- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.521
Bazılarında da hamileliği boyunca oluyor o bulantıHayırlı olsun bende bulantı hiç olmadı bazılarında 12. haftaya kadar olabiliyormuş inşallah seninde hiç olmaz bulantın
Evet canım genetik sanırım annemde iki hamileliğinde de bir gün bile yaşamamış :)Bazılarında da hamileliği boyunca oluyor o bulantıBulantı yaşamadıysan şanslısın
Umarim benimde olmaz. Hoş bir tuhafım. Çok yiyen benim hamilelikten sonra iştahımda kesildi. Yiyemiyorum yemiyince de korkuyorum bebege bişey olur diyeHayırlı olsun bende bulantı hiç olmadı bazılarında 12. haftaya kadar olabiliyormuş inşallah seninde hiç olmaz bulantın
Demek zamanı gelmemişti .zamanı gelince kendiliğinden oldu. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinEvet ilk çocuk canım. Şükür tüp bebek görüşmeleri yaparken doğal oldu şükür.
Amin canım hepimizin inşallahDemek zamanı gelmemişti .zamanı gelince kendiliğinden oldu. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Canim hemen kan ilacina baslatir muhtemelen. Eger kansizlik baya fazla ise hemen gitsen iyi olur yoksa sinira yakinda beklemende sakinca olmaz. Olabildigince zararli seylerden uzak dur derim. Bunlar ne seni nede bebegi besler. Metebolizman yavasladigi icin normalden fazla kilo alirsin.kızlar iyi akşamlar :) bende demir eksikliği varmış 11. haftada doktora gideceğim soracağım ama bilginiz var mı acaba bir sıkıntı olur mu birde ne kadar zararlı yiyecek varsa tüketmek istiyorum kendime dur diyemedim son bir kaç gündür. Özellikle hazır yiyecekler..
Merhaba canım, hazır gıdalar dediğin fastfood tarzı yiyecekler mi? İlk zamanlar bende yedim ama aşırıya kaçmadan çok şükür bir sıkıntımız olmadı. Mümkün olduğunca yememeye çalış ama canın istiyorsa bir iki kaçamaktan bir şey olmaz herhalde. Demir önemli bir vitamin ertelemeden doktorunla görüş bence çünkü kan değerleri hamileyken zaten düşüyor destek muhakkak gerekli, ilaca ne kadar erken başlarsan o kadar iyi.kızlar iyi akşamlar :) bende demir eksikliği varmış 11. haftada doktora gideceğim soracağım ama bilginiz var mı acaba bir sıkıntı olur mu birde ne kadar zararlı yiyecek varsa tüketmek istiyorum kendime dur diyemedim son bir kaç gündür. Özellikle hazır yiyecekler..
Günaydın canım, valla bende yüzüstü uyurdum, ilk 16 hafta falanda uyumaya devam ettimGunaydinnnnnn
Ne o ses soluk yokkk dunden beri nasilsiniz bakalimmmmmm benim mide bulantilarim devam edior ama seyreldi gibi yuz ustu yatamiyorum resmen canim aciyor sizdede varmi bole bisi ki ben yuz ustunden baska sekil uyuyamazdimmmm simdiden aglanmaya basladim anlicniz ben yuz ustu yatmak istiyorum dieee hehehehhe
Karnimin ustune yatinca acaip bir sekilde karnimin icinde alt kisim aciyor hemde acaip kan uykudan uyandirabilecek kadar cok alla allaaa pskolojikmi acabaaaGünaydın canım, valla bende yüzüstü uyurdum, ilk 16 hafta falanda uyumaya devam ettimGöbeğim geç çıktığı için bir sakınca görmedim zaten her yerde ilk 3 aydan sonra solunuza dönerek uyumaya dikkat edin diyor. Senin neren acıyıor ki?
Bilemiyorum ki...K
Karnimin ustune yatinca acaip bir sekilde karnimin icinde alt kisim aciyor hemde acaip kan uykudan uyandirabilecek kadar cok alla allaaa pskolojikmi acabaaa
Yaaaa insallahhh o gunleri biz kucuk haftalik annelerde gorucezzz yaaaaa sabirsizlaniyorummm masallahhjhh bebiseeBen de yüzüstünden başka uyumaya zorlananlardandım zararı olabilir diye 6. haftadan sonra hep sırt üstü elimi de kasığıma koyarak bebeğimi hissetmeye çalışarak uyumaya alıştım hatta dün gece elim kasığımdayken içerde bi titreşim gibi göz seğirmesi gibi bişey hissettim acaba gaz mı diye düşünmüştüm ama bebeğimmiş inanılmaz bir duygu
İnşallah göreceksiniz canım bende 20. hafta sonrası sürekli hissedeceğim zamanları iple çekiyorumYaaaa insallahhh o gunleri biz kucuk haftalik annelerde gorucezzz yaaaaa sabirsizlaniyorummm masallahhjhh bebisee
İnan çok güzelİnşallah göreceksiniz canım bende 20. hafta sonrası sürekli hissedeceğim zamanları iple çekiyorum
O kadar çok şişmeye kiloya değer dimiİnan çok güzel
Doktor cinsiyetiyle alakalı bir şey demiş miydi canım?İnşallah göreceksiniz canım bende 20. hafta sonrası sürekli hissedeceğim zamanları iple çekiyorum
Değiyor canım değiyor... Son 3 ayıma girdim daha ne kadar şişicem merak içindeyimO kadar çok şişmeye kiloya değer dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?