- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.661
Bence biri kız diğeri erkekYok cnm cift yumurta ikizi benimkiler oyuzden cnm tahmin edemiyorumm..
Bence biri kız diğeri erkek
Seninki ikiz değildi di mi? Valla eşler daha kolay tahmin ediyor bize gelince kalıyoruz böyle acaba ne diye. Bende hissedememiştim içimden kız geçiyordu ama dile getirmedim hiç. Eşimde kız istiyordu, çok şükür gönlümüze göre olduöyle olsa süper olurdu :) ben ise bekliyorum böyle hiç içime bile doğmuyo artık kız mı erkek mi :) ikiside olsa çok sevineceğim tabiki ama eşim erkek istiyor o öyle hissediyormuş ama bende his yok :) hemde hamile olan benim :)
Seninki ikiz değildi di mi? Valla eşler daha kolay tahmin ediyor bize gelince kalıyoruz böyle acaba ne diye. Bende hissedememiştim içimden kız geçiyordu ama dile getirmedim hiç. Eşimde kız istiyordu, çok şükür gönlümüze göre olduAllah gönlünüze göre versin inşallah çok yakında öğrenirsin sende
kızlar özellikle istanbul anadolu yakasında yaşayanlar benim doktorum gittiğim hastaneden ayrılmış şimdi yeni doktor bulmak durumundayım bildiğiniz yada gittiğiniz iyi doktor ve hastane var mıdır? Bana önerebilir misiniz ?
Ayy hayirlisi olsun ama bende oyle istiyorum:))Bence biri kız diğeri erkek
İnşallah gönlüne göre olur canım yaAyy hayirlisi olsun ama bende oyle istiyorum:))
Amin canım hepimiz sağlıklı bir şekilde doğuralım bebeklerimizi inşallahhhsağol canım benimki ikiz değil ama her zaman ikizler için mucize diye düşünmüşümdür o yüzden çok ilgimi çekiyor :) Benim için çok farketmiyor cinsiyeti ilk çocuğum olduğu için ikiside olur diyorum :) bazen kız hissediyorum bazen erkek hissediyorum rüyamdada erkek görmüştüm belki o yüzden erkek hissi biraz daha fazla geliyor :) Sizin ne güzel tam istediğiniz gibi olmuş inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına da alırsın inşallah hepimiz alırız :)
Bende öyle hissediyorumBence biri kız diğeri erkek
Normal canım, sık sık, azar azar ye sürekli.Son günlerde 4 saatten fazla aç kalsam mide bulantısı bas dönmesi baygınlık hissi vs oluyor normal mi acaba bilgisi olan var mı?
Tamam canım çok sağolNormal canım, sık sık, azar azar ye sürekli.
Tamam canım çok sağol
Artisin iyi canim. 2 hafta sonra doktora gidip keseyi gorebilir ve kalp sesini duyabilirsin.Merhaba kızlar
Bugün yüne yaptım kan testi 521.7 çıktı iki gün önce 199.0 dı sizce artış iyi mi,Regl bugün olmam gerekiyordu idrar da da çıktı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?