- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.701
Benim 16. Haftada azalmaya basladi. Suan 18.haftam bitiyor ama hala biraz var.Nezaman basladı azalmanız benim çok kötü yaa bide midem yanıyo ne yersem yemesemde gerci yesemde yemesemde çıkarıyorum sudan bile tiksiniyorum
Basından beri oluyor muydu bulantı? Benim hiç olmamıştı 13. haftadayken 1-2 gün bulandı sadece böyle devam eder diye korkuyorumBenim 16. Haftada azalmaya basladi. Suan 18.haftam bitiyor ama hala biraz var.
canım bende de o deger dusuktu demir eksikliğinden kaynaklanıyor ama doktor sıkıntı olmaz dedi.. 4 aydan sonra kan ilacı kullanmaya başlayacakmışız o zaman düzelür dediKızlar selam, tahlillerim yaptı hepsi normal aralıkta sadece ferritin değeri 8 ( aralığı 11 - 306) Bu düşüklük bebeğime zarar verir mi? Doktor tahlilleri istedi randevuyu 22 sine verdi daha var muayeneye ondan önce sizede danışmak istedim.
Hahahahha canim o zaman kizin geliorrrr heheheheh erkek bebek guzelllestirir kiz cirkinlestirir der annem.... bende bi degisim yok gibiii bebekk henuz karar veremedi sanirim cinsiyetekızlar yaa ben acayip çirkinleştim bu hamilelik bana pek yakışmadı galiba :) oncelerı çok güzeldim aynaya bakmak istemiyorum son zamanlarda cıldım bozuldu sacım dokuldu bu tarz seyler yasıyor musunuz acaba
Hahahahha canim o zaman kizin geliorrrr heheheheh erkek bebek guzelllestirir kiz cirkinlestirir der annem.... bende bi degisim yok gibiii bebekk henuz karar veremedi sanirim cinsiyete
BIlmem kiii butun tahminler kiz yonunde ama hayirlisi olsun insallah.... belkide cirkinlestimde farkinda degilim hahahahahahhavalla bilemiyorum saglıklı olsunda ıster kız ıster erkek ama benden ne istiyo kız ise kıskanıyor galiba :) eşimde sinirlerimi bozuyor zaten yüzüme baktıkça kız geliyor diyo takıntı yaptım artık oda kullanıyor bana karşı :)
senin bebiş dokunmadığına gore erkek olacaktır :) sağlıklı olsunlarda inşallah :)
B
BIlmem kiii butun tahminler kiz yonunde ama hayirlisi olsun insallah.... belkide cirkinlestimde farkinda degilim hahahahahahha
Benim önceden olan sivilce izlerim vardı 2-3 tane onlar bile yok oldu sanki her hafta düzenli cilt bakımı yaptırır gibi yüzüme bi aydınlık parlaklık geldi ve sonuç oğlum olacakkızlar yaa ben acayip çirkinleştim bu hamilelik bana pek yakışmadı galiba :) oncelerı çok güzeldim aynaya bakmak istemiyorum son zamanlarda cıldım bozuldu sacım dokuldu bu tarz seyler yasıyor musunuz acaba
Saol canım .canım bende de o deger dusuktu demir eksikliğinden kaynaklanıyor ama doktor sıkıntı olmaz dedi.. 4 aydan sonra kan ilacı kullanmaya başlayacakmışız o zaman düzelür dedi
gözün aydın canım, hayırlı olsun.Merhaba kızlar bende 4 hafta 4 günlük hamişim :)
Adetim geçeli 4.gün oldu kan testi yaptırdım 3277 çıktı idrarda da çıktı çok şükür :)
5. Hafta bitince baslasi yavas yavas. 7. Haftadam artik baya halsizlik ve bulantim oldu. 13. Hafta civari en zirveyi gordum. Gece bile kalkip cikariyordum. Suan fazla yedigimde ve balik gibi cok agir kokularda oluyor.Basından beri oluyor muydu bulantı? Benim hiç olmamıştı 13. haftadayken 1-2 gün bulandı sadece böyle devam eder diye korkuyorum
Gorunur muhtemelen. :)Kızlar beta degerim 10000 çıktı artık kese görünür değil mi.?
Canim valla bu sehir efsanesi. Ilk oglum ve sonrada kizim oldu. Ikisinde de cok guzellesti cildim. Bunda ise cildim bozuldu :) buna da kiz dediler.Benim önceden olan sivilce izlerim vardı 2-3 tane onlar bile yok oldu sanki her hafta düzenli cilt bakımı yaptırır gibi yüzüme bi aydınlık parlaklık geldi ve sonuç oğlum olacako yüzden bende diğer arkadaş gibi kızın olacak sanırım diyorum
Benim önceden olan sivilce izlerim vardı 2-3 tane onlar bile yok oldu sanki her hafta düzenli cilt bakımı yaptırır gibi yüzüme bi aydınlık parlaklık geldi ve sonuç oğlum olacako yüzden bende diğer arkadaş gibi kızın olacak sanırım diyorum
Gunaydinnn kizcelerrr naasilsinizzz bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?