- 31 Ağustos 2016
- 4.335
- 8.016
- 158
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.801
Ay hadi inşallah canım cokk sevindimm :) Yer bol ya şimdi rahat rahat hoplayıp zıplar :)Kizzlarr slmm doktordan ciktikk herbiseyimiz normall 2li testimiz icin olcumler yapildi kan verdik 10 gun sonra sonuc cikicak iceride allahimmm kipirr kipirrr tekmeler ellerrr rabbim tum isteyenlerede nasib etsinn yaaa... ona bakarken dunya durdu resmenn ziplamasida cabasi :))))) cinsiyet tahminide var doktorunnnn kucuk prens geliorrrr
Tabiii yaaa saglikli olsunda insallah hehehehhe doktor ne yaptiysa donmedi bir sirtini donusu varr ayyyy yaa kabil olsa tum gun seyredecegim heheheheh net degil ama dedi 15 gun sonra net solicem istedigim pozisyona getiremiyorum minigi dedi inatci keciii babasina cekicek kesin hehehehehAy hadi inşallah canım cokk sevindimm :) Yer bol ya şimdi rahat rahat hoplayıp zıplar :)
Ki
Tabiii yaaa saglikli olsunda insallah hehehehhe doktor ne yaptiysa donmedi bir sirtini donusu varr ayyyy yaa kabil olsa tum gun seyredecegim heheheheh net degil ama dedi 15 gun sonra net solicem istedigim pozisyona getiremiyorum minigi dedi inatci keciii babasina cekicek kesin heheheheh
Nazar etmee ne olur git doktora sneinde olur hehehehehhehe suan doktora gitsen gorursun ayni haftalarimiz seninle canimayy canım cook kıskanım nazar oku kendıne :) bende gormek ıstıyorum hareketlerını yaa nasıl hareket edıyo daha goremedım 8 9 10 hafta bıttı 1 kere gıttım doktora :) hareket ettiği zamanı nasıl yakalarım ama yaa :)
Ultrasondan önce çikolata ve su hareket için işe yarıyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum dene bakalım :)ayy canım cook kıskanım nazar oku kendıne :) bende gormek ıstıyorum hareketlerını yaa nasıl hareket edıyo daha goremedım 8 9 10 hafta bıttı 1 kere gıttım doktora :) hareket ettiği zamanı nasıl yakalarım ama yaa :)
Kesinlikle ben cikilopppp yedimde gittimmUltrasondan önce çikolata ve su hareket için işe yarıyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum dene bakalım :)
Aynen canım onun keyfine kalmıi canı isterse gösterirKi
Tabiii yaaa saglikli olsunda insallah hehehehhe doktor ne yaptiysa donmedi bir sirtini donusu varr ayyyy yaa kabil olsa tum gun seyredecegim heheheheh net degil ama dedi 15 gun sonra net solicem istedigim pozisyona getiremiyorum minigi dedi inatci keciii babasina cekicek kesin heheheheh
maşallah canım. gözün aydın inşallah sonuçlarıda güzel çıkar testinKizzlarr slmm doktordan ciktikk herbiseyimiz normall 2li testimiz icin olcumler yapildi kan verdik 10 gun sonra sonuc cikicak iceride allahimmm kipirr kipirrr tekmeler ellerrr rabbim tum isteyenlerede nasib etsinn yaaa... ona bakarken dunya durdu resmenn ziplamasida cabasi :))))) cinsiyet tahminide var doktorunnnn kucuk prens geliorrrr
Amin canim cok saol.... allah dunyaya gelmesininnasib ederse eger testin sonucu ne cikaraa ciksin gelecek insallah o yuzden pekte onemsemiyorum sonucu .... bir kac arkadasim war yuzde 90 ozurlu bebek denilipte sapasaglam dunyaya gelen o yuzden tevekkul Allah canimmaşallah canım. gözün aydın inşallah sonuçlarıda güzel çıkar testin
Nazar etmee ne olur git doktora sneinde olur hehehehehhehe suan doktora gitsen gorursun ayni haftalarimiz seninle canim
Ayy maşallah benim fistiklar 16.haftaya kadar gostermedilerKizzlarr slmm doktordan ciktikk herbiseyimiz normall 2li testimiz icin olcumler yapildi kan verdik 10 gun sonra sonuc cikicak iceride allahimmm kipirr kipirrr tekmeler ellerrr rabbim tum isteyenlerede nasib etsinn yaaa... ona bakarken dunya durdu resmenn ziplamasida cabasi :))))) cinsiyet tahminide var doktorunnnn kucuk prens geliorrrr
Biz de gectik bu haftalardan sayılı gün çabuk geciyor canim Allah in izniyle :)Ay yazdıklarınızı okudukça bende heyecanlanıyorum. Biz daha çok miniğiz hala :) Arkanızdan geliyoruz yavaş yavaş .
Bende ilk öyle hissettim canim hâlâ da ara ara hissediyorum :)kızlar az once bole rahmımın sag tarafına yakın damar atması gıbı bırkac sn suren bırsey hıssettım bebişlerini ilk hissedenler nasıldı acaba çunku gaz degıldı emınım ama ilk defa boyle bırsey oldugu ıcın bılemıyorum
ay canım cok tesekkurler sabahtan beri değişik duygular içerisindeyim inşallah bebişimdir.. hafif titreşimli şeylerde oluyor çikolata hareketlendiriyo demişlerdi gerçekten doğru galiba :)Bende ilk öyle hissettim canim hâlâ da ara ara hissediyorum :)
O titresimler bende de oluyo canim bende gaz oldugunu dusunmuyorum bebislerimiz hareket ediyolar galiba:)ay canım cok tesekkurler sabahtan beri değişik duygular içerisindeyim inşallah bebişimdir.. hafif titreşimli şeylerde oluyor çikolata hareketlendiriyo demişlerdi gerçekten doğru galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?