapmalı.

günaydın herkese.
bugün sabap tartılayım dedim ne göreyim 1 kilo almışım şimdiden vücudumda kiloya müsait. napabiliriz kilo almamak için ve bu dönemlerde yapabileceğimiz spor hareketleri varmı, yediklerime dikkat ediyorum ama işte akşam eşim işten gelip yemek yeme 8de bitiyo sonrada 9 gibi uyuklamaya başlıyorum ondan oldu sanırım

cnm bulantı kusman var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…