- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.881
16 hafta 4 aylıkTesekur ederim cvp verdiniz icin peki4 aylik haftasi kac haftalik
16 haftalık 4 oluyorTesekur ederim cvp verdiniz icin peki4 aylik haftasi kac haftalik
Şimdiden hamile kotu vs aldım giymeye hevesim var bekliyorum öyleEvet canım çıkabilir heran :)
Aaa seninde mi ikiz canım?Ya ben cok merak ediyom minoslarimin cinsiyetlerini ya haftaya ense kalinligi olcturcez ozmn orenirim cinsiyetleriniHepfitim bende bi kiz bi erkek istiyorum gonlumden o geciyo ama hayirlisi tabi:)
Ben pantolon aldım o bile tam oldu cok kilo aldim gobuste var kocaman ic camasiri giyiyorum cok komikŞimdiden hamile kotu vs aldım giymeye hevesim var bekliyorum öyle
Ikiz olunca doktor su gibi terledi yazik yarim saat bakti oglana sakladı durdu kerataYa ben cok merak ediyom minoslarimin cinsiyetlerini ya haftaya ense kalinligi olcturcez ozmn orenirim cinsiyetleriniHepfitim bende bi kiz bi erkek istiyorum gonlumden o geciyo ama hayirlisi tabi:)
Hem komik hem eğlenceli bazende takıntı sebebi hem göbeğim çıksın istiyorum hem ya eşim beğenmezse diyorum eşim gülüyor banaBen pantolon aldım o bile tam oldu cok kilo aldim gobuste var kocaman ic camasiri giyiyorum cok komik
Benimki kizdiriyo beni kilolusun nasıl vercen diye uzulunce gönlümü geri alıyo :)Hem komik hem eğlenceli bazende takıntı sebebi hem göbeğim çıksın istiyorum hem ya eşim beğenmezse diyorum eşim gülüyor bana
Neyapsin pipisi cok kiymetliymisIkiz olunca doktor su gibi terledi yazik yarim saat bakti oglana sakladı durdu kerata
Maşallah çok hareketli ya hic durmuyorNeyapsin pipisi cok kiymetliymis
MasaAllah cnm MasaAllah Allah sana bagislasinMaşallah çok hareketli ya hic durmuyor
Aminnn hepimize yavrularimizi bagislasin RabbimmMasaAllah cnm MasaAllah Allah sana bagislasin
Günaydın canım sanada sağlıklı günler:)Gunaydin kizlar.hepinize saglikli gunler olsun.
Gunaydin kizlarrr nasilsiniz.... son 1 haftadir ne giysem boguluyor gibi oluyorum karnimi acaip sikiyor gibi hamile pantolonlari bile.... karnim acik kalsin istiyorum surekli....
Merhaba, yediklerinle alakalı olabilir. Gaz yapıyor şişiriyordur belki seni.. Esnek kıyafetler giyebilirsin.Gunaydin kizlarrr nasilsiniz.... son 1 haftadir ne giysem boguluyor gibi oluyorum karnimi acaip sikiyor gibi hamile pantolonlari bile.... karnim acik kalsin istiyorum surekli....
İlk etapta sadece hamile pantolonuna gereksinim duyacaksınız üstler olur şuan eğer göbeğin çok çıkmadıysa. Bence bir kaç tane pantolon edin. Ama yine üst almak istersen sen bilirsin tabiki. Ben hala normal L beden tişörtleri giyebiliyorum. :)bende yenı kıyafetler almak ıstıyorum ne gıysem bı dugme acık sureklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?