- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.481
Valla bende zaman geçmiyor diyordum canım ama bir baktım ki 12. Haftanın içindeyim :))LovePink_
Melan-kolik5
zaman geçmiyor sanki 8+4 oldum ama 12. hafta bitene kadar bana rahat yok gibi... normalde olsa zaman su gibi akar giderdi işteyim ama iş bizim olduğu için işimi erken bitirip İnternet bir şeyler okuyorum :)
Benim resmen gobegim cikti gobegimin yan taraflarada yayilmasida cabasi yaaaaa yaklasik 1 hafta once dayanamayip hamile pantolonu aldim walahi ben nasilsa ilerde de giyerim die normal kotlarim baski yapip epeyce rahatsiz edioranladım canım belkı bır sure yuksek belde gıyebılırım sıkıstırması cok garıp daha hıcbırsey yok :)
Canım gazın falan vardır ondan öyle hissediyorsundur belki deanladım canım belkı bır sure yuksek belde gıyebılırım sıkıstırması cok garıp daha hıcbırsey yok :)
Valla bende zaman geçmiyor diyordum canım ama bir baktım ki 12. Haftanın içindeyim :))
Aynen canım daha bebeği hissetmediğim için bir an önce geçsin bu zamanlar da bebeğimin hareketlerini hissederim diye bakıyorum@nisancancan Bana sorun siz o zamanın nasıl geçtiğini. İlk 12 hafta hiç geçmedi nerdeyse ama sonrası su gibi akıp gidiyor kızlarr. Biz de şimdi bebeği hissetmediğiniz için hamile olduğunuz da belli olmuyor tabi, o nedenle zaman geçsin diye sabırsızlanıyor insan
Aynen bende 1.si hareketler 2.de bu göbek ne zaman cıkacak hamile gibi görüneceğim diyordum. Ama 4. aydan sonra çıktı benimki hatta 5 bile diyebilirim. Bilmeyenler anlamıyordu hamile olduğumuAynen canım daha bebeği hissetmediğim için bir an önce geçsin bu zamanlar da bebeğimin hareketlerini hissederim diye bakıyorum
Amin inşallah ilk çocukmu .Kasım anneleri çok azmış diye duydum. Hemen geldim. Herkesin bebeğini Rabbim kucağına almayı sağlıklı ve hayırlı evlatlar büyütmeyi nasip eder inşallah.
Ay valla bende çok istiyorum canım karnımın çıkmasını inşallah bir an önce çıkarAynen bende 1.si hareketler 2.de bu göbek ne zaman cıkacak hamile gibi görüneceğim diyordum. Ama 4. aydan sonra çıktı benimki hatta 5 bile diyebilirim. Bilmeyenler anlamıyordu hamile olduğumuGeç çıktı hızlı çıktı ama sonra alışması zor oldu Sürekli saklama isteği duyuyordum hiç çıkmıcak sandım herhalde Şimdi alıştım tabi
Benim karnımın içi bayaaa genişmişAy valla bende çok istiyorum canım karnımın çıkmasını inşallah bir an önce çıkar
Ayy inşallah bende bir an önce hamile olduğumu anlarımBenim karnımın içi bayaaa genişmişO nedenle çok geç çıktı. Belki seninki erken çıkar canım.
İnşallah tatlımAyy inşallah bende bir an önce hamile olduğumu anlarım
Canım bende çok yeni hamileyim bu yüzden soruna cevap veremiyorumSorduğum sorulara cvp veren yok ama yinede sorayım. 5+2 günlük hamileyim grip oldum çok kötüyüm çalışıyorum dun serum vuruldum . Bi zararı varmi dur . Bide bulantım falan yok hangi haftalarda baslyor
Canım sen ne tatlı bişeysin ya sürekli rahatlatıyorsun bizleri , iyiki varsın öptümmMelegim elif Canım bana aklındaki tüm soruları sorabilirsin. Yardımcı olmaya çalışırım. Bulantıların normal şartlarda zaten bir kaç hafta sonra başlar ama hiç olmayadabilir. Boşver olmasın zaten Hastaneye zaten gebe olduğunu söylemişsindir ona göre vermişlerdir serumu bir zararı olmaz yani..
Canım sen ne tatlı bişeysin ya sürekli rahatlatıyorsun bizleri , iyiki varsın öptümm
Canım bana aklındaki tüm soruları sorabilirsin. Yardımcı olmaya çalışırım. Bulantıların normal şartlarda zaten bir kaç hafta sonra başlar ama hiç olmayadabilir. Boşver olmasın zatenSorduğum sorulara cvp veren yok ama yinede sorayım. 5+2 günlük hamileyim grip oldum çok kötüyüm çalışıyorum dun serum vuruldum . Bi zararı varmi dur . Bide bulantım falan yok hangi haftalarda baslyor
Hamile oldugunu doktora soylemissen ona gore serum verirler. Sorun olmaz. Her hamilede bulanti olmaz canim. Birde bazilarinin bulantisi daha gec baslar. Belki bir kac hafta sonra baslar.Sorduğum sorulara cvp veren yok ama yinede sorayım. 5+2 günlük hamileyim grip oldum çok kötüyüm çalışıyorum dun serum vuruldum . Bi zararı varmi dur . Bide bulantım falan yok hangi haftalarda baslyor
30. haftana kadar mıBende 17. Haftama girdim ama hala karnim cikmadi. Bu benim 3. Hamileligim birde :)
Bende ne kadar gec ciksa o kadar iyi oldunu dusunuyorum. Ilk haftalarda bende de etek ve pantolon beli rahatsiz ediyordu dar gelmedigi halde. Suan ise hala 36 beden giyiyorum :)))
Belide gayet iyi geliyor. Muhtemelen 30. Haftama. Kadar normal kiyafet ile devam ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?