Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Bebeği hissetmek için mi sabırsızlanıyorsun

onun için zaten çok heyecanlıyım ama benim eşim sağolsun hiç aklımda yokken 3 ay dolana kadar kendınden bilme bebeği düşen kaybeden çok oluyor çok üzülürsün vs çok dedi bende korku başladı o yüzden 3 ay dolana kadar rahat yok zaten 14 15 haftalık iken hareketleri hissetmeye başlanıyormuş çok az da olsa :)

Canım ben daha yeni yeni rahatlamaya başladım bu konuda. Bende şişlikten cok şikayetciydim. Azıcık bir şey yesem bile tıka basa doymus gibi hissediyordum. Yediklerine dikkat et, gazlı şeylerden uzak dur. Az ama sık ye. Bir de yemeklerden sonra maden suyu içebilirsin, rahatlatıyor. O da çözüm olmazsa doktordan ilaç iste, benimki vermişti işe yarıyor

Evet 3 ay tehlikeli ama hep bunu düşünürsen zaman geçmez ben hiç hamileliğimi aklıma getirmedim sadece çok acıkınca fark ediyordum yaa ben hamileydim değil mi diye ev taşıdım tatile gittim zaman çabuk geçti

Kizlarrr slmm nasilsiniz
Sizinde karninizda yatarken aci oluyormuu benim bayaca var doktor normal diyor ama ayrica resmen karnim simdiden kocaman

Bugün 12+5 iz doktor kontrol günümüz geldi en son 3 hafta önce gitmiştik
Cinsiyet tahmini yapacak şimdilik ne kadar doğru olur bilmiyorum
İkili test yapılacaktı kan vermekten vazgeçtim sadece ense kalındığı ölçtüreceğim sonuçta bu test benim veya bebeğimin sonucu değil istatistiksel bir veri ihtimallerden bahsediyor boşuna aklımızı karıştırmak istemedik eşimle böyle karar verdik yüksek risk dese de bebeğimizi aldırmayacağız çünkü

Alla alla halbuku derler kiza hamile olunca tuyler azalirmis senin kiz diye hatirliyorumm sende olmadi galiba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…