Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

İnşallah canım. O kadar korkuyorum ki ya gelişmemişse ya yoksa ya boş gebelikse diye saçma saçma düşünceler beni yedi bitirdi dünden beri bir de benim hiç mide bulantısı falan Yok bi uykum erken geliyor bi de ara ara kasık ta batmalar oluyor belirtiler Yok diye de endişeleniyorum açıkcası ama herkesde aynı olcak diye bi durumda yoktur sanırım
Normal canim. Biraz daha beklersen karindan da rahatlikla gorebilir.

Bazı yerlerde 500 tl gibi rakamlar görünce merak ettim sen yaptırdın mı canım? Aynı gün alınıyor mu sonuç ? Ben bu testten çok korkuyorum
Haftaya çarşamba doktora gidicem canım ben. Eşimle konuştuk ikili testi yaptirmicam sanırım çünkü hiçbir şekilde aldırmak gibi bir dusuncemiz yok o yüzden yaptırmak istemiyoruz. Sadece ense kalınlığını olcturucem o kadar. Ama yaptıran arkadaşlardan duyduğum kadarıyla bir hafta 10 gün sonra falan çıkıyormuş sonuçlar.

Bursadayım burda da aynısı canım, çok kalabalık, doktor çok kaba, eşim giremiyor, ulltrasonda bebeği bile göstermedi bana kendi inceledi gönderdi. O yüzden tercih etmiyorum.
Benim annem Zübeyde hanım doğum evinde doğum yapmıştı canım 2 kardeşime de. Ama doktoru çok iyiydi, tabi doktorun özel muayenehanesine gidiyordu, o zamanlar çok iyiydi orasi. Sen hangi devlet hastanesine gittin

Bizimde her ihtimalde aldırmamız söz konusu değil o yüzden gereksiz geliyor ama bir yandan da merak ediyorum sonuç kesin değil ihtimaller üzerinden olunca can sıkıcı olabiliyor

Bence de sağlık ocağına git canım sacmalamislar çünkü baya

Bizimde her ihtimalde aldırmamız söz konusu değil o yüzden gereksiz geliyor ama bir yandan da merak ediyorum sonuç kesin değil ihtimaller üzerinden olunca can sıkıcı olabiliyor
Aynen canım benim annem kardeşimi 42 yaşında doğurdu. İkili testte %90 engelli olacak dendi. Üçlü testte de hatta amniyon sentez yaptılar onda da öyle çıktı ama annem aldırmadı. Kardeşim maşallah çok sağlıklı doğdu hatta zekası normalden yüksek çıktı. Önümde böyle bir örnek olunca bende yaptırmayı düşünmüyorum.

Arkadaşlar mrb dün dr gittik bebeğim 5+1 günlük kese 12.7 mm ikiz olabilir mi acaba normal mi yardımcı olun lütfen

Benim annem Zübeyde hanım doğum evinde doğum yapmıştı canım 2 kardeşime de. Ama doktoru çok iyiydi, tabi doktorun özel muayenehanesine gidiyordu, o zamanlar çok iyiydi orasi. Sen hangi devlet hastanesine gittin
Zübeyde hanıma gittim, bir de Dosab sanayi içinde çekirge devlet hastanesinin ek binası var oraya da gittim. İkisinin tavrı da aynıydı

Arkadaşlar mrb dün dr gittik bebeğim 5+1 günlük kese 12.7 mm ikiz olabilir mi acaba normal mi yardımcı olun lütfen
Hayırlı olsun canım bebeğini de görürsün inş yakında. Ama niye böyle şeyleri doktorunuza sormuyorsunuz, onlar bilgi vermiyolar mı? Biz doktordan daha bilgili olamayız ki ne desek şimdi doğru sonuç vereceğini sanmıyorum yani.

Zübeyde hanıma gittim, bir de Dosab sanayi içinde çekirge devlet hastanesinin ek binası var oraya da gittim. İkisinin tavrı da aynıydı
Gerçi benim bahsettiğim 10 sene öncesi canım en küçük kardeşim 10 yaşında şuan :)) annemde özelde kendi doktoruna muayene olup doğumu sadece orda yapmıştı ama şuan ozeller gerçekten daha iyi

Canım doktor yoktu asistanı vardı doktorun kendisiyle görüşemedik fazla kalamadım sadece asistanı baktı

Gerçi benim bahsettiğim 10 sene öncesi canım en küçük kardeşim 10 yaşında şuan :)) annemde özelde kendi doktoruna muayene olup doğumu sadece orda yapmıştı ama şuan ozeller gerçekten daha iyi
Canım bak gerçekten, konforunu sunduğu imkanları, hijyenikliğini her şeyini geçtim, insan adam gibi muamele, güler yüz ilgi bekliyor. Gerçekten bunları sağlasa da bende devlet hastanesini tercih etsem keşke... Ama malesef, sanki bedavaya iş yapıyorlar gibi bi surat, bi tavır. Ne konuşmana müsade ediyor ne yüzüne bakıyor. Zaten bu dönemde biz biraz daha duyarlı, ilgili olunmasını bekliyoruz. Benim için en büyük eksiklik yani.

Canım doktor yoktu asistanı vardı doktorun kendisiyle görüşemedik fazla kalamadım sadece asistanı baktı
Anladım canım, benim bilgim yok ne yazık ki.. Belki bir fikri olan çıkar ama yine de doktorunla görüşmen çok daha iyi olur senin için

Kizlarrrrr gordugunuz bu muameleden dolayi 184 nolu hatta sikayetlerinizi kesinlikle bildirmelisiniz ben devlet hastanelerinde herhangi bir kotu muamelede hemen arar sikayetimi belirtirim ve hastane bu konuda uyari alir ... aninda tavirlari degisir bilginize ... biz hastalar gebeler vs vs olmasak onlara ihtiyac yok degil miii kimsenin kimseye kotu muamele hakki yokk

Aynen bencede yok.

Doğru söylüyorsun canım bende ilk devlete gittim ultrason kağıdında bebek 5 haftalık yazıyordu sordum bende ne kadar diye. Bana çok küçük dedi. Onu bende biliyorum kaç haftalık diye sormuştum dedim, 4 dedi. Kâğıtta 5 yaziyo deyince de ha evet öyle birşey dedibu kadar ilgisiz yani. Ben vajinal muayene istemedim bir de ilk gittiğimde, karından gözükmedi kese bana kesin dış gebelik dedi acaip moralim bozulmuştu

Çok biliyorlar, sinir oluyorum böylelerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…