- 29 Aralık 2016
- 544
- 351
- 18
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.861
Hahahah bizde eşim ben ablasi kız istiyoruz deli gibi bakalım hayırlısı olsunhep erkek istemiştim. Eşim kız isteye isteye kız istemeye başladım. Şimdi o erkek istiyor. Arıza ya !
Benim kız 4 eylulde dogdu son aylar yaza denk geliyor canım sıcakta çok zor oluyor ekim iyi yineben eylül olsun isterdim şahsen.sonbaharı çok severim. Sonbaharın başlangıcı eylül .. TutturamadıkSiz neden ekim olsun isterdiniz?
aynen öyle canım tabikii bunlar isin heyecanı hamileligin magazin kısmı erkekmis kızmış hiç fark etmiyor sağlıklı olsunlarda başka şey istemeyizklişe olacak ama bu gercekten böyle ; hamile olmadan oglum olsun şusu olsun busu olsun ya da kızım olsun yesıl gozlu olsun vs.. atıp tutuyoruz ya , hamile kalınca tek bir gercek dılegin oluyor o da evladının sapasaglam saglıklı olması. Kızmış erkekmiş umrunda olmuyor.
Benim Çin takvimine göre kızdı ama erkekmiş yediklerim ise sürekli ekşi :)Benimde cin takvimi rus takvimi yumurtlama zamanı hepsi kız diyor ama benim içime erkek doğuyor ama gönlüm kız istiyor
Aynen canım ya inanmıyorum zaten bir arkadaşımın cin takvimine göre iki çocuğunuda kız gösteriyordu şimdi 2 oğlu varBenim Çin takvimine göre kızdı ama erkekmiş yediklerim ise sürekli ekşi :)
Olabilir benimkiler de dondurma delisi :)ay canım cok tesekkurler sabahtan beri değişik duygular içerisindeyim inşallah bebişimdir.. hafif titreşimli şeylerde oluyor çikolata hareketlendiriyo demişlerdi gerçekten doğru galiba :)
Benimde senin haftalarda cikti canim ama benimki ikiz ondan olabilirKızlar karnınız çıktı mı? Yada hamileliği daha ileride olanlar ne zaman çıkıyor bu göbüş? 15 hafta olduk daha bişey yok 10. haftada bile daha şiştim bi anda ödem vs gidince dümdüz oldu yine
Aaa ikiz mi yerim yaa cinsiyetleri belli miBenimde senin haftalarda cikti canim ama benimki ikiz ondan olabilir
Evet canim yerleşiyor bebis :)Merhaba yeni annelere ben 4 haftalık hamileyim benim adet olacakmisim gibi sancim oluyor normalmi
Evet canim biri kiz biri erkek :)Aaa ikiz mi yerim yaa cinsiyetleri belli mi
Ohh ne güzel:)) ilk hamileligin mi canim?Evet canim biri kiz biri erkek :)
Evet ilk hamilelik seninOhh ne güzel:)) ilk hamileligin mi canim?
üçüncü hamileligim canım 2009lu kızım 2013lu oğlum var:))Evet ilk hamilelik senin
Benim 2-3 haftayı bulur o zamanBenimde senin haftalarda cikti canim ama benimki ikiz ondan olabilir
3 aylıksin canimKizlar bi sey sorucam 13 hafta gebelikte kac aylik oluyor
Ohh maşallah :)üçüncü hamileligim canım 2009lu kızım 2013lu oğlum var:))
Evet canım çıkabilir heran :)Benim 2-3 haftayı bulur o zamancinsiyetleri belli mi? Derken sonradan gördüm bir kız bir erkek masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?