- 16 Mart 2017
- 964
- 1.918
- 33
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.841
Ben Antalya'da yaşıyorum Eylül ayında burası baya bi sıcak bide Başak burcuyla hiç anlaşamadım bu yasıma kadar :)ben eylül olsun isterdim şahsen.sonbaharı çok severim. Sonbaharın başlangıcı eylül .. TutturamadıkSiz neden ekim olsun isterdiniz?
Tesekkur.ederim cevap verdigin icin.lavanta yagi yok ama dusu aldim bekliyrm gecsin diye onunla masaj mi yapiyorsunLavanta yağı ve ılık duş benim bas ağrımı geçiriyor tavsiye ederim
Evet lavanta yağını alnıma enseme sürüyorum masaj yapıyorum şimdi yoksada sonra aktardan al istersen bulunsun ilaçtan iyidirTesekkur.ederim cevap verdigin icin.lavanta yagi yok ama dusu aldim bekliyrm gecsin diye onunla masaj mi yapiyorsun
Amin cnm insaAllah cnm insaAllahay bende bugun emın oldum yaa cok sevındım cok farklı bırsey gercekten :) ayy bebişler sağlıklı olsunlarda böyle oynaşıp dursunlar :)
Aaa cinsiyetlerinide aynı öğreniriz belki sağlıkla gelsin bebişlerimiiz:)) takipte kalalım o zaman canımim birbirimizievet 22 ekim :) iLk
Benim kızım 4 eylulde dogdu canım son aylarım yaza denk gelmişti cook zorlanmistim o göbekle sıcaktaNe güzel ekimde doğumunuz benim Eylül
Aaa cinsiyetlerinide aynı öğreniriz belki sağlıkla gelsin bebişlerimiiz:)) takipte kalalım o zaman canımim birbirimizi
Yok canım 22 ekim terazi 23 ekim akrep
Benimde cin takvimi rus takvimi yumurtlama zamanı hepsi kız diyor ama benim içime erkek doğuyor ama gönlüm kız istiyorherkesin içine erkek doğuyor bizde. kv annem eşim .. ben de 20 yasımdan beri hep derdim oglum olur benim birgun olursa diye.. ama gecen hafta ultrasonda kalp atıslarını duyunca kız geçti içimden :)
Neden kız akrepler kendi şu grubundan olanlarla iyi anlaşıyor aslında benim arkadaşlarım kardeşim eşim yengeç süperizben yengecim çok çekiyorum akreplerden ama yaaa
http://cin-takvimi.gen.tr/otomatik-cin-takvimi-hesaplama burdan hesapla bakalım canım sana ne diyecek merak ettimaha neymiş bu takvimler arkadas ben uzak kalmışım :) takvımlerden haberim yoookkk geçiyorr aylar
Neden kız akrepler kendi şu grubundan olanlarla iyi anlaşıyor aslında benim arkadaşlarım kardeşim eşim yengeç süperiz
neyse canım belki tam gününde gelir 22 ekim terazi:))seve seve anlascaz akrep olursa napalım:) yaparken iyiydi .hemen bakıyorum takvime
Hahahah sen erkek istiyorsun galibaÇin Takvimi’ne Göre ERKEK Çocuğunuz Olacak… öhöm öhömm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?