- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.581
Bebeği hissetmek için mi sabırsızlanıyorsun
Canım ben daha yeni yeni rahatlamaya başladım bu konuda. Bende şişlikten cok şikayetciydim. Azıcık bir şey yesem bile tıka basa doymus gibi hissediyordum. Yediklerine dikkat et, gazlı şeylerden uzak dur. Az ama sık ye. Bir de yemeklerden sonra maden suyu içebilirsin, rahatlatıyor. O da çözüm olmazsa doktordan ilaç iste, benimki vermişti işe yarıyorcanım bende çok zayıftım normalde ama anlamadığım bir şekilde şu sıralar her yediğim şişkinlik yapıyor sanki ağzıma kadar doluyum göbeğim çıktı hayatımda ilk defa 60 gördüm tartıda şimdiden 2 kilo aldım ama aşırı yiyorum ne mide bulantısı ne başka bir şey oldu bazen diyorum keşke olsaydı bu kadar rahatsız hissetmezdim.. :) ama son zamanlarda olan bu şişkinlik nasıl geçecek bilemiyorum
Bende hiç azalma olmadı diyebilirim hatta hızlı uzadı ama bir ay önce ağda yaptırmıştım, hala uzamadı diyebilirim. Yavaşladı sanırım. Bir de saçlarım çok dökülürdü hiç dökülmüyorKizlar gunaydinlar oncelikle sizinde tuylerinizde azalma varmi :))
Evet 3 ay tehlikeli ama hep bunu düşünürsen zaman geçmez ben hiç hamileliğimi aklıma getirmedim sadece çok acıkınca fark ediyordum yaa ben hamileydim değil mi diyeonun için zaten çok heyecanlıyım ama benim eşim sağolsun hiç aklımda yokken 3 ay dolana kadar kendınden bilme bebeği düşen kaybeden çok oluyor çok üzülürsün vs çok dedi bende korku başladı o yüzden 3 ay dolana kadar rahat yok zaten 14 15 haftalık iken hareketleri hissetmeye başlanıyormuş çok az da olsa :)
Var hemde nasıl 1,5 ay oldu ağda yaptıralı ama daha çıkmadıKizlar gunaydinlar oncelikle sizinde tuylerinizde azalma varmi :))
Kizlar gebelikle ilgili önere bileceginiz kitap varmı boş zamanlarımda okumak bilgi edinmek istiyorum
Oh ne guzel rahatladik biraz cinsiyetini ogrendinmi cnm senVar hemde nasıl 1,5 ay oldu ağda yaptıralı ama daha çıkmadı
Alla alla halbuku derler kiza hamile olunca tuyler azalirmis senin kiz diye hatirliyorumm sende olmadi galiba:)Bende hiç azalma olmadı diyebilirim hatta hızlı uzadı ama bir ay önce ağda yaptırmıştım, hala uzamadı diyebilirim. Yavaşladı sanırım. Bir de saçlarım çok dökülürdü hiç dökülmüyor
Evet canım bende olmadıAlla alla halbuku derler kiza hamile olunca tuyler azalirmis senin kiz diye hatirliyorumm sende olmadi galiba:)
Bugün kontrol var gösterirse bugün öğrenebiliriz 12+5 :)Oh ne guzel rahatladik biraz cinsiyetini ogrendinmi cnm sen
Fiyatlar çok uygunmuş gerçekten cinsiyeti bi öğrensem almak daha kolay olacakhttps://www.trendyol.com/Disney-Baby--Hello-Kitty/ButikDetay/159125/cocuk
Kızlar çok cici şeyler var, fiyatları da çok uygun bakmak isterseniz.
https://www.trendyol.com/Disney-Baby--Hello-Kitty/ButikDetay/159125/cocuk
Hadi hayirlisi bakalim cnmm haber ver bizedeBugün kontrol var gösterirse bugün öğrenebiliriz 12+5 :)
Doğru söylüyosunFiyatlar çok uygunmuş gerçekten cinsiyeti bi öğrensem almak daha kolay olacak
Mrb cnm hosgeldin aramizaHerkese merhaba aranıza yeni katılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?