- 31 Ağustos 2016
- 4.335
- 8.016
- 158
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.721
Kiskandim ben 8.5 ta mesaim baslioo nerdeyse oglen yemegi yicem yaaa hehehehgunaydın canım işe gideceğim birazdan hazırlanıyorum :)
Benimde aynı 8.30 da bismillah dedik başladıkKiskandim ben 8.5 ta mesaim baslioo nerdeyse oglen yemegi yicem yaaa heheheh
Bende hiç inanmıyorum hayatımda yemediğim kadar ekşi yiyorum erkek bebekte :)Canim valla bu sehir efsanesi. Ilk oglum ve sonrada kizim oldu. Ikisinde de cok guzellesti cildim. Bunda ise cildim bozuldu :) buna da kiz dediler.
Kiskandim ben 8.5 ta mesaim baslioo nerdeyse oglen yemegi yicem yaaa heheheh
Benimde aynı 8.30 da bismillah dedik başladık
Benim işimde çok rahat ama evden işe geliyorsun neticedebenim işim biraz daha rahat allahtan bazen evden bile çalışabiliyorum :)
Benim işimde çok rahat ama evden işe geliyorsun neticede
Bende hiç inanmıyorum hayatımda yemediğim kadar ekşi yiyorum erkek bebekte :)
Ay bende hep yesil erik yerim :) kizi , erkegi farketmiyor bende. Erikler ciksin diye dort gozle bekliyorum :)Bende hiç inanmıyorum hayatımda yemediğim kadar ekşi yiyorum erkek bebekte :)
13+5 te öğrendim canım ama yüzde yüz demiyor doktorum yüzde 99 diyor 16. haftaya kadar herkes kız diyordu ona göre şartlamışım sanki kendimi erkek diyince şok oldum :) bizdede erkeğe babası kıza ben verecektim ismini erkekte yine çok seçenek yok kız ismi çok fazla çeşit karar vermek zor olurcanım 14. haftada mı öğrendin cinsiyetini :) ne güzel erkenden öğrenmişsin bende çok merak etmeye başladım erkek ise ismi çok önceden hazırdı ama kız olunca ben vereceğim ismini ve çook araştırma yapmam lazım :)
Sorma 1 Aydır erik arıyoruz meyve sebze hali kalmadı gezdiğimiz aradığımız ama yokAy bende hep yesil erik yerim :) kizi , erkegi farketmiyor bende. Erikler ciksin diye dort gozle bekliyorum :)
13+5 te öğrendim canım ama yüzde yüz demiyor doktorum yüzde 99 diyor 16. haftaya kadar herkes kız diyordu ona göre şartlamışım sanki kendimi erkek diyince şok oldum :) bizdede erkeğe babası kıza ben verecektim ismini erkekte yine çok seçenek yok kız ismi çok fazla çeşit karar vermek zor olur
Hangi sehirdesin canimSorma 1 Aydır erik arıyoruz meyve sebze hali kalmadı gezdiğimiz aradığımız ama yok
Gecenlerdeee ismini solemiyim baska bir meyveye 1 tanesine 30 tl verdik ama dayanamadim ruyalarima bile girdiiiigunesmk internette satılıyor 5tanesi 50 tl neredeyse Ben aşermedim de fiyatını görünce aşeresim kaçtı zaten Bana yetmez ki 3-5 tane
Gecenlerdeee ismini solemiyim baska bir meyveye 1 tanesine 30 tl verdik ama dayanamadim ruyalarima bile girdiiii
Canın istediyse yapcak bişi yok canım. Ben aşermedim de ondan öyle diyorumGecenlerdeee ismini solemiyim baska bir meyveye 1 tanesine 30 tl verdik ama dayanamadim ruyalarima bile girdiiii
Burda hamişlerin içinde yiyecek içecek konuşmayın bencebendede hiç yok canım hiç birşey çekmiyo anlamadım doktora gidip bebeği görmesem hamile değilim dicem :) bana bişeyler önerin belki benim de canım çeker :)
Burda hamişlerin içinde yiyecek içecek konuşmayın bence
Bence bu duyguyu ona yasatmalısındogru valla türkiyenin ekonomisini değiştirmeyelim :) ama sabahtan aksama kadar yemek sebze meyve bakıyorum ınternetten sunu da alıp yıyeyım demiyorum cidden bir sıkıntı var galıba :) esim cok sanslı cıktı valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?