Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Evet canım hareketleri gün geçtikçe artıyor. Bugün döndü sanırım, sürtündü resmen hissettim yani kıpırtısını Çok güzel ama

ayy ınsallah bende hıssederım :) oda bır bırey oldugunu gosterıyor boyutu ne olursa olsun :) gecekı yorumuna cok gulmustum sureklı kıpır kıpır dedıgın :)

ayy ınsallah bende hıssederım :) oda bır bırey oldugunu gosterıyor boyutu ne olursa olsun :) gecekı yorumuna cok gulmustum sureklı kıpır kıpır dedıgın :)
Öyle ama ya (yağmur yağıyo kısmını es geçelim) şarkıdaki gibi, içim kıpır kıpır, yarabbi şükür şükür

Canim hamilelik butun hormonel dengeni degistiriyor ve her vucudun buna verdigi tepki farkli ama hamilelikte bas agrisi normal. Migrenin varsa tetiklemistirde. Ilk 3 ay yorgunluk ve isteksizlik olabilir. Ben de kendimi depresyonda hissediyordum. Suan cok daha iyiyim :)

bende kusma koku falan hıc olmadı sımdıye kadar kısacık mıde bulantısı bıle ama yorgunlu asırı alınganlık ve tuvalet durumu cok var :) yarın bırkac test yaptıracagım hala yaptıramadım belkı bu testlerden bırınde bır acıklama olur :)

Bu bebeklerin anne karnındaki hıçkırıkları kaç dakika sürüyor acaba. Aralıksız 5 dkdır kanrım seyriyor

Kızlarr bugun tekrar dr gerim dr 5 hafta 5 günlük dedii. Ama bebeği ultrasonda göremedi erken olabilir pzt tekrar bakalım dedi yine göremezsek vajinal ultrasonla bakarız dedii benim gibi yaşayan varmı Allah aşkına bi şey söyleyin

Panik yapma ben bebegin kalbini gozzumle gordum ama bir kontrolde farkli ozel bir doktora gitmek zorunda kaldim vajinal baktigi halde bebek yok dediiii bazi doktorlar malesef bu aptalligi yapiyorlarrrr sakin ol dua et bence doktor degis

Haftayi kese büyüklüğüne gore söylemiştir üzülme canim daha çok küçük 5 haftada cörek otundan küçük oluyor DİE biliyorum görememesi normal 7-8 hafta gibi daha fark edilir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…