- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.361
Canım ben hepsini özelde yaptırdım 15 lira aldılar benden muayene ücreti hariç. Bu testlerin hemen hemen hepsi sağlık ocağında da yapılıyor orda yaptırabilirsinkızlar ben testlerımı yaptıramadım bugun 500 tl ıstıyorlar hatta bıraz daha fazla tutuyo bu testlerı sız nerelerde yaptırınız devlet daha uyguna yapar mı yada en onemlılerını ısteyecegım doktordan bazıları sanırım aıle saglıgı merkezlerınde yapılıyormus ama ne kadar ısterler bakın bu testler
hemogram
aclık glukoz
ast,alt
üre, creatinin
st3, st4, tsh
hbsag,anti hbs, anti hcv, anti hiv
toxoplasma ig m, g
rubella ig m, g
Sağlık ocağına gidip sor bence canım. Yapıyorlarsa ne gerek var 500 tl vermeyekızlar ben testlerımı yaptıramadım bugun 500 tl ıstıyorlar hatta bıraz daha fazla tutuyo bu testlerı sız nerelerde yaptırınız devlet daha uyguna yapar mı yada en onemlılerını ısteyecegım doktordan bazıları sanırım aıle saglıgı merkezlerınde yapılıyormus ama ne kadar ısterler bakın bu testler
hemogram
aclık glukoz
ast,alt
üre, creatinin
st3, st4, tsh
toxoplasma ig m, g
rubella ig m, g
Canım ben hepsini özelde yaptırdım 15 lira aldılar benden muayene ücreti hariç. Bu testlerin hemen hemen hepsi sağlık ocağında da yapılıyor orda yaptırabilirsin
Sağlık ocağına gidip sor bence canım. Yapıyorlarsa ne gerek var 500 tl vermeye
Sağlık ocaklarında ücretsiz yapıyorlar genelde canım ama 500 cidden çok fazlaymis15 tl ya mı tumunu yaptılar ben 150 hatta 200 tl ye ok dım ama 500 de resmen soyuyorlar ınsanı ıstemedım tabıkı vermek aradım son 2 sı harıc yapıyorlar ucretını sormadım ama emınım cok bırsey degıldır saglık ocagında
Sağlık ocaklarında ücretsiz yapıyorlar genelde canım ama 500 cidden çok fazlaymis
Daha cok erken gorememesi cok normal. 1 hafta sonra gidersen keseyi gorup ve kalp sesini duyabilirsin.Kızlarr bugun tekrar dr gerim dr 5 hafta 5 günlük dedii. Ama bebeği ultrasonda göremedi erken olabilir pzt tekrar bakalım dedi yine göremezsek vajinal ultrasonla bakarız dedii benim gibi yaşayan varmı Allah aşkına bi şey söyleyin
Evine yakin devlet polikinigi varsa bu testleri ucretsiz yapiyorlar. Birde saglik ocaginda da bunlarin cogunu ucretsiz yaptirabilirsin. Yanliz bazi doktorlae kendi hastaneleri haricindekileri kabul etmiyor. Istersen doktorunada danis.kızlar ben testlerımı yaptıramadım bugun 500 tl ıstıyorlar hatta bıraz daha fazla tutuyo bu testlerı sız nerelerde yaptırınız devlet daha uyguna yapar mı yada en onemlılerını ısteyecegım doktordan bazıları sanırım aıle saglıgı merkezlerınde yapılıyormus ama ne kadar ısterler bakın bu testler
hemogram
aclık glukoz
ast,alt
üre, creatinin
st3, st4, tsh
toxoplasma ig m, g
rubella ig m, g
Evine yakin devlet polikinigi varsa bu testleri ucretsiz yapiyorlar. Birde saglik ocaginda da bunlarin cogunu ucretsiz yaptirabilirsin. Yanliz bazi doktorlae kendi hastaneleri haricindekileri kabul etmiyor. Istersen doktorunada danis.
Bizim burada da devlet hastanesi çok kötü canım içeri eşini bile almıyorlar. Muamele çok kötü bir odadan kovmadiklari kalıyor yani o yüzden özele gidiyorum ben. Allah'tan muayene ücreti falan uygun 45 lira doğum biraz pahalı sadece o kadar da olur artık diye düşündüktek tek hesaplıyorlar doktorum 10 test ıstedıyse hepsını ayrı ayrı hesap yapmıslar sınırm bozuldu sankı keyfımden yaptırıyorum bıde kendı doktorları ıstedı valla yazık yanı randevu falan bıraz zorluyor ama en ıyısı devlet hastanesı sanırım ozellerın cogu para pesınde..
Bazı yerlerde 500 tl gibi rakamlar görünce merak ettim sen yaptırdın mı canım? Aynı gün alınıyor mu sonuç ? Ben bu testten çok korkuyorumHastaneye göre değişiyor canım benim gittiğim yerde 45 lira dediler
Bursadayım burda da aynısı canım, çok kalabalık, doktor çok kaba, eşim giremiyor, ulltrasonda bebeği bile göstermedi bana kendi inceledi gönderdi. O yüzden tercih etmiyorum.Bizim burada da devlet hastanesi çok kötü canım içeri eşini bile almıyorlar. Muamele çok kötü bir odadan kovmadiklari kalıyor yani o yüzden özele gidiyorum ben. Allah'tan muayene ücreti falan uygun 45 lira doğum biraz pahalı sadece o kadar da olur artık diye düşündük
Bizim burada da devlet hastanesi çok kötü canım içeri eşini bile almıyorlar. Muamele çok kötü bir odadan kovmadiklari kalıyor yani o yüzden özele gidiyorum ben. Allah'tan muayene ücreti falan uygun 45 lira doğum biraz pahalı sadece o kadar da olur artık diye düşündük
Keseyi gördük 4+6 da ama bugun 5+5 di gittiğimde bebeği göremedi canım normaldir demii pzt vajinal bakalım dedii ama ben geç gidicem özellikle biraz daha bekleyipDaha cok erken gorememesi cok normal. 1 hafta sonra gidersen keseyi gorup ve kalp sesini duyabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?