- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.321
Nerdesein cnm ist mi[/QUOTE
Aydında hava ne güzeldir şimdi di mi ? Çiçekler var mı ağaçlardaaydındayım cnm
Aydında hava ne güzeldir şimdi di mi ? Çiçekler var mı ağaçlarda
He valla cnm. Yatiyom bide bnm tansiyon dusuyo hic kalkamiyormOhh yatıyon di mi seni seni
Orda olmak lazımdı şimdi, nasıl heveslendimmhenüz çiçekler yok ama hava cok güzel güneşli
Dikkat et kendine şekerim. Yat boşver. İyi olun daHe valla cnm. Yatiyom bide bnm tansiyon dusuyo hic kalkamiyorm
buyrun gelin ben sizi misafir ederimOrda olmak lazımdı şimdi, nasıl heveslendimm
Yaa çok teşekkür ederimbuyrun gelin ben sizi misafir ederim
Tebrik ederim canım hoşgeldin. İnşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur.Merhaba bende aranıza yeni katılıyorum..
5 ay kadar önce bebeğimin kalp atışı olmadığı için kaybettim.. şuan tekrar 6 haftalık hamileyim :)
Yarın kalp atışı için gidicez.. inşallah bu sefer hayırlısı ile bebeğimizi kucağımıza alırız :)
inşallah bu sefer bütün güzel duyguları yaşarsın cnm sağlıklı bi bebişin olurMerhaba bende aranıza yeni katılıyorum..
5 ay kadar önce bebeğimin kalp atışı olmadığı için kaybettim.. şuan tekrar 6 haftalık hamileyim :)
Yarın kalp atışı için gidicez.. inşallah bu sefer hayırlısı ile bebeğimizi kucağımıza alırız :)
İnşallah canımHayırlısıyla bir şey olmaz takma kafana tamam mı
Tansiyon yüksekliğinden de kaynaklanabilir canım. Bu da hamilelikle alakalı bir durum. Benim ilk aylarda öyle ağrılarım olmamıştı. Son bir kaç haftadır yaşıyorum ama.kızlar yaa bendede sureklı bıseyler cıkıyor bu seferde son bırkac gundur bas agrısı var az calıssam hemen baslıyor boyle olan var mı yoksa hamılelıkle alakası olmayabılır bende mıgren var ama bu oyle degıl hergun cok zorluyor benı mıgren 2 3 ayda bır oluyordu
Tansiyon yüksekliğinden de kaynaklanabilir canım. Bu da hamilelikle alakalı bir durum. Benim ilk aylarda öyle ağrılarım olmamıştı. Son bir kaç haftadır yaşıyorum ama.
Canım her bünyede farklı tepkiler veriyor bu hamilelik. Bir standardı yok ki. Genelde söylediğin şeyler hamilelikte ortaya cıkıyor, zamanla hafifliyor ve geciyor. Dert etme. İkinci 3 aylık dönemde sende bomba gibi olursun.sagol canım bazen abartıyor muyum acaba dıyorum ayagım takılıp dussem hamılelıkten bılmeye basladım ama ben normalde cok dınc bır ınsanım oyle tembellıklerım falan hıc olmazdı hamılelıgımden berı yorgunluk bas agrısı tuvalet falan cok fazla olmaya basladı.
Canım her bünyede farklı tepkiler veriyor bu hamilelik. Bir standardı yok ki. Genelde söylediğin şeyler hamilelikte ortaya cıkıyor, zamanla hafifliyor ve geciyor. Dert etme. İkinci 3 aylık dönemde sende bomba gibi olursun.
1-2 ayın kalmış zaten en fazla canım. Sık sık hava al iyi gelir.ay ınsallah su yorgunluk bır gecse artık ıste bıle yogunlasmakta zorluk cekıyorum bırde ben satıs ve reklam alanındayım sureklı dıkkatlı olmam lazım ılk 3 ayı ısten kovulmadan atlatmam lazım :)
1-2 ayın kalmış zaten en fazla canım. Sık sık hava al iyi gelir.
Evet canım hareketleri gün geçtikçe artıyor. Bugün döndü sanırım, sürtündü resmen hissettim yani kıpırtısınısenın bebıs nasıl hala zıp zıp zıplıyor mu rahmınde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?