- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.781
Çok güzel olmuş eline sağlık canımEki Görüntüle 1968447 kizlar bakin bunu ben yaptim bebislerimeee guzel olmusmu:)
Saol cnmm Tesekur ederimmm InsaAllah giydirmekte nasip olurÇok güzel olmuş eline sağlık canım
Bunu biliyorum muhakkak onlarda biliyorlardir ama bugunun yarinida var diyerek susuyorum. Ayrica 5 yil calisip 1.5 yil ara verdim ve ayni sirkete geri dondum uzerine 2 ay gecti hamile kaldim.... aslina bakarsan sanirim yeni eleman olarak dusunuluyorum yasalarin aksine.... ustune gitsem baslari derde girer biliyorum ama ne sinirimi ne huzurumu bozmak istemiyorum... bu nedenle parama gecer hukmum diyerek susuyorum....Canım öyle bir hakkı yok ki... Yasalar diyor bunu, ayda 1 sefer rutin kontroller için izin verilir diye. İş yerimden sevk açtırıyorum gideceğime dair işe gelmiyorum doktordan da iş başı yapabilir raporu alıyorum ertesi güne. O gün izinli sayılıyorum. Hakkını ararsan kesemezler
Anlıyorum canım da sinir oluyorum böyle yerlere...Bunu biliyorum muhakkak onlarda biliyorlardir ama bugunun yarinida var diyerek susuyorum. Ayrica 5 yil calisip 1.5 yil ara verdim ve ayni sirkete geri dondum uzerine 2 ay gecti hamile kaldim.... aslina bakarsan sanirim yeni eleman olarak dusunuluyorum yasalarin aksine.... ustune gitsem baslari derde girer biliyorum ama ne sinirimi ne huzurumu bozmak istemiyorum... bu nedenle parama gecer hukmum diyerek susuyorum....
Hiçbir doktor her hafta cagırmaz canım hem buna gerekte yok. Ne olursa olsun zararı yok dense de o kadar sık ultrasona girmek iyi değil. Azıcık sabret sende sabırsız cıktın
Bunu biliyorum muhakkak onlarda biliyorlardir ama bugunun yarinida var diyerek susuyorum. Ayrica 5 yil calisip 1.5 yil ara verdim ve ayni sirkete geri dondum uzerine 2 ay gecti hamile kaldim.... aslina bakarsan sanirim yeni eleman olarak dusunuluyorum yasalarin aksine.... ustune gitsem baslari derde girer biliyorum ama ne sinirimi ne huzurumu bozmak istemiyorum... bu nedenle parama gecer hukmum diyerek susuyorum....
Her zaman inanirim zalimin zulmu varsa sabredenin Allahi var.... elbet gun gelir devran doner .... asliinda isverenlerinde kendilerince korkulari dusunceleri var onlarida anlamaya calisiyorum ama yapanin yanina kalmaz ben biliyorum canimAnlıyorum canım da sinir oluyorum böyle yerlere...
Evet sikayet etsem ceza alirlar ama gerek yokkk gececek bu gunlerGerçekten yasalar önünde sen haklısın canım .. 4 5 ay önceden bizim işyerinde vardı 2 hafta raporlu olduğu halde tam ücret verdik biz sonradan çıktı ama hamile iken çok yardımcı oluyorduk zaten yasalarda bunu gerektiriyor..
