- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.441
Kızlar gebeliğin başında ilişki nasıl oluyor doktora soranınız varmı bi zamana kadar beklemek gerekiyormu
Canım gebelikte olabilir adette olaabilir benziyor ikiside birbirine. Bat yaklaştı ise test yapabilirsin canım. Benim bel agrım çok oldu ve mide bulantım vardı bata 3 gün kala test yaptım bariz belli çıktı pozitif. İnşallah sonuç istediğin gibi olur :)Merhaba lar kızlar ben yeni u yeyim bel agrisi ve sol göğüs agrisi ne anlama geliyor
Ben sormadım ama kalp atışını duyana kadar sormamda ondan sonra sorarım . Eşimde korkuyor zaten bisi olur diye .senin kontrolün ne zamanKızlar gebeliğin başında ilişki nasıl oluyor doktora soranınız varmı bi zamana kadar beklemek gerekiyormu
Doktorum ben tehlikeli görürsem ilişki olmasın diye uyarırım demişti ilk kontrol yani 5. haftadan sonra hiç kısıtlamadık kendimizi ilk haftalarda korkardım kendimi kastığımda oldu ama çok şükür herhangi sorun yok olmadıKızlar gebeliğin başında ilişki nasıl oluyor doktora soranınız varmı bi zamana kadar beklemek gerekiyormu
Cumartesi gidicem canım 5+6 oluyoruz o zamana kalp atısını duyarmıyız ki daha doğru düzgün sevinip sevdiklerimle paylasamadım bile bu haberiBen sormadım ama kalp atışını duyana kadar sormamda ondan sonra sorarım . Eşimde korkuyor zaten bisi olur diye .senin kontrolün ne zaman
Bende perşembe gününe aldım. Randevuyu . Perşembe sabahı önce dahiliye 4 te de kadın doğuma gitcem . Tsh biraz yüksek cuktiCumartesi gidicem canım 5+6 oluyoruz o zamana kalp atısını duyarmıyız ki daha doğru düzgün sevinip sevdiklerimle paylasamadım bile bu haberi
Hadi ya insallh bir sorun çıkarmaz tsh dikkat et güzel haberler alırız insallhBende perşembe gününe aldım. Randevuyu . Perşembe sabahı önce dahiliye 4 te de kadın doğuma gitcem . Tsh biraz yüksek cukti
Iyi cnm saolsunllar Allah razi olsun onlardann...Annem teyzem yaptı herşeyi ben poşet bile taşımadım yasasın hamilelik
Günaydınn ama böyle düşünürsen zaman geçmeezzz tabi. Bebişini düşün, onunla gecireceğin güzel günleri moral olsun.Gunaydin kizlarrrrr nasilsiniz.... ben ise geleli 1 saat oldu ama 6 olsada gitsem die resmen dk sayiyorum cok mutsuz hissediorum kendimii bugun yaaaa
Yerleşme kanaması, kahverengimsi ve ya pembemsi oluyor o zaman seninki yerleşme kanaması olmayabilir. Canım doktorunu bir ara istersen ya da arayıp direk hastaneye git. Allah korusun bebeğinimerhaba herkese kızlar biraz önce koyu kırmızı kanama oldu ama ağrı falan yok düşük belirtisimi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?