Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Kizlar slm ozel dotor ile devlet doktoru arasinda olcum farki olan varmi yaaa 2 hafta devlet kucuk olcuyor ozele gore

kızlar bende bir şey sormak istiyorum hamile kaldıktan sonra benim dişlerimde aşırı sorunlar oluşmaya başladı ilaç kullanmak istemediğim içinde doktora gitmek istemiyorum ama çok rahatsız etmeye başladı ne yapsam sizde bu tarz sorunları olanlar oldu mu

Ne gibi sorunlar mesela canım? Benim bazen diş köklerim ağrıyor, bir de fırçalarken muhakkak diş etim kanıyor. Bunlar da normal zaten...

Ne gibi sorunlar mesela canım? Benim bazen diş köklerim ağrıyor, bir de fırçalarken muhakkak diş etim kanıyor. Bunlar da normal zaten...

evet canım diş eti kanaması var aynı zamanda sanki böyle dişimin içinde bir şey var gibi hissediyorum buda çok rahatsız ediyor ve 1 hafta önce fark ettim diş etlerim çekilmeye başlamış daha da ilerlerse gitmem gerekecek yoksa hepsi birden çürüyecek şu 3 ay bitse 2. üç ay gidilebilirmiş

Diş eti kanaması normal de diş etin çekiliyorsa, doktora gitmende fayda var

Selamlar
Benim konumla ilgili hiç bir başlık bulamadım yardımcı olur musunuz
Adet olmama 2 gün var bu sabah kan testi yaptırdım 199.0 çıktı sizce hamile miyim

Selamlar
Benim konumla ilgili hiç bir başlık bulamadım yardımcı olur musunuz
Adet olmama 2 gün var bu sabah kan testi yaptırdım 199.0 çıktı sizce hamile miyim

Görünmesi için biraz daha geçmesi lazim ama öncesinde boyle bi sorun yasadiysan bi doktora görün belki değerlerini takip etmek ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…