Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Kizzlarr slmm doktordan ciktikk herbiseyimiz normall 2li testimiz icin olcumler yapildi kan verdik 10 gun sonra sonuc cikicak iceride allahimmm kipirr kipirrr tekmeler ellerrr rabbim tum isteyenlerede nasib etsinn yaaa... ona bakarken dunya durdu resmenn ziplamasida cabasi :))))) cinsiyet tahminide var doktorunnnn kucuk prens geliorrrr

Ay hadi inşallah canım cokk sevindimm :) Yer bol ya şimdi rahat rahat hoplayıp zıplar :)

Ki
Ay hadi inşallah canım cokk sevindimm :) Yer bol ya şimdi rahat rahat hoplayıp zıplar :)
Tabiii yaaa saglikli olsunda insallah hehehehhe doktor ne yaptiysa donmedi bir sirtini donusu varr ayyyy yaa kabil olsa tum gun seyredecegim heheheheh net degil ama dedi 15 gun sonra net solicem istedigim pozisyona getiremiyorum minigi dedi inatci keciii babasina cekicek kesin heheheheh

ayy canım cook kıskanım nazar oku kendıne :) bende gormek ıstıyorum hareketlerını yaa nasıl hareket edıyo daha goremedım 8 9 10 hafta bıttı 1 kere gıttım doktora :) hareket ettiği zamanı nasıl yakalarım ama yaa :)

Nazar etmee ne olur git doktora sneinde olur hehehehehhehe suan doktora gitsen gorursun ayni haftalarimiz seninle canim

Ultrasondan önce çikolata ve su hareket için işe yarıyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum dene bakalım :)

Aynen canım onun keyfine kalmıi canı isterse gösterir Sıpacık ya

maşallah canım. gözün aydın inşallah sonuçlarıda güzel çıkar testin

maşallah canım. gözün aydın inşallah sonuçlarıda güzel çıkar testin
Amin canim cok saol.... allah dunyaya gelmesininnasib ederse eger testin sonucu ne cikaraa ciksin gelecek insallah o yuzden pekte onemsemiyorum sonucu .... bir kac arkadasim war yuzde 90 ozurlu bebek denilipte sapasaglam dunyaya gelen o yuzden tevekkul Allah canim

Nazar etmee ne olur git doktora sneinde olur hehehehehhehe suan doktora gitsen gorursun ayni haftalarimiz seninle canim

bende gitcem :) pazartesı dolu dolu cikolata yiyip gidecem yok yine elleri ayakları havaya dikip uyursa uyanana kadar beklicem :) cinsiyet falan neysede hareketlerini görmeyi gerçekten istiyorum :)

Ayy maşallah benim fistiklar 16.haftaya kadar gostermediler

kızlar az once bole rahmımın sag tarafına yakın damar atması gıbı bırkac sn suren bırsey hıssettım bebişlerini ilk hissedenler nasıldı acaba çunku gaz degıldı emınım ama ilk defa boyle bırsey oldugu ıcın bılemıyorum

Bende ilk öyle hissettim canim hâlâ da ara ara hissediyorum :)

Bende ilk öyle hissettim canim hâlâ da ara ara hissediyorum :)
ay canım cok tesekkurler sabahtan beri değişik duygular içerisindeyim inşallah bebişimdir.. hafif titreşimli şeylerde oluyor çikolata hareketlendiriyo demişlerdi gerçekten doğru galiba :)

ay canım cok tesekkurler sabahtan beri değişik duygular içerisindeyim inşallah bebişimdir.. hafif titreşimli şeylerde oluyor çikolata hareketlendiriyo demişlerdi gerçekten doğru galiba :)
O titresimler bende de oluyo canim bende gaz oldugunu dusunmuyorum bebislerimiz hareket ediyolar galiba:)

Bugun uyandigimdan beri bas agrim var zonkluyor resmen. Dayanamadim minoset aldim ama azcik gecti gero basladi napabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…