Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Keseyi ne kadarken gördünüz kızlar. Ben adete 3 gün kala doktora gittim rahim duvarım kalınlaşmıştı. Çok yeni daha hamileliğim 3 marta çağırdı kesene bakarız dedi inşallah gözükür. Yumurtalama günümün üstünden daha 13 gün geçti

Ben tedavi görmedim canım ama 4+6 haftalıktı keseyi gördüğümüzde. Rahim duvarı kalınsa daha geç görünüyor

kızlar bugun kan vermeye gıttım malum konu neyse kan verırken hemsıre sordu kac haftalıksın bugun 8 oldum dedım karnıma baktı ben 16 20 dıyecektım dedı yaa bırde normalde uzun boyl ve zayıfım ama acayıp mıdem ve karnım cıktı hamılelıkle alakası yok ama hamıleık benım dna mı bo0zdu resmen ne yedıysem karın kısmıma gıdıyor o yuzden bugun cok az yedım belkı erır

Merhaba kizlar.. bende yeni hamileymm.. 6 arti 2 bgun kontrole gittim meseyi gordu doktor fakat bebegi goremedi. Hgc 11 binlerde. Haftaya tekrar gidicem sizde goreblirmiyim haftaya bebisi

Aynı sorun bendede var canım 3 aylık ama 5 gibi

Bende varım ama çok tedirginim persembe doktora gittim beta 3400 küsürdü ama ne alttan ne üstten birsey göremedi doktor çok küçük birsey gördü ama emin olamadı yarın tekrar gidiyorum dua edin bana lütfen haziran ayında dış gebelik geçirmistim yine öyle olcak diye korkuyorum

Bende perşembe gittim Doktora göremedi keseyi çok ufak bişey gozukyo dedi yeni olduğu için hemen gözükmez zaten 5 haftadan sonra gözükür zaten . Bir sıkıntı çıkmazsa dayanabilirsrm 3 hafta sonra gitmeyi planlıyorum.

Canım seninle bat tarihlerimiz aynıydı sanırım aramızda bir gün vardı sen öndeydin dimi öyle hatırlıyorum sende persembe gittim göremedi ama benimdıs gebelik geçmisim olduğu için bugn tekrar çağırdı çok tedirginim rüyalarım beni perişan ediyor sürekli kötü kötü seyler görüyorum o kadr bekleme bence sende git en azından keseyi gör

Evet benimde hamilelik geçmişim var 4 ay once düşük yaptım 6 haftalikken . Ne bilim keseyi kalp atışını hepsini bir duyum dedim bir aksilik olamazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…