- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.421
Amin cnm insaAllahAmin canım hepimiz için aynı dua geçerli olsun
Ben tedavi görmedim canım ama 4+6 haftalıktı keseyi gördüğümüzde. Rahim duvarı kalınsa daha geç görünüyorKeseyi ne kadarken gördünüz kızlar. Ben adete 3 gün kala doktora gittim rahim duvarım kalınlaşmıştı. Çok yeni daha hamileliğim 3 marta çağırdı kesene bakarız dedi inşallah gözükür. Yumurtalama günümün üstünden daha 13 gün geçti
Allah yardımcın olsun bende ev taşıma telaşındaydım işler bitti şükürValla canim yatmaya afedersin kusmaya tam gaz devamm yinede cok sukur cnm sen nasilsin
Ay kiyamam bu halde ne zordur simdi tasinmak.. Allah kolaylik versin cnmAllah yardımcın olsun bende ev taşıma telaşındaydım işler bitti şükür
Hayırlı olsun canım, Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin.Hayırlı akşamlar merhaba bende yeni hamisim .
Amin sağolun çok halsizlik ve yorgunluk var. Yerimden kalKasım yokHayırlı olsun canım, Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin.
Ay dinlen canım bol bol. Her boş fırsatta uzan, otur.Amin sağolun çok halsizlik ve yorgunluk var. Yerimden kalKasım yok
Oyle yapıyorum.çalışıyorum bide zor olyo. Adete göre 4+5 sizAy dinlen canım bol bol. Her boş fırsatta uzan, otur.
Annem teyzem yaptı herşeyi ben poşet bile taşımadım yasasın hamilelikAy kiyamam bu halde ne zordur simdi tasinmak.. Allah kolaylik versin cnm
Aslinda calisirken buraz kafani dagitiyorsun. Evde olunca daha cok etkiliyor. Eger cok kotu olursan rapor alip dinlenmeni tavsiye ederim ama.Oyle yapıyorum.çalışıyorum bide zor olyo. Adete göre 4+5 siz
Aynı sorun bendede var canım 3 aylık ama 5 gibikızlar bugun kan vermeye gıttım malum konu neyse kan verırken hemsıre sordu kac haftalıksın bugun 8 oldum dedım karnıma baktı ben 16 20 dıyecektım dedıyaa bırde normalde uzun boyl ve zayıfım ama acayıp mıdem ve karnım cıktı hamılelıkle alakası yok ama hamıleık benım dna mı bo0zdu resmen ne yedıysem karın kısmıma gıdıyor o yuzden bugun cok az yedım belkı erır
Adete göre 3+6 yım canım. Adet tarihim pazar benim. Ben accık erken öğrenenlerdenim :)Oyle yapıyorum.çalışıyorum bide zor olyo. Adete göre 4+5 siz
Canım seninle bat tarihlerimiz aynıydı sanırım aramızda bir gün vardı sen öndeydin dimi öyle hatırlıyorum sende persembe gittim göremedi ama benimdıs gebelik geçmisim olduğu için bugn tekrar çağırdı çok tedirginim rüyalarım beni perişan ediyor sürekli kötü kötü seyler görüyorum o kadr bekleme bence sende git en azından keseyi görBende perşembe gittim Doktora göremedi keseyi çok ufak bişey gozukyo dedi yeni olduğu için hemen gözükmez zaten 5 haftadan sonra gözükür zaten . Bir sıkıntı çıkmazsa dayanabilirsrm 3 hafta sonra gitmeyi planlıyorum.
Evet benimde hamilelik geçmişim var 4 ay once düşük yaptım 6 haftalikken . Ne bilim keseyi kalp atışını hepsini bir duyum dedim bir aksilik olamazsaCanım seninle bat tarihlerimiz aynıydı sanırım aramızda bir gün vardı sen öndeydin dimi öyle hatırlıyorum sende persembe gittim göremedi ama benimdıs gebelik geçmisim olduğu için bugn tekrar çağırdı çok tedirginim rüyalarım beni perişan ediyor sürekli kötü kötü seyler görüyorum o kadr bekleme bence sende git en azından keseyi gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?