- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.741
Bana da yetmez. 1 ay daha sabir. Sonra guzel guzel cikar bende kilo kilo yerimgunesmk internette satılıyor 5tanesi 50 tl neredeyse Ben aşermedim de fiyatını görünce aşeresim kaçtı zaten Bana yetmez ki 3-5 tane
Valla canim asermek galiba caninin birseyi cok istemesi oluyor. Ben hicbirseyi cok istemiyorum . Ama yesil erigi her zaman cok sevdim. Simdi zamaninin gelmesini bekliyorum :)Asermek sadece canin cekmesi mi acaba yoksa ruyalara girecek kadar mi istemek lazim. Bende erik yemek istiyorum ama bekliyorum
Şimdi 14. Haftadayım erken cinsiyet tahmini biraz bebeğin duruşuna bağlı bizimkinin duruşunda çıkıntı çok netti yinede yüzde yüz erkek demek için 16. Haftada testisleri görerek konuşmalıyım dediaynen canım ya zor olucak eğer kız ise :) Erkek ismini babası daha aklımızda çocuk yokken söylüyordu o daha kolay :)
13+5 cok guzel erken olmus su an kactasın canım
Ben rüyalarımda görüyorum uyanınca gerçekten sanki erik yemişim gibi ağzımda tadı varAsermek sadece canin cekmesi mi acaba yoksa ruyalara girecek kadar mi istemek lazim. Bende erik yemek istiyorum ama bekliyorum
Kilosu 300 tl ye bulduk canım ama aynen 3-5 tane yesem daha çok yemek isteyeceğim sanırım 1 ay daha sabretmem lazımgunesmk internette satılıyor 5tanesi 50 tl neredeyse Ben aşermedim de fiyatını görünce aşeresim kaçtı zaten Bana yetmez ki 3-5 tane
Kilosu 300 tl ye bulduk canım ama aynen 3-5 tane yesem daha çok yemek isteyeceğim sanırım 1 ay daha sabretmem lazım
Valla ben dayanamadim eşimde hâl hâl dolaşıp bulmuş 4 tanesi 15 tl yeyaz gelse de bol bol yesek ya
Bu aşermek olmuyor işte canım. Rüyana girmesine gerek yok. Aklından çıkmaması yeterliAsermek sadece canin cekmesi mi acaba yoksa ruyalara girecek kadar mi istemek lazim. Bende erik yemek istiyorum ama bekliyorum
Ne güzel az kaldı senin bana zaman geçmiyor Eylül'e safak sayıyorum resmen hayatımda hiç bu kadar sabırsızlanmamıştımHadi yine şanslısınız, ben doğurmuş olacağım onlar çıkana kadarAma yine yicem tabikii
Olabilir canım bende ilk öyle hissettim titreşim gibiydi sonradan seğrime gibi olduYa kizlar bisey diycem benim kasigimin en altinda telefon titremesi gibi bisey oluyoo ama cok hafif kendimi dinleyince fark edebiliyorum bebek hareketi olmasi imkansiz demii simdii acaba ikizler diyede erken hisetmis olabilirimiyim sizce
Öyle oluyor canım, bir süre sonra cabuk geciyor zaman merak etmeNe güzel az kaldı senin bana zaman geçmiyor Eylül'e safak sayıyorum resmen hayatımda hiç bu kadar sabırsızlanmamıştım
Ozmn benimde oyledirrr ayyy cok mutlu oldum yaaaaOlabilir canım bende ilk öyle hissettim titreşim gibiydi sonradan seğrime gibi oldu
İlerleyen aylarda birinin tekmesi biter diğerinin başlarOzmn benimde oyledirrr ayyy cok mutlu oldum yaaaa
Hic sormaaa yaaa ayy ne komikkkİlerleyen aylarda birinin tekmesi biter diğerinin başlar
Canim 11. Hafta cok ama cook erken. Ikiz oldugunu biliyorum ama bebekler daha yeni hareketlendi ve agirliklari cok dusuk.Ozmn benimde oyledirrr ayyy cok mutlu oldum yaaaa
Bu arada ben 13. haftanın basında hissetmiştim zaten o gün ultrasonda taklalar atmıştı belli hareketli olup canıma okuyacak :)Hic sormaaa yaaa ayy ne komikkk
Valla cnm bende cok saskinimm ilk gebeligim 4,5 aylikken kaybetmeme ragmen hic hisetmemistim telefon titresimi gibi bisey hisediyorum kasigimin en alt kismindaCanim 11. Hafta cok ama cook erken. Ikiz oldugunu biliyorum ama bebekler daha yeni hareketlendi ve agirliklari cok dusuk.
Valla oyle diyollar cikincada bu hareketlilik devam ediyomus cnm :))Bu arada ben 13. haftanın basında hissetmiştim zaten o gün ultrasonda taklalar atmıştı belli hareketli olup canıma okuyacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?