Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Merhaba bende aranıza yeni katılıyorum..
5 ay kadar önce bebeğimin kalp atışı olmadığı için kaybettim.. şuan tekrar 6 haftalık hamileyim :)

Yarın kalp atışı için gidicez.. inşallah bu sefer hayırlısı ile bebeğimizi kucağımıza alırız :)

Tebrik ederim canım hoşgeldin. İnşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur.

inşallah bu sefer bütün güzel duyguları yaşarsın cnm sağlıklı bi bebişin olur

kızlar yaa bendede sureklı bıseyler cıkıyor bu seferde son bırkac gundur bas agrısı var az calıssam hemen baslıyor boyle olan var mı yoksa hamılelıkle alakası olmayabılır bende mıgren var ama bu oyle degıl hergun cok zorluyor benı mıgren 2 3 ayda bır oluyordu

Tansiyon yüksekliğinden de kaynaklanabilir canım. Bu da hamilelikle alakalı bir durum. Benim ilk aylarda öyle ağrılarım olmamıştı. Son bir kaç haftadır yaşıyorum ama.

Tansiyon yüksekliğinden de kaynaklanabilir canım. Bu da hamilelikle alakalı bir durum. Benim ilk aylarda öyle ağrılarım olmamıştı. Son bir kaç haftadır yaşıyorum ama.

sagol canım bazen abartıyor muyum acaba dıyorum ayagım takılıp dussem hamılelıkten bılmeye basladım ama ben normalde cok dınc bır ınsanım oyle tembellıklerım falan hıc olmazdı hamılelıgımden berı yorgunluk bas agrısı tuvalet falan cok fazla olmaya basladı.

Canım her bünyede farklı tepkiler veriyor bu hamilelik. Bir standardı yok ki. Genelde söylediğin şeyler hamilelikte ortaya cıkıyor, zamanla hafifliyor ve geciyor. Dert etme. İkinci 3 aylık dönemde sende bomba gibi olursun.

ay ınsallah su yorgunluk bır gecse artık ıste bıle yogunlasmakta zorluk cekıyorum bırde ben satıs ve reklam alanındayım sureklı dıkkatlı olmam lazım ılk 3 ayı ısten kovulmadan atlatmam lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…