- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.621
Ayyy hayirli olsun cnmKızlar oğlum geliyor erkekmiş %99 dedi doktorum
Teşekkürler canım darısı hepinize bugün yapıldı testimİkili testi ne zaman yaptın, bu arada gözün aydın güzel çıkmış sonucun
Sağol canım sizin haberlerinizi bekliyorum dört gözle :)Ayyy hayirli olsun cnm
Elleri ayaklari saglam olsunn saglikli olsunlar ne olursa olsunlar yerimm ben onlari yaaa:))Sağol canım sizin haberlerinizi bekliyorum dört gözle :)
Sağol canım amiin inşTeşekkürler canım darısı hepinize bugün yapıldı testim
Kizlar slm ozel dotor ile devlet doktoru arasinda olcum farki olan varmi yaaa 2 hafta devlet kucuk olcuyor ozele gore
Ne gibi sorunlar mesela canım? Benim bazen diş köklerim ağrıyor, bir de fırçalarken muhakkak diş etim kanıyor. Bunlar da normal zaten...kızlar bende bir şey sormak istiyorum hamile kaldıktan sonra benim dişlerimde aşırı sorunlar oluşmaya başladı ilaç kullanmak istemediğim içinde doktora gitmek istemiyorum ama çok rahatsız etmeye başladı ne yapsam sizde bu tarz sorunları olanlar oldu mu
Ne gibi sorunlar mesela canım? Benim bazen diş köklerim ağrıyor, bir de fırçalarken muhakkak diş etim kanıyor. Bunlar da normal zaten...
Diş eti kanaması normal de diş etin çekiliyorsa, doktora gitmende fayda varevet canım diş eti kanaması var aynı zamanda sanki böyle dişimin içinde bir şey var gibi hissediyorum buda çok rahatsız ediyor ve 1 hafta önce fark ettim diş etlerim çekilmeye başlamış daha da ilerlerse gitmem gerekecek yoksa hepsi birden çürüyecek şu 3 ay bitse 2. üç ay gidilebilirmiş
Bende diş macununu değiştirdim iyi geldiBenimde dislerim cok fazla kaniyordu yumuşak firca aldim %50 azaldi kanamalar
Evet cnmm hamile gozukuyosun bu testin sonucuna gorwSelamlar
Benim konumla ilgili hiç bir başlık bulamadım yardımcı olur musunuz
Adet olmama 2 gün var bu sabah kan testi yaptırdım 199.0 çıktı sizce hamile miyim
InsaAllah ayni seyleri tekrar yasamasin cnm degerinin 1000 olmasi lazim usg icin.. kan degerinde 2 gunde bir 2 katina cikiyosa Zaten normal bi gebeliktir.:)
Peki usg de görünür mü canım çok endişeliyim geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?