- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.341
Evet canım hareketleri gün geçtikçe artıyor. Bugün döndü sanırım, sürtündü resmen hissettim yani kıpırtısınıÇok güzel ama
ayy ınsallah bende hıssederım :) oda bır bırey oldugunu gosterıyor boyutu ne olursa olsun :) gecekı yorumuna cok gulmustum sureklı kıpır kıpır dedıgın :)
Öyle ama ya (yağmur yağıyo kısmını es geçelim) şarkıdaki gibi, içim kıpır kıpır, yarabbi şükür şükür
Canim hamilelik butun hormonel dengeni degistiriyor ve her vucudun buna verdigi tepki farkli ama hamilelikte bas agrisi normal. Migrenin varsa tetiklemistirde. Ilk 3 ay yorgunluk ve isteksizlik olabilir. Ben de kendimi depresyonda hissediyordum. Suan cok daha iyiyim :)kızlar yaa bendede sureklı bıseyler cıkıyor bu seferde son bırkac gundur bas agrısı var az calıssam hemen baslıyor boyle olan var mı yoksa hamılelıkle alakası olmayabılır bende mıgren var ama bu oyle degıl hergun cok zorluyor benı mıgren 2 3 ayda bır oluyordu
Canim hamilelik butun hormonel dengeni degistiriyor ve her vucudun buna verdigi tepki farkli ama hamilelikte bas agrisi normal. Migrenin varsa tetiklemistirde. Ilk 3 ay yorgunluk ve isteksizlik olabilir. Ben de kendimi depresyonda hissediyordum. Suan cok daha iyiyim :)
Bu bebeklerin anne karnındaki hıçkırıkları kaç dakika sürüyor acaba. Aralıksız 5 dkdır kanrım seyriyor
Bi bu kadar daha zaman geçtikten sonra hissedersin canımmasallah :) cok guzel yaa keske bende hıssedebılsem
Canım hastaneye göre değişir.İkili testin özel hastanede SSK çalışan fiyatını bilen var mı acaba?
Gunaydinlar canimGunaydin kizlarrrrr
Hastaneye göre değişiyor canım benim gittiğim yerde 45 lira dedilerİkili testin özel hastanede SSK çalışan fiyatını bilen var mı acaba?
Panik yapma ben bebegin kalbini gozzumle gordum ama bir kontrolde farkli ozel bir doktora gitmek zorunda kaldim vajinal baktigi halde bebek yok dediiii bazi doktorlar malesef bu aptalligi yapiyorlarrrr sakin ol dua et bence doktor degisKızlarr bugun tekrar dr gerim dr 5 hafta 5 günlük dedii. Ama bebeği ultrasonda göremedi erken olabilir pzt tekrar bakalım dedi yine göremezsek vajinal ultrasonla bakarız dedii benim gibi yaşayan varmı Allah aşkına bi şey söyleyin
45 tl hangi hast hangi sehirdesin canimHastaneye göre değişiyor canım benim gittiğim yerde 45 lira dediler
Haftayi kese büyüklüğüne gore söylemiştir üzülme canim daha çok küçük 5 haftada cörek otundan küçük oluyor DİE biliyorum görememesi normal 7-8 hafta gibi daha fark edilir olurKızlarr bugun tekrar dr gerim dr 5 hafta 5 günlük dedii. Ama bebeği ultrasonda göremedi erken olabilir pzt tekrar bakalım dedi yine göremezsek vajinal ultrasonla bakarız dedii benim gibi yaşayan varmı Allah aşkına bi şey söyleyin
İzmir'deyim canım buca tıp merkezinde bu fiyat sen hangi sehirdesin45 tl hangi hast hangi sehirdesin canim
Ist dayim canim bennnİzmir'deyim canım buca tıp merkezinde bu fiyat sen hangi sehirdesin
GünaydınnGunaydin kizlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?