Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Çok şükür ki ilk 3 ay bende 2 kg aldım fazla almadım ama ödem gibi rahatsız eden bi şişlik var bazı günler daha çok bazen eskisi gibiyim
Hamilelikte her şey çok çabuk değişebiliyor canım, yemene içmene dikkat et yine de... Sağlıklı beslen, kilo da iyi bir şey değil zaten

İç karın darlığı veya genişliği kilo ile alakalı mı biliyor Musun kilolu kişilerde daha mı geç belli oluyor acaba
Yok canım hiç alakası yok. Ben 60 kiloyla hamile kaldım ama göbeğim falan yoktu ve 5. aydan sonra çıkmaya başladı göbeğim. Zayıf olsan da iç karnın geniş olabiliyor. Ama tabi kilolu insanlarda göbek çıksa da dışardan kendini belli etmez

Arkadasım benimle aynı haftada o 110 kg ile hamile kaldı sanırsın bugün yarın doğumu var daha çok çıktı göbek ben 70 li kilolara kafa takıyorum o nasıl rahat

Arkadasım benimle aynı haftada o 110 kg ile hamile kaldı sanırsın bugün yarın doğumu var daha çok çıktı göbek ben 70 li kilolara kafa takıyorum o nasıl rahat
Kilolarınla barışık olursan kendine yakıştırırsan hiç umrunda olmaz zaten canım, arkadaşında öyle demek ki. Önemli olan kabul etmemek O mutluysa boşver ne güzel, sen kendine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…