Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

Ya ben cok merak ediyom minoslarimin cinsiyetlerini ya haftaya ense kalinligi olcturcez ozmn orenirim cinsiyetlerini Hepfitim bende bi kiz bi erkek istiyorum gonlumden o geciyo ama hayirlisi tabi:)

Ya ben cok merak ediyom minoslarimin cinsiyetlerini ya haftaya ense kalinligi olcturcez ozmn orenirim cinsiyetlerini Hepfitim bende bi kiz bi erkek istiyorum gonlumden o geciyo ama hayirlisi tabi:)
Ikiz olunca doktor su gibi terledi yazik yarim saat bakti oglana sakladı durdu kerata

Gunaydin kizlarrr nasilsiniz.... son 1 haftadir ne giysem boguluyor gibi oluyorum karnimi acaip sikiyor gibi hamile pantolonlari bile.... karnim acik kalsin istiyorum surekli....

Gunaydin kizlarrr nasilsiniz.... son 1 haftadir ne giysem boguluyor gibi oluyorum karnimi acaip sikiyor gibi hamile pantolonlari bile.... karnim acik kalsin istiyorum surekli....
Merhaba, yediklerinle alakalı olabilir. Gaz yapıyor şişiriyordur belki seni.. Esnek kıyafetler giyebilirsin.

bende yenı kıyafetler almak ıstıyorum ne gıysem bı dugme acık sureklı
İlk etapta sadece hamile pantolonuna gereksinim duyacaksınız üstler olur şuan eğer göbeğin çok çıkmadıysa. Bence bir kaç tane pantolon edin. Ama yine üst almak istersen sen bilirsin tabiki. Ben hala normal L beden tişörtleri giyebiliyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…