Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Bende hiç inanmıyorum hayatımda yemediğim kadar ekşi yiyorum erkek bebekte :)

canım 14. haftada mı öğrendin cinsiyetini :) ne güzel erkenden öğrenmişsin bende çok merak etmeye başladım erkek ise ismi çok önceden hazırdı ama kız olunca ben vereceğim ismini ve çook araştırma yapmam lazım :)

13+5 te öğrendim canım ama yüzde yüz demiyor doktorum yüzde 99 diyor 16. haftaya kadar herkes kız diyordu ona göre şartlamışım sanki kendimi erkek diyince şok oldum :) bizdede erkeğe babası kıza ben verecektim ismini erkekte yine çok seçenek yok kız ismi çok fazla çeşit karar vermek zor olur

aynen canım ya zor olucak eğer kız ise :) Erkek ismini babası daha aklımızda çocuk yokken söylüyordu o daha kolay :)
13+5 cok guzel erken olmus su an kactasın canım

Gecenlerdeee ismini solemiyim baska bir meyveye 1 tanesine 30 tl verdik ama dayanamadim ruyalarima bile girdiiii

bendede hiç yok canım hiç birşey çekmiyo anlamadım doktora gidip bebeği görmesem hamile değilim dicem :) bana bişeyler önerin belki benim de canım çeker :)

Burda hamişlerin içinde yiyecek içecek konuşmayın bence

dogru valla türkiyenin ekonomisini değiştirmeyelim :) ama sabahtan aksama kadar yemek sebze meyve bakıyorum ınternetten sunu da alıp yıyeyım demiyorum cidden bir sıkıntı var galıba :) esim cok sanslı cıktı valla :)

Bence bu duyguyu ona yasatmalısın bende öyle enteresan şeyler aşermedim ama bir tanesini baya aramıstı. Zor bulunan bir şey olmamasına rağmen. Ama öyle gecenin yarılarında aratmadım. Ama dur daha cok zaman var önünde illaki olur iştahın açılınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…