Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Milletin moralini bozup gönderiyorlar. Anlamıyorum, özelde çalışan da bunlarla aynı okulu okumuş bitirmiş ama devlet hastanesindekiler de bir hava, bir afra tafra ilginç...
Onlar hastalar bir an önce bitsin de gidelim mantığıyla yaklaşıyorlar canım. Senin duyguların, hislerin hiç önemli değil onlar için. Benim ozeldeki doktorumda çok yoğun ama onunla oturup odasında muhabbet bile edebiliyorum yani

Aynen benim doktorumda çok yoğun, adamın yüzünden bile belli oluyor yorgunluğu ama enerjisini korumaya çalışıyor. Güzel güzel sorularıma cevap veriyor, hoşgeldiniz bugün nasılsın diyor. Zaten benden çok eşim sohbet ediyo çok sevdi doktoru, bazen ben çıkıyım olmazsa diyesim gelmiyo değil

O da iyiymiş benim eşimin izin günü uymuyor maalesef beraber gidemiyoruz o yüzden kayinvalidemle gidiyorum ben de ama ona bile çok iyi davranıyor doktor her konuda içimi rahatlatıyor. En azından insan gibi muamele görüyorum bu da benim için çok önemli :))

Kötü olmuş o da gitmek istiyordur eminim. Benimki ne zaman gidicez diyip duruyor, böyle heveslenmesi de çok hoşuma gidiyor

İşte dr doldurduğu formda 42 yas yazınca yaş kriteri yüzünden risk yükseliyor ne saçma

kızlar bugün bebeğimin kalbini gördüm:) minnacık hareket ediyordu. ama dr kalp atışını dinletmedi henüz küçük zarar görebilir 2 hafta sonra dinletebilirim dedi çok güzel bir duyguymuşçok şükür

canım ya benım doktorum dınletmıstı bana ben 6+6 olmam gerekırken 6+1 olarak cıkmıstı ultrasonda acaba zarar vermıs mıdır 5 sn bıle degıldı ama cok kısa tuttu

canım ya benım doktorum dınletmıstı bana ben 6+6 olmam gerekırken 6+1 olarak cıkmıstı ultrasonda acaba zarar vermıs mıdır 5 sn bıle degıldı ama cok kısa tuttu
bilmiyorumki canım benim 7+2 bugün ama öyle dedi bende şaşırdım sizlerin dinlediğinizi okumuştum ama belki ultrason cihazı arasında fark vardır. sonuçta zararlı olsa drun yapmaz diye düşünüyorum içini ferah tut

insallah canım yaa cok kısa tuttu zatende sımdı okuyunca ınsallah zararlı degıldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…