- 13 Şubat 2017
- 2
- 3
- 1
- 37
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.921
Temmuz annesi hoşgeldin21+5 günlük gebeyim.. Tahmini gebeligimin son tarihi 28.07.2017
Aynen öyle :)Iyi cnm iyi cok sukurrrr bi sorun bi problem olmasinda yer degistirsinler tekmeller atsinlar:))
Canım kaç saat ayakta kaldın ayakkabıyla? Ondan olabilir. Bende kullanıyordum ilk aylarda amaböyle bir sıkıntı yaşamadım.kızlar bende son 2 gundur acayıp bır sag kalca agrısı vardı acaba topuklu ayakkabı olabılır mı az once cıkardım ama yuksektı bıraz rahatsız mı edıyor acaba sızde boyle bır durum var mı oldu mu
Spor giymeme ragmen benimde oldu canim gecenlerde iki gun boyunca agridan olcektim ama gecti sonrakızlar bende son 2 gundur acayıp bır sag kalca agrısı vardı acaba topuklu ayakkabı olabılır mı az once cıkardım ama yuksektı bıraz rahatsız mı edıyor acaba sızde boyle bır durum var mı oldu mu
Canım kaç saat ayakta kaldın ayakkabıyla? Ondan olabilir. Bende kullanıyordum ilk aylarda amaböyle bir sıkıntı yaşamadım.
Spor giymeme ragmen benimde oldu canim gecenlerde iki gun boyunca agridan olcektim ama gecti sonra
İkisine de mi kız dedi ayyKizlar merabalar bugun dr gitimm ikizlerim gayet iyilermisss emse kalinliklari olculdu oda cok iyi ciktti sukut cinsiyet tahminine gorede kiza benziyo dedi ama emin degilim dediii nubdan anlayan varmi foto atsam:)
Yok canım ya hiç anlamıyorumAma tam belli degilmis teyzesi:)Eki Görüntüle 1971745 Eki Görüntüle 1971746 sen anlarmisin nub teorisinden:)
Dr da soyledi canim kemik yapilarin gore cok guzel olcaklar kesin dedi masaAllahYok canım ya hiç anlamıyorumHadi hayırlısı olsun minnoilar çok tatlııı
Maşallah canımDr da soyledi canim kemik yapilarin gore cok guzel olcaklar kesin dedi masaAllah
Masallah canım hayırlı olsunDr da soyledi canim kemik yapilarin gore cok guzel olcaklar kesin dedi masaAllah
Saol cnm tesekurederimm...Masallah canım hayırlı olsun
Tesekurederim cnm benim insaAllah hayirli haberler alirsin cnmmmAsk-I Zuleyha maşallah canım tebrik ederim bebişlerini allah sağlıklı güzel bebişler nasip etsin :) Haftayada benim testim var bakalım ne olacak belkı tahmin yaparlar :)
Valla cnm ben 63 le hamile kaldim 65 olmustum du tartidakızlar sımdıye kadar kac kılo aldınız yaa ben cok kotu hıssetmeye basladım vucudum aynı ama gobegım var oturunca rahatsız oluyorum cok kac kılo aldıgımı bılmıyorum ama gobek aldı basını gıttı artrık dıkkat etmem gerekıyor sanırım.7
sız kılo almamak ıcın neler yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?