- 29 Aralık 2016
- 544
- 351
- 18
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.901
Ayy yerimm onuGünaydın kızlar, bende şimdi doktordan geliyorum. Allaha şükür dıpdıpdıpdıp kalbini dinledim, bebişimi gördüm geldim :)
MaşallahGünaydın kızlar, bende şimdi doktordan geliyorum. Allaha şükür dıpdıpdıpdıp kalbini dinledim, bebişimi gördüm geldim :)
İlk etapta sadece hamile pantolonuna gereksinim duyacaksınız üstler olur şuan eğer göbeğin çok çıkmadıysa. Bence bir kaç tane pantolon edin. Ama yine üst almak istersen sen bilirsin tabiki. Ben hala normal L beden tişörtleri giyebiliyorum. :)
Lastikleri ince olsun ama eğer normal alacaksan. Ama ilerleyen zamanlarda mutlaka hamile alt giyimine geç. Çünkü lastiği çok sıkmasa bile rahatsız ediyoraynen alt almam lazım evde falan tayt gıyıyorum artık hem yuksek hem rahatsız etmıyor ama ıste sıkıntı yasıyorum su an bıle actım dugmelerı oturdum uzun lastık bellı pantolonlar vardı hem sık hemde cok rahat onlardan alacagım bırkac gun ıcınde :)
Evet canım ilk bebeğim :)Ayy yerimm onuilk bebegin mi canim?
Lastikleri ince olsun ama eğer normal alacaksan. Ama ilerleyen zamanlarda mutlaka hamile alt giyimine geç. Çünkü lastiği çok sıkmasa bile rahatsız ediyor
Kiloyla cok alakası olmayabilir canım. Şuanda göbeğin büyüdü mü mesela? Rahim büyüdükce göbek çıkıyor ama kişiden kişiye değişiyor. Ben 16. haftamda kendi kot pantolonlarımın sadece düğmelerini açık bırakarak idare etmiştimaynen canım sımdılık alırım ılerde mecburen hamıle alt gıyım alırım.. aslında nasıl rahatsız edıyo anlamıyorum normal kılomdan sadece 2 3 kılo fazlayım sanırım dusuk bel pantolon oldugu ıcın bırde belımız genıslıyor sanırım daha cok rahatsız edıyo..
Kiloyla cok alakası olmayabilir canım. Şuanda göbeğin büyüdü mü mesela? Rahim büyüdükce göbek çıkıyor ama kişiden kişiye değişiyor. Ben 16. haftamda kendi kot pantolonlarımın sadece düğmelerini açık bırakarak idare etmiştimÇünkü 18. haftadan sonra büyüdü benim göbeğim
Aynen canım, rahat şeyler giy dediğin gibi tayt falan... Bebeğin içinde senin içinde konforlu bir şeyler olsun. Sıkıp daraltmasın seniyok canım gobegım cok az onceden de vardı buda muhtemelen asırı yemekten :) ama ınternetten okumustum bu haftada rahım bıraz daha yukarı cıkıyormus buyuyormus yanı belkı ondan da cok rahatsız olmus olabılırım.. Dun aksam mısafırdım baska bır evde oldum vallahı cok rahatsız hıssettım
Valla cnm Al bendende okadar bende de ara ara agrilar oluyo tam rahim bolgemde ama dr soylemesiti adet sancisi gibi olursa korkma diyeee rahime bagli agrilar olabilir demisti bende korkuyodum ama su titresimler icimi rahatlatiyooLovePink_Ask-I Zuleyha Blntkbra Elifsami canım yaa rahım buyurken nasıl sancılar olmustu .. benım dun aksam cok agır sancılarım oldu cok korktum gectı bır sure sonra ama arada hala batma tarzında agrılar var doktor bugun rahım buyumesıne baglıdır bebek ıyı dedı ama merak ettım
ayy kendımı dınleyınce bende hıssedıyorum ara ara cok degısık bırsey :) mutlu edıyor ınsanı.. Haftaya testler ıcın gıdecegım bakalım :)Valla cnm Al bendende okadar bende de ara ara agrilar oluyo tam rahim bolgemde ama dr soylemesiti adet sancisi gibi olursa korkma diyeee rahime bagli agrilar olabilir demisti bende korkuyodum ama su titresimler icimi rahatlatiyoo
Oyle cok dayanilmicak gibi degilde :)halsizlik had safada benim mutfaga giremez oldum yemek kokulari beni mahf eder oldu ne yapcaz 9 ay bolle hoc bilmiyorum:)ayy kendımı dınleyınce bende hıssedıyorum ara ara cok degısık bırsey :) mutlu edıyor ınsanı.. Haftaya testler ıcın gıdecegım bakalım :)
sende 2 tane var bırde daha cok agrı cekıyor olmalısın malum 2 kat buyuyo :)
9 ay sürmez inşallah canımOyle cok dayanilmicak gibi degilde :)halsizlik had safada benim mutfaga giremez oldum yemek kokulari beni mahf eder oldu ne yapcaz 9 ay bolle hoc bilmiyorum:)
Ben şimdilik taytlarla idare ediyorum önümüzdeki ay hamile kotlarını giyerim herhaldeaynen alt almam lazım evde falan tayt gıyıyorum artık hem yuksek hem rahatsız etmıyor ama ıste sıkıntı yasıyorum su an bıle actım dugmelerı oturdum uzun lastık bellı pantolonlar vardı hem sık hemde cok rahat onlardan alacagım bırkac gun ıcınde :)
InsaAllah surmez cnm valla cok kotuu tiksiniyorum herseyden9 ay sürmez inşallah canım
Bende agrim var diye dün gittim yaramazlar pozisyon degistirmisler ondanmis :) bide enfeksiyon varmis tabi antibiyotik verdi rahatladimValla cnm Al bendende okadar bende de ara ara agrilar oluyo tam rahim bolgemde ama dr soylemesiti adet sancisi gibi olursa korkma diyeee rahime bagli agrilar olabilir demisti bende korkuyodum ama su titresimler icimi rahatlatiyoo
Napiyisun kuzum nasilsin :)InsaAllah surmez cnm valla cok kotuu tiksiniyorum herseyden
Saol cnm iyiyim sen nasilsin ne vat ne yokkNapiyisun kuzum nasilsin :)
Iyi cnm iyi cok sukurrrr bi sorun bi problem olmasinda yer degistirsinler tekmeller atsinlar:))Bende agrim var diye dün gittim yaramazlar pozisyon degistirmisler ondanmis :) bide enfeksiyon varmis tabi antibiyotik verdi rahatladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?