Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Selamlar
Benim konumla ilgili hiç bir başlık bulamadım yardımcı olur musunuz
Adet olmama 2 gün var bu sabah kan testi yaptırdım 199.0 çıktı sizce hamile miyim
Evet canim muhtemelen hamilesin. Ama yinede artisina bakmak lazim 2 gun sonra yinr kan tesilti yaptir artik yaklasik 2 kat olmasi saglikli gittigini gostwriri. 2 hafta sonrada muhtemelen doktora gitsen kese ve kalp sesini duyarsin.

:)
Peki usg de görünür mü canım çok endişeliyim geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim
Canim usg de gozukmesi icin en az 1000 diyorpar ama o zaman bile dogru duzgun birsey goremeyebilirsin. Doktords ufak birsey var kalp sesi yok bos olabilir deyip seni gonderir ve 10 gun sonra tekrar cagirir. O yuzden en az 2 hafta bekle derim.

Benim ilk haftalar dişim çok ağrımıştı ama bişey yapılamadı tabi şu ara ağrım yok ikinci üç ayda bile gitmek istemiyorum diş hekimine uyuşturucu iğnenin etkilemesinden korkuyorum

Benim ilk haftalar dişim çok ağrımıştı ama bişey yapılamadı tabi şu ara ağrım yok ikinci üç ayda bile gitmek istemiyorum diş hekimine uyuşturucu iğnenin etkilemesinden korkuyorum

bendede az once agrı basladı bende gıtmek ıstemıyorum ınsallah artmaz geçer bir kaç yerde okumustum hamılelık bazen etkıleyebılır dıye ınsallah benım de bıter bu dıs ve dişeti sıkıntım

bendede az once agrı basladı bende gıtmek ıstemıyorum ınsallah artmaz geçer bir kaç yerde okumustum hamılelık bazen etkıleyebılır dıye ınsallah benım de bıter bu dıs ve dişeti sıkıntım
Dişlerden kalsiyumu alıyor diye duymuştum sanırım bu yüzden etkiliyor

Kızlar ben 6 haftalık hamileyim çok çok fazla bi bel sırt ağrısı çekiyorum normaldir diyorlar çok bilgisizim ben. Sizce normalmidir

Kızlar 4 buçuk haftalik hamileyim. Henüz doktora gitmedim. En erken ne zaman görünür ultrasonda ne zaman Dr a gitmeliyim. Tecrübesi olanlar paylasirlarsa sevinirim:)

Kızlar 4 buçuk haftalik hamileyim. Henüz doktora gitmedim. En erken ne zaman görünür ultrasonda ne zaman Dr a gitmeliyim. Tecrübesi olanlar paylasirlarsa sevinirim:)
Değişiyor ama 5. haftadan sonra kese görünüyor genelde. Bebeğin görünüp kalp atışlarının duyulması 7. haftayı buluyor. Sen istersen 7.haftanın içinde git hem bebeği de görürsün

Değişiyor ama 5. haftadan sonra kese görünüyor genelde. Bebeğin görünüp kalp atışlarının duyulması 7. haftayı buluyor. Sen istersen 7.haftanın içinde git hem bebeği de görürsün
Teşekkür ederim canim:) kan tahliliyle hamile olduğumu öğrendim daha sonra gitmedim doktora hiç. Doktora gitmedigim için de sanki yokmuş gibi hissediyorum:)

Teşekkür ederim canim:) kan tahliliyle hamile olduğumu öğrendim daha sonra gitmedim doktora hiç. Doktora gitmedigim için de sanki yokmuş gibi hissediyorum:)
Canım ilk aylarda zaten bebişi hissetmediğin için göbeğinde geç çıkarsa kendini hamile gibi hissetmiyorsun

Ask-I Zuleyha canım birşey soracağım senin bebişler tek yumurta ikizi mi çift yumurta ikizi mi anladığım kadarıyla tek yumurta ikizleri aynı cinsiyette olurlarmış ama çift yumurta ikizleri farklı cinsiyetlerde olabiiliyormuş eğer tek yumurta ise cinsiyet tahmini çok daha kolay olacaktır

Ben 7. haftamda gittim hem bebek göründü hemde kalp atışlarını duydum

kızlar özellikle istanbul anadolu yakasında yaşayanlar benim doktorum gittiğim hastaneden ayrılmış şimdi yeni doktor bulmak durumundayım bildiğiniz yada gittiğiniz iyi doktor ve hastane var mıdır? Bana önerebilir misiniz ?

Canım ben pendikteyim medet yılmaz adında kendi muayenehanesi olan bir doktor ama çok başarılı. Benim tekne kazıntısı küçük kardeşimin doğumunu kendisi yapmıştı şimdi bende ona gidiyorum. çok memnunum tavsiye ederim

Canim bebek hareketlerini hissedene kadar insan kendini hamile gibi hissetmiyor :) bencede 7. Haftadan doktora git. Hem kalbinindinlersin hemde keseyi gorursun.

Yok cnm cift yumurta ikizi benimkiler oyuzden cnm tahmin edemiyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…