Sağol canım Allah razı olsun rabbim sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin az kalmış maşallahAllah, bebeğine sağsalim kavuşmayı nasip etsin inşallah canım. Tebrik ederim. Darısı diğer isteyen arkadaşlarımızın başına inşallah
Sağol canım herşey için allahim yar ve yardımcımız olsun bende iğne kullanıyorum clexane 0.6ml ayın 25kontrolum.var test yapmadı Dr ama yinede tavsiye etti gelişimi için bir zararı olmadığını söyledi ve öyleymiş kullanıyorum şimdilik bu gidişle de kullanırım uzun süre folbiol alıyorum birde okadar Allah'ım bize bağışlasın yavrularımiziCnm benimde oyle olmustu bende korkuyorum simdii ama bende kan pihtilasmasi cikti hergun igne ve aspirin kulaniyorum belki sende de vardir dr gorustunmu bu konuyu
İnşalla canım çok sağolSağol canım Allah razı olsun rabbim sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin az kalmış maşallah
Ayyy inşallah ya inşallah pozitif düşünsene bir yerde içim içimi yiyor canım.Rabbim bize bağışlasınGunaydinnn hayir bebegine guvennn negatif enerjiyi cekme uzerinee pozitif dusun.... herseyin guzel olacagina inann cnaim
Ne olursa olsun canım hem ekonomiye katkıda bulunacağız hem nesli devamı için çoğalmaya devam edeceğiz. İkisini aynı anda yapabilmemiz için devlet bir takım yasalar cıkartmış. İş yerinin keyfi uyup uymaması söz konusu olmamalı. Ama burası türkiye ve bu yasalar ne kadar denetleniyor ne kadar uygulanıyor tartışılır işte... O nedenle iş verene değil bu yaptırımları uygulayamayanlara sinirleniyorum. Ben yararlanabiliyorsam bu durumdan sende bir başka hamile arkadaşım da yararlanabilmeli. Kimse kimseden üstün değil. ama işte nerdeeeHer zaman inanirim zalimin zulmu varsa sabredenin Allahi var.... elbet gun gelir devran doner .... asliinda isverenlerinde kendilerince korkulari dusunceleri var onlarida anlamaya calisiyorum ama yapanin yanina kalmaz ben biliyorum canim
Canım yaa aklına getirmemeye çalış, bulabileceğin bir şeyse al ye. Çok canın çekmiş belli ki...Vallahi haklısın canım ilk başta ilk 10 hafta tehlikeli diye geçsin bekledim şimdi ilk 3 ay :) vallahi rahat yok o yüzden tehlikeli zamanlar bitipte hissetmeye başlayınca biter sanırım benimde bu heyecanım :)
Hep eşim yüzünden ama aklıma soktu şimdi pişman oldu kendisi bile
Bu arada bulunması tamamen imkansız bir meyve geldi dün akşam aklıma harbiden işkenceymiş.. Aklıma geldikçe ağzım sulanıyor :)
Kullan cnmm kullan birakma sakın bende kullaniyom aynillarini cumlemizinkini insaAllah bizlere bagislasinSağol canım herşey için allahim yar ve yardımcımız olsun bende iğne kullanıyorum clexane 0.6ml ayın 25kontrolum.var test yapmadı Dr ama yinede tavsiye etti gelişimi için bir zararı olmadığını söyledi ve öyleymiş kullanıyorum şimdilik bu gidişle de kullanırım uzun süre folbiol alıyorum birde okadar Allah'ım bize bağışlasın yavrularımizi
Nasıl gidiyor canım hamilelik?Kullan cnmm kullan birakma sakın bende kullaniyom aynillarini cumlemizinkini insaAllah bizlere bagislasin
Valla simdilik guzel bulantilarimmda hafifledi iyi gidiyo vallaNasıl gidiyor canım hamilelik?
Bu havalar tam hasta olma havası zaten... Çok geçmiş olsun canım hamilelikte hastalık daha beter... Dikkat et kendinekızlar merhabalar acayip bir şekilde hasta oldum.. bogazım burnum tıkalı uyku uyuyamıyorum 2 gündür.. hepsini geçtim bu bel ağrısı yedi beni hamilelikten mi hastalıktan mı bilemiyorum..
Kızlar aman dikkat edin sakın hasta olmayın benim gibi 2 gündür çekiyorum çalışırken daha kötü oturamıyorum bile..
Sıkı sıkı giyinin kendinizi koruyun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?