Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Başka bir konuda cevaplamıştım bu sorunu canım. Sabahları uyanır uyanmaz kahvaltını yap. Yağlı şeyler yeme. Bol su iç.Bir de bulantın oldukca tuzlu cubuk kraker ye bastırıyor.

Fakulte hastanesine gosterdim cnm kendi dr goster dedi ne var diyebilirim ne yok diyebilirim dedi
O zaman olma şüphesi mi oluyo yani. Ne saçma bir açıklamadır bu.. Anlamıyorsan hiç yorum yapma bari. Kendi doktoruna götür o zaman canım. Ben hiç anlamadım çünkü çok tıbbi terim var

Alamadın mı uykunu Çalışıyor muydun canım

yok canım aslında dun gece saat 9 gıbı bıraktım ısı ama erken uyumama rağmen uykusuz hıssedıyorum :) birde benim pantolonlar rahatsız etmeye basladı anlamadım ozellıle dusuk bel olanlar bugunku giydiğim tam gobegimin altında sankı baskı yapıyor gıbı bu durum normal mı kı cok erken degıl mı daha

Evet erken aslında ama şöyle bir şey yapabilirsin. Düğmeyi geçirdiğin boşluktan ince bir lastik saç tokasını geçir onu oraya sabitle sonra kalan kısmı düğmeye dola. Umarım anlatabilmişimdir. Bu şekilde bir süre idare eder şuanki pantolanların. Artık bu şekilde de sıkmaya başladığında hamile pantolonuna geçiş yapabilirsin.

anladım canım belkı bır sure yuksek belde gıyebılırım sıkıstırması cok garıp daha hıcbırsey yok :)

Canım benim de pantolonlarım sıkmaya başladı. Düğmesini açık bırakıyorum üstüme de uzun giyiyorum o şekilde idare ediyorum şimdilik

benımkı tam olarak sıkma degılde dusuk bel pantolon rahım ustune gelince cok rahatsız edıyor bende bugun dugme actım :)

LovePink_
Melan-kolik5

zaman geçmiyor sanki 8+4 oldum ama 12. hafta bitene kadar bana rahat yok gibi... normalde olsa zaman su gibi akar giderdi işteyim ama iş bizim olduğu için işimi erken bitirip İnternet bir şeyler okuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…