Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Benim 10+0 da 32 mm di. Ama benim adet gunum yok. Doktora gittigimde 10+0 gorunuyor demisti keseye gore.
Egerki bir sorun oldugunda cocugu aldiririm diyorsan yaptir. Yada merak ediyorsan da yaptir. Ama ben yaptirmadin. Olculerine baktirdim. Ense kalinligi iyiydi ve burunda olusumuda iyiydi.
2 li tarama cocugun down sendromlu olma riskini tahmini olarak veren bir tahlil .

Miden icin ilac verdimi doktorun. Benim ilk haftalarsa hem bulanti hemde yanma vardi ama simdi gecti sayilir. Yanma icin yemekten 2 saat sonra renu kullanabilirsin. Doktorum vermisti. Ama ben bulantidan kullanamadim. Birde miden neye tepki veriyor ona bak. Ben tost yiyordum onceleri midemi rahatlatiyordu. Birde leblebi.

ilaç önermedi ilk gebeliğimde bulantı için devletin ödemediği ve acayip pahalı olan bir ilaç vardı adını hatırlamıyorum onu kullanmıştım. acayip bulantım oluyordu. bunda sanki midem boğazımdaymış gibi :/ yanma var. zaten canım hiçbişey istemiyor. bende tost veya kahvaltı tarzı yiyorum. ama doktor ısrarla beslenmene dikkat et diyor

yok aldırmayı düşünmüyorum özelliklede tahmini bir sonuca göre...bende aynen ense kalınlıgına falan baktırırım gerisine gerek kalmaz boşu boşuna strese girmeye gerek yok .. bende keseye falan bakmadı kesen iyi, görünüyor bebeğinde 3cm dedi hafta olarak 9+6 gözüküyor 3 hafta önce 5 gün geriden geliyordu

Benimkini 32 mm yani 3.2 cm 10+ 0 gozukuyor dedi. Yani senin bebek aradaki farki kapatmis

Bende bu şekilde düşünüyorum ne olursa olsun aldırmam Allah'ın verdiği can diye sadece ense kalınlığı ve buruna bakıldı doktor ikisinin sonucuna göre yüzde 70 sorun yok istersen bi de kan ver hiç soru işaretin merakın kalmasın engelliyse bile ona göre hazırlık yaparsın diyince kan da verdim sonuçta risk çıkmadı ama riskli diyip normal doğan çocukları da çok gördüm bu test kesin bi sonuç değil sadece istatistiki bi tahmin

Ben bazen seğrime şeklinde hissedebiliyorum karnımın üzerine hafif bişey koysam asağı yukarı hareket ediyor çok tatlı bi duygu
Ayyyyu ne guzelll Keske ben de hemencecik hisetsem ikiz diye daha erken hisedebilirmisim belki 12 13 de bende hisederimmm:)

Nezaman basladı azalmanız benim çok kötü yaa bide midem yanıyo ne yersem yemesemde gerci yesemde yemesemde çıkarıyorum sudan bile tiksiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…