- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.601
Merhabalar, hoşgeldin... Bebeğin hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallahHerkese merhaba aranıza yeni katılıyorum.
amiin çok teşekkür ederim.Merhabalar, hoşgeldin... Bebeğin hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ayyy cok heycaanlandim ben ya:))Benim tosbik göstermedi cinsiyetini 2 saat sonra başka arkadaşımız olan bi dr un ultrasondan bakacağız ense kalınlığı burun kemik yapısı normal dedi birde kan aldılar ikili testten korkma yapalım diye
Evet çok heyecanlı ikili testten çok korkuyordum riskli çıkar diye ense kalınlığı normal diyince rahatladım ben down sendromlu otizmlilerle çalıştığım için ister istemez korku oluyor ama rabbimden gelen hersey kabulümüzAyyy cok heycaanlandim ben ya:))
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahHerkese merhaba aranıza yeni katılıyorum.
amiin inşallah.. henüz hamile olduğumu bilmiyordum daha doğrusu kanda negatif çıktığı için röntgen çekmiştim kum döküyordum. biraz tedirginim inşallah sıkıntısız kucağıma alırım sağlıklı bir şekilde.Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Korkma inşallah olmaz bişey bende bilmeden alkol almıştım yılbaşında bişey olmadı şükür Allah korusunamiin inşallah.. henüz hamile olduğumu bilmiyordum daha doğrusu kanda negatif çıktığı için röntgen çekmiştim kum döküyordum. biraz tedirginim inşallah sıkıntısız kucağıma alırım sağlıklı bir şekilde.
Aaa hadi gözün aydın canım, inşallah değişmez sonradanKızlar oğlum geliyor erkekmiş %99 dedi doktorum
Hos geldinnnn :))) ne kadarlikmiss ufaklikkkBen de artık aranızdayım :)
Dr. A gitmedim kan tahlilim 1479 çıktı akşama gidicem kısmetseHos geldinnnn :))) ne kadarlikmiss ufaklikkk
Ayyy hadi gozun aydin saglikla kucagina alman nasib olsun insallah canimDr. A gitmedim kan tahlilim 1479 çıktı akşama gidicem kısmetse
Amin canım çok sağolAyyy hadi gozun aydin saglikla kucagina alman nasib olsun insallah canim
Kızlar oğlum geliyor erkekmiş %99 dedi doktorum
İnşallah canım sağol ikili test için ense kalınlığı ve burun normal çıktı ona daha çok rahatladımAaa hadi gözün aydın canım, inşallah değişmez sonradan
Sağol canım teşekkür ederimcanım gozun aydın tebrıkler :)
Tabi canım sağlıklı olsun yeter kiİnşallah canım sağol ikili test için ense kalınlığı ve burun normal çıktı ona daha çok rahatladım
İkili testi ne zaman yaptın, bu arada gözün aydın güzel çıkmış sonucunİnşallah canım sağol ikili test için ense kalınlığı ve burun normal çıktı ona daha çok rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?