- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.561
Ayy bende alcam çok eğlenceli :)Cikariyom valla cnm aynen oyle galiba canim hamilelik pantolarim var onlara basladim bille
Al cnm all bebisler rahat etsinleerAyy bende alcam çok eğlenceli :)
canım slm savdadan haberin var mı?Al cnm all bebisler rahat etsinleer
A.s cnm yok yaa ozelden bille kackere msj atiim donmedi hic girmiyoda bende cok merak ediyorumcanım slm savdadan haberin var mı?
Meraba cnm hosgeldin guzel dileklerin icin tesekur ederiz aynisi senin icinde gecerli olsun insaAllah ben benimkileri 6 haftalikken hem kalp atislarini hemde kendilerini gordum karindan usgde insaAlllah sende gorursunSlm kızlar bende 7 haftalık hamileyim aranıza yeni katıldım rabbim hepimize hayırlı dogumlar versin:) kizlar size bisey sormak istiyorum ben doktora gitcem pazartesi ustten bebegim gorunur mu sizce
Ay hadi insallah bitanem benimkiler derken ikizler mi kuzum Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin bitanem :)Meraba cnm hosgeldin guzel dileklerin icin tesekur ederiz aynisi senin icinde gecerli olsun insaAllah ben benimkileri 6 haftalikken hem kalp atislarini hemde kendilerini gordum karindan usgde insaAlllah sende gorursun
kalp atısını bile duyabilirsin 7 haftalık cunku ben 5,5 haftalıkken kalp atısı duyulduSlm kızlar bende 7 haftalık hamileyim aranıza yeni katıldım rabbim hepimize hayırlı dogumlar versin:) kizlar size bisey sormak istiyorum ben doktora gitcem pazartesi ustten bebegim gorunur mu sizce
Saol cnm benim cumlemiz insaAllah evet cnm ikizler minoslarimAy hadi insallah bitanem benimkiler derken ikizler mi kuzum Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin bitanem :)
Allahım onlari sana bagıslasın cnm bnmSaol cnm benim cumlemiz insaAllah evet cnm ikizler minoslarim
Çalışırken ara öğünleri hep unutuyorum yada vakit olmuyor
İç karnın dar demek ki kendini hemen belli ettiğine göre canım, ne güzel tadını çıkart
Amin cnm cumlemizinkileri insaAllahAllahım onlari sana bagıslasın cnm bnm
Yok canım olma sağlıksız bişey ben unuttuğum her ara öğünden sonra üzülüyorum bebeğimi besleyemedim diye kilo al ne olacak sanki her zaman mı oluyor hamilelik tadını çıkarkeske bende oyle olsam zaten yemegı cok severım kesınlıkle ogun atlamam su sıralar ısımden cok yemegı dusunur oldum :)
Yok canım olma sağlıksız bişey ben unuttuğum her ara öğünden sonra üzülüyorum bebeğimi besleyemedim diye kilo al ne olacak sanki her zaman mı oluyor hamilelik tadını çıkar
Evettt en güzel belirti küçük göğüslerin büyümesi bencede :)) şükür benimde hiç bulantım olmadan 3. ayı bitirdimsanırım bende yedıgım her ogunden sonra gobek kısmıma baktıkca uzuluyorum :) saka bır yana su ana kadar asırı bır rahatsızlık yasatmadı bana hamılelık ne bulantı ne kusma bıraz fazla yedım asırı uyudum ama genelde ıyıydım :) bugunde goguslerımde asırı sızlama var cok buyudu zaten kucuktu hosuma gıtmıyor degıl :)
Evettt en güzel belirti küçük göğüslerin büyümesi bencede :)) şükür benimde hiç bulantım olmadan 3. ayı bitirdim
Bebeği hissetmek için mi sabırsızlanıyorsunen cok ıstedıgım sey resmen gunler gecmıyor 3 ayı bıtırsem soyle 14 15 haftalık olsam cok rahatlayacagım ama gecmıyor 9+2 oldum daha 4 5 hafta var benım streslı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?