Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

kızlar ben testlerımı yaptıramadım bugun 500 tl ıstıyorlar hatta bıraz daha fazla tutuyo bu testlerı sız nerelerde yaptırınız devlet daha uyguna yapar mı yada en onemlılerını ısteyecegım doktordan bazıları sanırım aıle saglıgı merkezlerınde yapılıyormus ama ne kadar ısterler bakın bu testler

hemogram
aclık glukoz
ast,alt
üre, creatinin
st3, st4, tsh
hbsag,anti hbs, anti hcv, anti hiv
toxoplasma ig m, g
rubella ig m, g

Canım ben hepsini özelde yaptırdım 15 lira aldılar benden muayene ücreti hariç. Bu testlerin hemen hemen hepsi sağlık ocağında da yapılıyor orda yaptırabilirsin

Sağlık ocağına gidip sor bence canım. Yapıyorlarsa ne gerek var 500 tl vermeye

Canım ben hepsini özelde yaptırdım 15 lira aldılar benden muayene ücreti hariç. Bu testlerin hemen hemen hepsi sağlık ocağında da yapılıyor orda yaptırabilirsin

15 tl ya mı tumunu yaptılar ben 150 hatta 200 tl ye ok dım ama 500 de resmen soyuyorlar ınsanı ıstemedım tabıkı vermek aradım son 2 sı harıc yapıyorlar ucretını sormadım ama emınım cok bırsey degıldır saglık ocagında

Sağlık ocağına gidip sor bence canım. Yapıyorlarsa ne gerek var 500 tl vermeye

aynen ya 500 tl bı ıse yarasa verırım sıkıntı degıl ama sankı ozel labaratuvarda kendı ıstegımle yapıyorum testlerı doktor ıstedı anlamıyorum yanı nedır bu para ıstegı

Kızlar gebeliğin 4. Haftası için progesteron değeri 12 nasıl bir değer? Betahcg yavaş yükseliyor. Yorumlayabilen olursa çok sevinirim

Sağlık ocaklarında ücretsiz yapıyorlar genelde canım ama 500 cidden çok fazlaymis

Sağlık ocaklarında ücretsiz yapıyorlar genelde canım ama 500 cidden çok fazlaymis

tek tek hesaplıyorlar doktorum 10 test ıstedıyse hepsını ayrı ayrı hesap yapmıslar sınırm bozuldu sankı keyfımden yaptırıyorum bıde kendı doktorları ıstedı valla yazık yanı randevu falan bıraz zorluyor ama en ıyısı devlet hastanesı sanırım ozellerın cogu para pesınde..

Daha cok erken gorememesi cok normal. 1 hafta sonra gidersen keseyi gorup ve kalp sesini duyabilirsin.

Evine yakin devlet polikinigi varsa bu testleri ucretsiz yapiyorlar. Birde saglik ocaginda da bunlarin cogunu ucretsiz yaptirabilirsin. Yanliz bazi doktorlae kendi hastaneleri haricindekileri kabul etmiyor. Istersen doktorunada danis.

Evine yakin devlet polikinigi varsa bu testleri ucretsiz yapiyorlar. Birde saglik ocaginda da bunlarin cogunu ucretsiz yaptirabilirsin. Yanliz bazi doktorlae kendi hastaneleri haricindekileri kabul etmiyor. Istersen doktorunada danis.

kabul etmeyecegını zannetmıyorum cunku bana aıle saglıgı merkezlerınde yapıyorlar ıstersen dedı ama benım kaydım uzakta oldugu ıcın normal hastanede yaptırmak ıstedım bu fıyatı cıkardılar yarın aıle saglıgı merkezıne gıdecegım ona verecegım parayıda ıhtıyacı olan bırıne verırım cok daha ıyı

Bizim burada da devlet hastanesi çok kötü canım içeri eşini bile almıyorlar. Muamele çok kötü bir odadan kovmadiklari kalıyor yani o yüzden özele gidiyorum ben. Allah'tan muayene ücreti falan uygun 45 lira doğum biraz pahalı sadece o kadar da olur artık diye düşündük

Benim kıyafetlerim tam gelmiyor artık moralim bozuldu kızlar sanırım hamile kıyafetleri almanın vakti geldi kilo konusunda çok takıntılıyım zaten iyice psikolojim bozuldu

Bursadayım burda da aynısı canım, çok kalabalık, doktor çok kaba, eşim giremiyor, ulltrasonda bebeği bile göstermedi bana kendi inceledi gönderdi. O yüzden tercih etmiyorum.

bende ozele gıdıorum devlete gıdemıyorum takıp edemıyorum zaten ozelde musaıt oldgum zaman ıstedıgım zaman gıdebılıyorum muayene 50 tl burda da ama testlere cok sınırlendım nese yarın saglık ocagna gıdecegım bakalım

Ya kizlarr yemek yapamiyorummmmmm midem bulaniyo kokulardann evi terk etmek uzereyim sanirim ben artik kokudann hersey kokuyo esim kokuyo yemek kokuyoo nerelere gidim bennn(

Daha cok erken gorememesi cok normal. 1 hafta sonra gidersen keseyi gorup ve kalp sesini duyabilirsin.
Keseyi gördük 4+6 da ama bugun 5+5 di gittiğimde bebeği göremedi canım normaldir demii pzt vajinal bakalım dedii ama ben geç gidicem özellikle biraz daha bekleyip

kızlar yaa benım gobegım cıktı sımdı egzersız falanda yapamam korkuyorum zaten bısey olur dıye ben nasıl erıtecegım bu gobegı kendıme de dur dıyemedım son bırkac haftadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…