Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

hep erkek istemiştim. Eşim kız isteye isteye kız istemeye başladım. Şimdi o erkek istiyor. Arıza ya !
Hahahah bizde eşim ben ablasi kız istiyoruz deli gibi bakalım hayırlısı olsun gerçi daha kızımla oğlum bilmiyor 4-5 aylıkken söyleyecegim bekleyemiyorlar sonra

ben eylül olsun isterdim şahsen.sonbaharı çok severim. Sonbaharın başlangıcı eylül .. Tutturamadık Siz neden ekim olsun isterdiniz?
Benim kız 4 eylulde dogdu son aylar yaza denk geliyor canım sıcakta çok zor oluyor ekim iyi yine

klişe olacak ama bu gercekten böyle ; hamile olmadan oglum olsun şusu olsun busu olsun ya da kızım olsun yesıl gozlu olsun vs.. atıp tutuyoruz ya , hamile kalınca tek bir gercek dılegin oluyor o da evladının sapasaglam saglıklı olması. Kızmış erkekmiş umrunda olmuyor.

aynen öyle canım tabikii bunlar isin heyecanı hamileligin magazin kısmı erkekmis kızmış hiç fark etmiyor sağlıklı olsunlarda başka şey istemeyiz

Kızlar karnınız çıktı mı? Yada hamileliği daha ileride olanlar ne zaman çıkıyor bu göbüş? 15 hafta olduk daha bişey yok 10. haftada bile daha şiştim bi anda ödem vs gidince dümdüz oldu yine
Benimde senin haftalarda cikti canim ama benimki ikiz ondan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…