- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 133
- 31
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.761
Bu arada ben 13. haftanın basında hissetmiştim zaten o gün ultrasonda taklalar atmıştı belli hareketli olup canıma okuyacak :)
Canim dogrudur ama cok erken daha 11. Haftan bile dolmamis. Bu haftada bebeklerin daha hateket bile edemiyor dogru duzgun ama eminim 1- 2 haftaya hissedersin cunku ikizlerin olucak.Valla cnm bende cok saskinimm ilk gebeligim 4,5 aylikken kaybetmeme ragmen hic hisetmemistim telefon titresimi gibi bisey hisediyorum kasigimin en alt kisminda
Olabilir cnm ben yanilmis olabilirimCanim dogrudur ama cok erken daha 11. Haftan bile dolmamis. Bu haftada bebeklerin daha hateket bile edemiyor dogru duzgun ama eminim 1- 2 haftaya hissedersin cunku ikizlerin olucak.
Evet doktorum %99 erkek dedi :)Ayy canım maşallah ne güzel bende bekliyorum inşallah kısa sürede hissederim :) Bu arada erken hareketlenirse erkek diye okudum ama sen biliyor musun cinsiyeti öğrenmiş miydin ?
Canım hissetmemen çok normal, daha çok küçük olduğu için hareketleri güçlü değil. Ben 16.haftadan sonra hissetmeye başlamıştım. İlk gebeliğim benim senin de öyleyse o zamanlar hissedersin büyük ihtimalle. Bir de kilolu bayanların rahim duvarı kalın olduğu için de geç hissediyorlarmış. İnsan ilk zamanlar çok sabırsızlanıyor ama inan çok çabuk geliyor o günlerGunaydin kizlar benimde yarin doktor kontrlum var ayrica 10 gun once ultrasonda elleri bacaklari kipir kipir hareket ettigini gordum ama bi his flan hic bisi yokyarin 11.hafta dolmus oluyor acaba cinsiyet tahmini yapabilirmi .... normalde 13.hafta basinda yapilabiliyormus ama ahh bu merakkk hic bitmeyecek sanirim her evre ayri bir heyecannn
Evet evet normal daha cok kucuk teyzesi :) Peki ya cinsiyettt icin bi fikrin varmi gorebilirmi acaba tahmin bile olsa bisi diyebilirmi acaba 12. Hafta basindaCanım hissetmemen çok normal, daha çok küçük olduğu için hareketleri güçlü değil. Ben 16.haftadan sonra hissetmeye başlamıştım. İlk gebeliğim benim senin de öyleyse o zamanlar hissedersin büyük ihtimalle. Bir de kilolu bayanların rahşm duvarı kalın olduğu için de geç hissediyorlarmış. İnsan ilk zamanlar çok sabırsızlanıyor ama inan çok çabuk geliyor o günler
Hastaneye gittiğinde 12+0 bile olsan 12. haftanı bitirmiş oluyorsun aslında. Evet tahminde bulunabilir. Bazı doktorlar emin olmadıkca bir şey demiyorlar ama sen sor yine de cinsiyetini görebiliyor musunuz diyeEvet evet normal daha cok kucuk teyzesi :) Peki ya cinsiyettt icin bi fikrin varmi gorebilirmi acaba tahmin bile olsa bisi diyebilirmi acaba 12. Hafta basinda
Saglikli olsunlarda insallahhh son dk suprizide kotu olur hee dusunsene hersey kiz bi cikio erkekkk yada tam tersiHastaneye gittiğinde 12+0 bile olsan 12. haftanı bitirmiş oluyorsun aslında. Evet tahminde bulunabilir. Bazı doktorlar emin olmadıkca bir şey demiyorlar ama sen sor yine de cinsiyetini görebiliyor musunuz diyeBizim babamız sabırsızdı o sordu doktora hemen benim de 12 mi 13 haftam mıydı neydi kıza benziyor ama bir sonraki ay netleşir demişti. O günden beri hiç şaşmadı hep kız dedi. Detaylı da da kız dendi. İnşallah son dk sürpriz yapmaz bize
Tabi canım adını bile ona göre koyuyorsun yani. Tam sürpriz olur hemde... Zaten her ay muayene oluyoruz ultrasona giriyoruz nasıl anlamıyorlar öyle bir durumda hayret ediyorumHa
Saglikli olsunlarda insallahhh son dk suprizide kotu olur hee dusunsene hersey kiz bi cikio erkekkk yada tam tersi
Allah, bebeğine sağsalim kavuşmayı nasip etsin inşallah canım. Tebrik ederim. Darısı diğer isteyen arkadaşlarımızın başına inşallahMerhaba bnmde ikinci hamileliğim geçen yıl 3aylikken karnimda kalbini durması sonucu kürtaj oldum ve yine yeniden çok şükür hamileyim 8haftaligiz şuan kızlar dua edin sağ sağlık kucağıma alayım çok korkuyorum aklım dan hiç çıkmıyor aynısı olacak diye
