- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.461
Canım doktora göstermedin mi?Eki Görüntüle 1959678 kizlar ne olur bakin kan pihtilasmasi icin yapmistim sizce varmii anlayanlar yorumlarsa sevinirim..
Başka bir konuda cevaplamıştım bu sorunu canım. Sabahları uyanır uyanmaz kahvaltını yap. Yağlı şeyler yeme. Bol su iç.Bir de bulantın oldukca tuzlu cubuk kraker ye bastırıyor.Mrb kızlar 5+5 günlük hamileyim. Mide bulantım oluyor sabahları normal mi acaba bu bulantının durması için ne yapmalıyım fikri olan var mı bebeğimin kalp atışını duymadık daha geçen hafta gittiğimizde doktor 2 hafta sonrasına randevu verdi
Fakulte hastanesine gosterdim cnm kendi dr goster dedi ne var diyebilirim ne yok diyebilirim dediCanım doktora göstermedin mi?
O zaman olma şüphesi mi oluyo yani. Ne saçma bir açıklamadır bu.. Anlamıyorsan hiç yorum yapma bari. Kendi doktoruna götür o zaman canım. Ben hiç anlamadım çünkü çok tıbbi terim varFakulte hastanesine gosterdim cnm kendi dr goster dedi ne var diyebilirim ne yok diyebilirim dedi
Aynen cnm kendi doktoruma goturucem insaAllahO zaman olma şüphesi mi oluyo yani. Ne saçma bir açıklamadır bu.. Anlamıyorsan hiç yorum yapma bari. Kendi doktoruna götür o zaman canım. Ben hiç anlamadım çünkü çok tıbbi terim var
Gunaydinnnnn kizlarrrrrr
Günaydın herkese:)
günaydın herkese nasılsınız kızlar
Günaydın kızlarBen iyiyim sizleri sormalı
Alamadın mı uykunuuykum var cok fazla :)
Alamadın mı uykunuÇalışıyor muydun canım
Evet erken aslında ama şöyle bir şey yapabilirsin. Düğmeyi geçirdiğin boşluktan ince bir lastik saç tokasını geçir onu oraya sabitle sonra kalan kısmı düğmeye dola. Umarım anlatabilmişimdir. Bu şekilde bir süre idare eder şuanki pantolanların. Artık bu şekilde de sıkmaya başladığında hamile pantolonuna geçiş yapabilirsin.yok canım aslında dun gece saat 9 gıbı bıraktım ısı ama erken uyumama rağmen uykusuz hıssedıyorum :) birde benim pantolonlar rahatsız etmeye basladı anlamadım ozellıle dusuk bel olanlar bugunku giydiğim tam gobegimin altında sankı baskı yapıyor gıbı bu durum normal mı kı cok erken degıl mı daha
Evet erken aslında ama şöyle bir şey yapabilirsin. Düğmeyi geçirdiğin boşluktan ince bir lastik saç tokasını geçir onu oraya sabitle sonra kalan kısmı düğmeye dola. Umarım anlatabilmişimdir. Bu şekilde bir süre idare eder şuanki pantolanların. Artık bu şekilde de sıkmaya başladığında hamile pantolonuna geçiş yapabilirsin.
Canım benim de pantolonlarım sıkmaya başladı. Düğmesini açık bırakıyorum üstüme de uzun giyiyorum o şekilde idare ediyorum şimdilikanladım canım belkı bır sure yuksek belde gıyebılırım sıkıstırması cok garıp daha hıcbırsey yok :)
Canım benim de pantolonlarım sıkmaya başladı. Düğmesini açık bırakıyorum üstüme de uzun giyiyorum o şekilde idare ediyorum şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?