Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

O titresimler bende de oluyo canim bende gaz oldugunu dusunmuyorum bebislerimiz hareket ediyolar galiba:)

ay bende bugun emın oldum yaa cok sevındım cok farklı bırsey gercekten :) ayy bebişler sağlıklı olsunlarda böyle oynaşıp dursunlar :)

Kızlar karnınız çıktı mı? Yada hamileliği daha ileride olanlar ne zaman çıkıyor bu göbüş? 15 hafta olduk daha bişey yok 10. haftada bile daha şiştim bi anda ödem vs gidince dümdüz oldu yine

Kızlar karnınız çıktı mı? Yada hamileliği daha ileride olanlar ne zaman çıkıyor bu göbüş? 15 hafta olduk daha bişey yok 10. haftada bile daha şiştim bi anda ödem vs gidince dümdüz oldu yine
Canım bu ilk hamileligin mi ? benim üçüncü hamileligim hemen çıktı gerçi hepsinde gobekliydim ben zayıf olduğuma hemen belli ederdi
Not: yarın 10 haftalık oluyoruz

Eklentiler

• SmartSelectImage_2017-03-17-01-18-22.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 45
Canım bu ilk hamileligin mi ? benim üçüncü hamileligim hemen çıktı gerçi hepsinde gobekliydim ben zayıf olduğuma hemen belli ederdi
Evet ilk hamileliğim senin haftalarda benimde karnım bu kadardı bende zayıf sayılmam balık etliyim ama orantılıdır vücudum kasıkta hafif bi şişlik var sadece bu resim göbekliyim dediğin resim mi bel fln ince görünüyor :)

gobekliydim derken hamilelik anlamında dedim canım hepsinde çok vardı mesela burda oğluma 38.haftalık hamileyim oğlumda kızımda ilk aylarda belli etmişti kendini üçüncüde öyle oldu :))

Eklentiler

• SmartSelectImage_2017-03-08-18-49-06.webp
    10 KB · Görüntüleme: 45
gobekliydim derken hamilelik anlamında dedim canım hepsinde çok vardı mesela burda oğluma 38.haftalık hamileyim oğlumda kızımda ilk aylarda belli etmişti kendini üçüncüde öyle oldu :))
Masallah çok tatlı görünüyor iç karnın dar demekki canım bu kadar belli olduğuna göre

bi an kendı fotom sandım . karnım aynen böyle benım de :) ve yazılan tarıh tutarsa aynı gun dogum yapabiliriz sizinle :) :) benım de gobegım vardı zaten ustune ödem eklenince böyle oldu. korkuyorum ilerde sıkıntı yaratır dıye şimdiden böyleysem

Masallah çok tatlı görünüyor iç karnın dar demekki canım bu kadar belli olduğuna göre
evet canım sanırım öyle iç dar :) gören herkes aaa maşallah ikiz mi geliyor derdi sanırım yine öyle olacak şimdiden belli ediyo kendini :)) cinsiyetini öğrendin mi canim?

Yok canım benim ödem falan yok düzdü göbüş ama hamile kalınca böyle olduk hemen belli etti kendini :)) benim zaten diğer iki hamileligimde de hemen çıkmıştı karnım ikiz gibiydi aa seninde mi 22 ekime denk geliyor? ilk mi?

Evet %99 erkek dedi doktorum erkekte daha çabuk çıkar diye duymuştum
Bende 12.haftada gidicem canım öğreniriz dedi doktorumuz bakalım merak ediyorum... öyle diyorlar ama ben kızıma hamileykende böyleydim canım hatta kızıma son aylarım oğlumdan daha fazlaydı göbek olarak o yüzden ben ayırt edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…