- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.501
Valla bende zaman geçmiyor diyordum canım ama bir baktım ki 12. Haftanın içindeyim :))
Benim resmen gobegim cikti gobegimin yan taraflarada yayilmasida cabasi yaaaaa yaklasik 1 hafta once dayanamayip hamile pantolonu aldim walahi ben nasilsa ilerde de giyerim die normal kotlarim baski yapip epeyce rahatsiz edior
valla canım benin inşallah çabuk geçer sürekli doktora gidip kontrol etme isteği var içimde ama kendimi kontrol ediyorum son zamanlarda :) 10. haftanın sonuna kadar bekleyeceğim gitmek için :)Babylicious Bana sorun siz o zamanın nasıl geçtiğini. İlk 12 hafta hiç geçmedi nerdeyse ama sonrası su gibi akıp gidiyor kızlarr. Biz de şimdi bebeği hissetmediğiniz için hamile olduğunuz da belli olmuyor tabi, o nedenle zaman geçsin diye sabırsızlanıyor insan
Aynen canım daha bebeği hissetmediğim için bir an önce geçsin bu zamanlar da bebeğimin hareketlerini hissederim diye bakıyorum
Sorduğum sorulara cvp veren yok ama yinede sorayım. 5+2 günlük hamileyim grip oldum çok kötüyüm çalışıyorum dun serum vuruldum . Bi zararı varmi dur . Bide bulantım falan yok hangi haftalarda baslyor
Bende 17. Haftama girdim ama hala karnim cikmadi. Bu benim 3. Hamileligim birde :)
Bende ne kadar gec ciksa o kadar iyi oldunu dusunuyorum. Ilk haftalarda bende de etek ve pantolon beli rahatsiz ediyordu dar gelmedigi halde. Suan ise hala 36 beden giyiyorum :)))
Belide gayet iyi geliyor. Muhtemelen 30. Haftama. Kadar normal kiyafet ile devam ederim.
Ya ben 4 ay önce düşük yapmıştım. Çok korkuyorum . Kalp atışını bir duysak inşallahHamile oldugunu doktora soylemissen ona gore serum verirler. Sorun olmaz. Her hamilede bulanti olmaz canim. Birde bazilarinin bulantisi daha gec baslar. Belki bir kac hafta sonra baslar.
Amin inşallah . Gunler gwcmek bilmiyorcanım ben sanmıyorum serumdan bir zarar olacagını zaten doktoruna hamıle oldugunu soyledıysen ona gore zararsız bırsey vermişlerdir inşallah sağlıkla kavuşursun bebisine
Sağol ya bide tsh biraz yüksek çıktı . O düşügu neden olurmu. Perşembe doktora gitcem gercoCanım bana aklındaki tüm soruları sorabilirsin. Yardımcı olmaya çalışırım. Bulantıların normal şartlarda zaten bir kaç hafta sonra başlar ama hiç olmayadabilir. Boşver olmasın zatenHastaneye zaten gebe olduğunu söylemişsindir ona göre vermişlerdir serumu bir zararı olmaz yani..
Benim 3. Bebegim oldugundan biraz daha erken hareketlerini anladim. 15. Hafta bittiginde hareketlerini farketmistim. Ama ilk bebegi olanlarda 20. Haftalara kadar surebiliyor.hareketlerını hıssetmeye basladınız mı karnınızın cıkmaması bence daha iyi olmus :)
Duymana az kalmis canim. En fazla 1 hafta sonra kalp sesini duyarsin merak etme. Insallah bu sefer daha guzel bir tecrube yasarsin ve bebegini saglicakla kucagina alirsin.Ya ben 4 ay önce düşük yapmıştım. Çok korkuyorum . Kalp atışını bir duysak inşallah
Amin inşallah . Rabbim böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın .Duymana az kalmis canim. En fazla 1 hafta sonra kalp sesini duyarsin merak etme. Insallah bu sefer daha guzel bir tecrube yasarsin ve bebegini saglicakla kucagina alirsin.
Senin tahmin zor canım :)Kizlar ben simdi nasil cinsiyet tahmini yapicam:)))
Evet ilk çocuk canım. Şükür tüp bebek görüşmeleri yaparken doğal oldu şükür.Amin inşallah ilk çocukmu .
Hg canım hayurlisiyla kucağına almayida nasip etsin Rabbim.Benim 7 ci haftaya girince başladı şuan 8+2 im haylada var sanırım bi süre devam edicekMerhaba :) 6 haftalık hamileyim. 2 gün önce kesemizi gördük. 15 gün sonra hem bebeğı hem kalp atışını duymaya gidiceğim. Ben şu bulantıların ne zaman başladığını merak ediyorum yaşayan var mı?
Canım işte bunun hakkında benim bilgim yok, doktoruna sor en iyisiSağol ya bide tsh biraz yüksek çıktı . O düşügu neden olurmu. Perşembe doktora gitcem gerco
İlk haftalarda şişlik dar kıyafet rahatsızlığı çok fazlaydı son 2-3 gündür biraz indi ödemim rahatladım sanırım yürüyüş yaptım onun etkisindenKızlar benimde karnımda şişlik var ama sanırım gaz. Bende de pantolon beli baskı yapıyor sanki. Tecrübeli hamişler ilk hatalarda sizdede oldu mu?
Hayırlı olsun bende bulantı hiç olmadı bazılarında 12. haftaya kadar olabiliyormuş inşallah seninde hiç olmaz bulantınMerhaba :) 6 haftalık hamileyim. 2 gün önce kesemizi gördük. 15 gün sonra hem bebeğı hem kalp atışını duymaya gidiceğim. Ben şu bulantıların ne zaman başladığını merak ediyorum yaşayan var mı?
Aynen valla dur bakalimm benim miniklerim ne olcaklarSenin tahmin zor canım :)
Canım ben 4. aydan sonra değiştirmeye başladım pantolonlarımı. Ondan önce kıyafetlerimi kullandım. Ama gaz olabilir tabi.Kızlar benimde karnımda şişlik var ama sanırım gaz. Bende de pantolon beli baskı yapıyor sanki. Tecrübeli hamişler ilk hatalarda sizdede oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?