- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.681
Benim 10+0 da 32 mm di. Ama benim adet gunum yok. Doktora gittigimde 10+0 gorunuyor demisti keseye gore.kızlarr ben bugün doktora gittim herşey güzelmiş yarın tam 10 haftalık olacağım inşallah ikili testler için çağırdı ama siz yaptırdınız mı nedir bu ikili testler birde bebis 29mm olarak gözüküyor günüm ise tam zamanı yani 9+6 gözüküyor siz bu dönemlerdeki boyutları hatırlıyor musunuz küçük falan mı diye merak ediyorum
Miden icin ilac verdimi doktorun. Benim ilk haftalarsa hem bulanti hemde yanma vardi ama simdi gecti sayilir. Yanma icin yemekten 2 saat sonra renu kullanabilirsin. Doktorum vermisti. Ama ben bulantidan kullanamadim. Birde miden neye tepki veriyor ona bak. Ben tost yiyordum onceleri midemi rahatlatiyordu. Birde leblebi.merhaba bu grupta kasım 2013 anneleriyle tanışıp bütün sürecimizi birlikte yaşamıştık. 2015 yılında boş kese sonucu operasyon geçirmek zorunda kaldım. şimdide 8 haftalık hamileyim ama kanama alanı var. ilaç kullanıyorum. ilk hamileliğimde sürekli bulantı oluyordu neredeyse doğurana kadar devam etti bundada aşırı yanma var hayattan soğutuyor. midem baş ağrısını tetikliyor. aç dursam sıkıntı yesem sıkıntı. kanama alanı yüzünden beslenmeme ve suya çok dikkat etmem gerekiyormuş ama bu mideyle imkansız gibi
İlk 3 ayda 1,5 kilo almışım genelde meyve yiyorum ara öğünlerdeHamurişi ekmek vs yi fazla kacırma, kilo alırsın, ilk aylarda ne kadar az kilo alırsan o kadar iyi
Miden icin ilac verdimi doktorun. Benim ilk haftalarsa hem bulanti hemde yanma vardi ama simdi gecti sayilir. Yanma icin yemekten 2 saat sonra renu kullanabilirsin. Doktorum vermisti. Ama ben bulantidan kullanamadim. Birde miden neye tepki veriyor ona bak. Ben tost yiyordum onceleri midemi rahatlatiyordu. Birde leblebi.
Benim 10+0 da 32 mm di. Ama benim adet gunum yok. Doktora gittigimde 10+0 gorunuyor demisti keseye gore.
Egerki bir sorun oldugunda cocugu aldiririm diyorsan yaptir. Yada merak ediyorsan da yaptir. Ama ben yaptirmadin. Olculerine baktirdim. Ense kalinligi iyiydi ve burunda olusumuda iyiydi.
2 li tarama cocugun down sendromlu olma riskini tahmini olarak veren bir tahlil .
Benimkini 32 mm yani 3.2 cm 10+ 0 gozukuyor dedi. Yani senin bebek aradaki farki kapatmisyok aldırmayı düşünmüyorum özelliklede tahmini bir sonuca göre...bende aynen ense kalınlıgına falan baktırırım gerisine gerek kalmaz boşu boşuna strese girmeye gerek yok .. bende keseye falan bakmadı kesen iyi, görünüyor bebeğinde 3cm dedi hafta olarak 9+6 gözüküyor 3 hafta önce 5 gün geriden geliyordu
Bende bu şekilde düşünüyorum ne olursa olsun aldırmam Allah'ın verdiği can diye sadece ense kalınlığı ve buruna bakıldı doktor ikisinin sonucuna göre yüzde 70 sorun yok istersen bi de kan ver hiç soru işaretin merakın kalmasın engelliyse bile ona göre hazırlık yaparsın diyince kan da verdim sonuçta risk çıkmadı ama riskli diyip normal doğan çocukları da çok gördüm bu test kesin bi sonuç değil sadece istatistiki bi tahminyok aldırmayı düşünmüyorum özelliklede tahmini bir sonuca göre...bende aynen ense kalınlıgına falan baktırırım gerisine gerek kalmaz boşu boşuna strese girmeye gerek yok .. bende keseye falan bakmadı kesen iyi, görünüyor bebeğinde 3cm dedi hafta olarak 9+6 gözüküyor 3 hafta önce 5 gün geriden geliyordu
Oo ne guzel canim azalmis. Benim daha yeni azaldi :)Kizlarrrrrrr nerelerdesiniz yaaa ne yapiyonuz nasil gidiyoo benim bulantilarim azaldi korkuyorum yaa
Canım azalması lazım zaten 12. hafta gibi bitiyor düşünsene 40 hafta devam ettiğini çok fenaKizlarrrrrrr nerelerdesiniz yaaa ne yapiyonuz nasil gidiyoo benim bulantilarim azaldi korkuyorum yaa
Valla nebilim cnm ben istiyodum en azindan hareketlerini hisedene kadar bulansin ama kismett tabi saglikli olsunlarda hic onemli degil cnmCanım azalması lazım zaten 12. hafta gibi bitiyor düşünsene 40 hafta devam ettiğini çok fena
Benim 13. haftaya kadar hiç olmadı bulantım gecen gün yediğim bişey dokundu galiba çok kötü oldum uzun haftalar hiç dayanamazdımKizlarrrrrrr nerelerdesiniz yaaa ne yapiyonuz nasil gidiyoo benim bulantilarim azaldi korkuyorum yaa
Evet ama iste biraz korkuyorum ben:)Oo ne guzel canim azalmis. Benim daha yeni azaldi :)
Ben bazen seğrime şeklinde hissedebiliyorum karnımın üzerine hafif bişey koysam asağı yukarı hareket ediyor çok tatlı bi duyguValla nebilim cnm ben istiyodum en azindan hareketlerini hisedene kadar bulansin ama kismett tabi saglikli olsunlarda hic onemli degil cnm
Ayyyyu ne guzelll Keske ben de hemencecik hisetsem ikiz diye daha erken hisedebilirmisim belki 12 13 de bende hisederimmm:)Ben bazen seğrime şeklinde hissedebiliyorum karnımın üzerine hafif bişey koysam asağı yukarı hareket ediyor çok tatlı bi duygu
Evet canım az kaldı seninde ben ilk 12 de hissettim :)Ayyyyu ne guzelll Keske ben de hemencecik hisetsem ikiz diye daha erken hisedebilirmisim belki 12 13 de bende hisederimmm:)
MasaAllah cnmm masaAllah Allah nazarlardan saklasin bebislerimiziEvet canım az kaldı seninde ben ilk 12 de hissettim :)
Amin canımMasaAllah cnmm masaAllah Allah nazarlardan saklasin bebislerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?