Gunaydinnn hayir bebegine guvennn negatif enerjiyi cekme uzerinee pozitif dusun.... herseyin guzel olacagina inann cnaimMerhaba bnmde ikinci hamileliğim geçen yıl 3aylikken karnimda kalbini durması sonucu kürtaj oldum ve yine yeniden çok şükür hamileyim 8haftaligiz şuan kızlar dua edin sağ sağlık kucağıma alayım çok korkuyorum aklım dan hiç çıkmıyor aynısı olacak diye
Gunaydin kizlar benimde yarin doktor kontrlum var ayrica 10 gun once ultrasonda elleri bacaklari kipir kipir hareket ettigini gordum ama bi his flan hic bisi yokyarin 11.hafta dolmus oluyor acaba cinsiyet tahmini yapabilirmi .... normalde 13.hafta basinda yapilabiliyormus ama ahh bu merakkk hic bitmeyecek sanirim her evre ayri bir heyecannn
Hiçbir doktor her hafta cagırmaz canım hem buna gerekte yok. Ne olursa olsun zararı yok dense de o kadar sık ultrasona girmek iyi değil. Azıcık sabret sende sabırsız cıktıncanım bende gıtmek ıstıyorum doktora aynı gun dogum zamanlarımız her hafta gıdeyım dıyorum ama esım zarar verır gitmeyelım diyor.. bende her hafta gitsem gorsem diye bakıyorum .. ayrıca ben daha goremedım hareketını sanssızlardanım
Canim en baslarda 10 15 gunde bir cagiriyordu doktor haftada cagirdigida oldu kalp atimi icin dlan falan ama suan rutine bagladik ayda 1 cagiriyor bu ara yine sklastirdi 2 lii test icin 15 gune dustuk birden ben hem devlete hem ozele gittigim icin hemen hemen 15 te bir yada 20 gunde bir gidiyorum doktora.... ama ozelu birakip devlete devam edecegim yakinda ... sen hangi sehirdesncanım bende gıtmek ıstıyorum doktora aynı gun dogum zamanlarımız her hafta gıdeyım dıyorum ama esım zarar verır gitmeyelım diyor.. bende her hafta gitsem gorsem diye bakıyorum .. ayrıca ben daha goremedım hareketını sanssızlardanım
Çalıştığım için ayda 1 kez rutin kontrol için ücretli iznim var o nedenle bende ayda 1 gidiyorum doktorda öyle çağırıyor. Ama şimdi hastaneyi değiştiriyorum bakalım ordaki doktor nasıl bir uygulama yapıcak..Canim en baslarda 10 15 gunde bir cagiriyordu doktor haftada cagirdigida oldu kalp atimi icin dlan falan ama suan rutine bagladik ayda 1 cagiriyor bu ara yine sklastirdi 2 lii test icin 15 gune dustuk birden ben hem devlete hem ozele gittigim icin hemen hemen 15 te bir yada 20 gunde bir gidiyorum doktora.... ama ozelu birakip devlete devam edecegim yakinda ... sen hangi sehirdesn
Bnim rutin butun izinlerim maasimdan kesiliyor.... ama ozel hast de oglen tatilimi kullaniyorum ofise yakin bir hast tercih ettim bu sebeble.... ama devlet hastanesinde bildigin tum gunum gidiyor... is yerimde sagolsun paramdan kesiyorÇalıştığım için ayda 1 kez rutin kontrol için ücretli iznim var o nedenle bende ayda 1 gidiyorum doktorda öyle çağırıyor. Ama şimdi hastaneyi değiştiriyorum bakalım ordaki doktor nasıl bir uygulama yapıcak..
Cnm benimde oyle olmustu bende korkuyorum simdii ama bende kan pihtilasmasi cikti hergun igne ve aspirin kulaniyorum belki sende de vardir dr gorustunmu bu konuyuMerhaba bnmde ikinci hamileliğim geçen yıl 3aylikken karnimda kalbini durması sonucu kürtaj oldum ve yine yeniden çok şükür hamileyim 8haftaligiz şuan kızlar dua edin sağ sağlık kucağıma alayım çok korkuyorum aklım dan hiç çıkmıyor aynısı olacak diye
Canım öyle bir hakkı yok ki... Yasalar diyor bunu, ayda 1 sefer rutin kontroller için izin verilir diye. İş yerimden sevk açtırıyorum gideceğime dair işe gelmiyorum doktordan da iş başı yapabilir raporu alıyorum ertesi güne. O gün izinli sayılıyorum. Hakkını ararsan kesemezlerBnim rutin butun izinlerim maasimdan kesiliyor.... ama ozel hast de oglen tatilimi kullaniyorum ofise yakin bir hast tercih ettim bu sebeble.... ama devlet hastanesinde bildigin tum gunum gidiyor... is yerimde sagolsun paramdan kesiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?