- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.541
Kaç kilo aldın şimdiye kadarDeğiyor canım değiyor... Son 3 ayıma girdim daha ne kadar şişicem merak içindeyim
Senin göbüş daha çabuk çıkar tabii iki tane bebiş olunca aynen çok şükür canımYa kizlar benimde gobis cikti yaaa acaba cok guzel hamis olmak Rabim sana cok sukur
Valla canim simdilik benden onden gidiyo gobusumm:) 63 hamile kaldin 9+3 deyim 2 kilo almisim:)Senin göbüş daha çabuk çıkar tabii iki tane bebiş olunca aynen çok şükür canım
10 kilo aldım canım, boyum uzunda kaldırıyor bir de tabi göğüs ve popo da biraz büyüdü ama neyse ki göze batmıyor sadece göbeğim varmış gibiyimKaç kilo aldın şimdiye kadar
İlk 3 ay hiç almadım ama sonra hızlı bir şekilde almaya başladımKaç kilo aldın şimdiye kadar
Çok şükür ki ilk 3 ay bende 2 kg aldım fazla almadım ama ödem gibi rahatsız eden bi şişlik var bazı günler daha çok bazen eskisi gibiyimİlk 3 ay hiç almadım ama sonra hızlı bir şekilde almaya başladım
1 kg bir bebiş diğer 1 kg diğer bebiş için :)Valla canim simdilik benden onden gidiyo gobusumm:) 63 hamile kaldin 9+3 deyim 2 kilo almisim:)
Hamilelikte her şey çok çabuk değişebiliyor canım, yemene içmene dikkat et yine de... Sağlıklı beslen, kilo da iyi bir şey değil zatenÇok şükür ki ilk 3 ay bende 2 kg aldım fazla almadım ama ödem gibi rahatsız eden bi şişlik var bazı günler daha çok bazen eskisi gibiyim
Çalışırken ara öğünleri hep unutuyorum yada vakit olmuyorHamilelikte her şey çok çabuk değişebiliyor canım, yemene içmene dikkat et yine de... Sağlıklı beslen, kilo da iyi bir şey değil zaten
İç karnın dar demek ki kendini hemen belli ettiğine göre canım, ne güzel tadını çıkartYa kizlar benimde gobis cikti yaaa acaba cok guzel hamis olmak Rabim sana cok sukur
Canım ara öğünlerde meyve, kuruyemiş, kuru meyve, süt tüketebilirsin. Çekmecende bulundur, ya da cebine al... İlk 3 ay ceviz tüketimi falan çok önemli ihmal etmeÇalışırken ara öğünleri hep unutuyorum yada vakit olmuyor
Çoğu zaman vaktim olmuyor yada unutuyorum canım genelde yemeye çalışıyorum ceviz badem özellikleCanım ara öğünlerde meyve, kuruyemiş, kuru meyve, süt tüketebilirsin. Çekmecende bulundur, ya da cebine al... İlk 3 ay ceviz tüketimi falan çok önemli ihmal etme
Ye canım ye ihmal etme dediğim gibi. Minnağın için vakit ayırcaksın yapcak bişi yokÇoğu zaman vaktim olmuyor yada unutuyorum canım genelde yemeye çalışıyorum ceviz badem özellikle
İç karın darlığı veya genişliği kilo ile alakalı mı biliyor Musun kilolu kişilerde daha mı geç belli oluyor acabaİç karnın dar demek ki kendini hemen belli ettiğine göre canım, ne güzel tadını çıkart
Yok canım hiç alakası yok. Ben 60 kiloyla hamile kaldım ama göbeğim falan yoktu ve 5. aydan sonra çıkmaya başladı göbeğim. Zayıf olsan da iç karnın geniş olabiliyor. Ama tabi kilolu insanlarda göbek çıksa da dışardan kendini belli etmezİç karın darlığı veya genişliği kilo ile alakalı mı biliyor Musun kilolu kişilerde daha mı geç belli oluyor acaba
Arkadasım benimle aynı haftada o 110 kg ile hamile kaldı sanırsın bugün yarın doğumu var daha çok çıktı göbek ben 70 li kilolara kafa takıyorum o nasıl rahatYok canım hiç alakası yok. Ben 60 kiloyla hamile kaldım ama göbeğim falan yoktu ve 5. aydan sonra çıkmaya başladı göbeğim. Zayıf olsan da iç karnın geniş olabiliyor. Ama tabi kilolu insanlarda göbek çıksa da dışardan kendini belli etmez
Kilolarınla barışık olursan kendine yakıştırırsan hiç umrunda olmaz zaten canım, arkadaşında öyle demek ki. Önemli olan kabul etmemekArkadasım benimle aynı haftada o 110 kg ile hamile kaldı sanırsın bugün yarın doğumu var daha çok çıktı göbek ben 70 li kilolara kafa takıyorum o nasıl rahat
Cikariyom valla cnm aynen oyle galiba canim hamilelik pantolarim var onlara basladim billeİç karnın dar demek ki kendini hemen belli ettiğine göre canım, ne güzel tadını çıkart
He valla oy Anasi kurban olur bu minallara:)))1 kg bir bebiş diğer 1 kg diğer bebiş için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?