Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

aynen alt almam lazım evde falan tayt gıyıyorum artık hem yuksek hem rahatsız etmıyor ama ıste sıkıntı yasıyorum su an bıle actım dugmelerı oturdum uzun lastık bellı pantolonlar vardı hem sık hemde cok rahat onlardan alacagım bırkac gun ıcınde :)

Lastikleri ince olsun ama eğer normal alacaksan. Ama ilerleyen zamanlarda mutlaka hamile alt giyimine geç. Çünkü lastiği çok sıkmasa bile rahatsız ediyor

Lastikleri ince olsun ama eğer normal alacaksan. Ama ilerleyen zamanlarda mutlaka hamile alt giyimine geç. Çünkü lastiği çok sıkmasa bile rahatsız ediyor

aynen canım sımdılık alırım ılerde mecburen hamıle alt gıyım alırım.. aslında nasıl rahatsız edıyo anlamıyorum normal kılomdan sadece 2 3 kılo fazlayım sanırım dusuk bel pantolon oldugu ıcın bırde belımız genıslıyor sanırım daha cok rahatsız edıyo..

Kiloyla cok alakası olmayabilir canım. Şuanda göbeğin büyüdü mü mesela? Rahim büyüdükce göbek çıkıyor ama kişiden kişiye değişiyor. Ben 16. haftamda kendi kot pantolonlarımın sadece düğmelerini açık bırakarak idare etmiştim Çünkü 18. haftadan sonra büyüdü benim göbeğim

yok canım gobegım cok az onceden de vardı buda muhtemelen asırı yemekten :) ama ınternetten okumustum bu haftada rahım bıraz daha yukarı cıkıyormus buyuyormus yanı belkı ondan da cok rahatsız olmus olabılırım.. Dun aksam mısafırdım baska bır evde oldum vallahı cok rahatsız hıssettım

Aynen canım, rahat şeyler giy dediğin gibi tayt falan... Bebeğin içinde senin içinde konforlu bir şeyler olsun. Sıkıp daraltmasın seni Havalar hala geçiş aşamasında çok ince şeyler giyipte üşütme kendini

Valla cnm Al bendende okadar bende de ara ara agrilar oluyo tam rahim bolgemde ama dr soylemesiti adet sancisi gibi olursa korkma diyeee rahime bagli agrilar olabilir demisti bende korkuyodum ama su titresimler icimi rahatlatiyoo

Valla cnm Al bendende okadar bende de ara ara agrilar oluyo tam rahim bolgemde ama dr soylemesiti adet sancisi gibi olursa korkma diyeee rahime bagli agrilar olabilir demisti bende korkuyodum ama su titresimler icimi rahatlatiyoo
ayy kendımı dınleyınce bende hıssedıyorum ara ara cok degısık bırsey :) mutlu edıyor ınsanı.. Haftaya testler ıcın gıdecegım bakalım :)

sende 2 tane var bırde daha cok agrı cekıyor olmalısın malum 2 kat buyuyo :)

Oyle cok dayanilmicak gibi degilde :)halsizlik had safada benim mutfaga giremez oldum yemek kokulari beni mahf eder oldu ne yapcaz 9 ay bolle hoc bilmiyorum:)

Ben şimdilik taytlarla idare ediyorum önümüzdeki ay hamile kotlarını giyerim herhalde

Bende agrim var diye dün gittim yaramazlar pozisyon degistirmisler ondanmis :) bide enfeksiyon varmis tabi antibiyotik verdi rahatladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…