- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.301
günaydın Hamişler grubu :)
bende aynı böyleyim ama şunu farkettim folik asiti akşam alırsam gece çok susuyorum ve sürekli su içip lavaboya gitme isteği oluşup en az 5 kez uyanıyorum. gündüz de sıvı tüketimim kadar lavaboya gidiyorumaşırı sık olmasada normalden fazla
gece su içmenin zararlı olduğunu bilmiyordum ama resmen dilim damağıma yapışıyor içmeden uyuyamıyorumki
Vala cnm zaten 20.haftada detaylı ultrasonda görceksin ne var ne yok yaşın ileri değilse ailenizde kalıtsal bi sorun yoksa bence yaptırma içini temiz tut rabbime emanet et kendinede dikkat et sonuçta testteki sonuç kesin değil müdahalede yapmıyorlar boşa stres.. ben bu yuzden yaptırmıcam nolursa olsun o beni bebeğim stres yapmayalım ki bebişlerde etkilenmesin :)İkili üçlü testlerden bende çok korkuyorum henüz karar da vermedim yaptırıp yaptırmamaya yaptırmasam aklım kalacak yaptırsam gerginlik yasama ihtimalim de var bilmiyorum
mesaj tekrarıİkili üçlü testlerden bende çok korkuyorum henüz karar da vermedim yaptırıp yaptırmamaya yaptırmasam aklım kalacak yaptırsam gerginlik yasama ihtimalim de var bilmiyorum
Canım müdahale etmiyorlar demişsin de riskli görünen bir durumda, anne de isterse gebelik sonlandırılabiliyor. Allah kimseye yaşatmasın tabi. Yoktur inşallah kötü şeyler düşünmeyin. Ben 2li ve 4lü testler yaptırmıştım. Stres bebeğinizi etkiler unutmayınVala cnm zaten 20.haftada detaylı ultrasonda görceksin ne var ne yok yaşın ileri değilse ailenizde kalıtsal bi sorun yoksa bence yaptırma içini temiz tut rabbime emanet et kendinede dikkat et sonuçta testteki sonuç kesin değil müdahalede yapmıyorlar boşa stres.. ben bu yuzden yaptırmıcam nolursa olsun o beni bebeğim stres yapmayalım ki bebişlerde etkilenmesin :)
bilmiyorum canım ya hep çevremde de gördüğümden etkilendim belki bebeğiniz söle olabilir su sorun olcak filan dedi doktorları ama maşşalah gayet saglıklı doğdular yani o kadar stresi anneler boşa çekti o stresle sorun olmayacağı varsada olur en iyisi akışına bırakmakCanım müdahale etmiyorlar demişsin de riskli görünen bir durumda, anne de isterse gebelik sonlandırılabiliyor. Allah kimseye yaşatmasın tabi. Yoktur inşallah kötü şeyler düşünmeyin. Ben 2li ve 4lü testler yaptırmıştım. Stres bebeğinizi etkiler unutmayın
Canım tabiki orası öyle. Bende duyuyorum neler neler diyorlar bebekte hiçbir problem olmuyor. Stres boşa çekiliyor evet. Herkesin kendi şahsi fikri tabiki. İçi nasıl rahat edecekse, nasıl mutlu olacaksa öyle yapmalı.bilmiyorum canım ya hep çevremde de gördüğümden etkilendim belki bebeğiniz söle olabilir su sorun olcak filan dedi doktorları ama maşşalah gayet saglıklı doğdular yani o kadar stresi anneler boşa çekti o stresle sorun olmayacağı varsada olur en iyisi akışına bırakmak
doğru diyorsun cnmCanım tabiki orası öyle. Bende duyuyorum neler neler diyorlar bebekte hiçbir problem olmuyor. Stres boşa çekiliyor evet. Herkesin kendi şahsi fikri tabiki. İçi nasıl rahat edecekse, nasıl mutlu olacaksa öyle yapmalı.
Bende öyle düşünüyorum 6 Mart'ta bir sonraki randevum heyecanla bekliyorum o zaman testler yapılacak 12. hafta oluyorgunesmk Canım hem bazı durumlarda, problem neyse erken müdahaleyle düzeltilebiliyor. Bana sorarsan testlerini yaptır. Aklında da soru işareti kalmasın.
Hayırlısıyla bir şey olmaz takma kafana tamam mıBende öyle düşünüyorum 6 Mart'ta bir sonraki randevum heyecanla bekliyorum o zaman testler yapılacak 12. hafta oluyor
cnm bulantı kusman var mıgünaydın herkese.
bugün sabap tartılayım dedim ne göreyim 1 kilo almışım şimdidenvücudumda kiloya müsait. napabiliriz kilo almamak için ve bu dönemlerde yapabileceğimiz spor hareketleri varmı, yediklerime dikkat ediyorum ama işte akşam eşim işten gelip yemek yeme 8de bitiyo sonrada 9 gibi uyuklamaya başlıyorum ondan oldu sanırım
yok gayet normalim o konuda bazen kokuya hassasiyet yüzünden bulantılar oluyo ama kusma hiç yokcnm bulantı kusman var mı
Valla oylee cnm inan boyle telefonu bille ellime alamiyorumm okadarki bitkin ve yorgunumum:)
Ohh yatıyon di mi seni seniValla oylee cnm inan boyle telefonu bille ellime alamiyorumm okadarki bitkin ve yorgunumum:)
Ayni gun doguruyoruz seninle hem hahahahahha
Nerdesein cnm ist mibende sizinle aynı doğuruyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?