Yeni Hamileler Gelin Bu Yolu Birlikte Bitirelim....

kızlar bende son 2 gundur acayıp bır sag kalca agrısı vardı acaba topuklu ayakkabı olabılır mı az once cıkardım ama yuksektı bıraz rahatsız mı edıyor acaba sızde boyle bır durum var mı oldu mu

Canım kaç saat ayakta kaldın ayakkabıyla? Ondan olabilir. Bende kullanıyordum ilk aylarda amaböyle bir sıkıntı yaşamadım.

Spor giymeme ragmen benimde oldu canim gecenlerde iki gun boyunca agridan olcektim ama gecti sonra

Canım kaç saat ayakta kaldın ayakkabıyla? Ondan olabilir. Bende kullanıyordum ilk aylarda amaböyle bir sıkıntı yaşamadım.

Ben normalde iş saatleri içerisinde kullandım ama dün ve bugünkü bayağı yüksek topuktu ondan mı oldu acaba.. Dün gece çok ağrı çektim bugünde olunca işyerinden biri söyledi bende çıkardım düz giydim şimdilik ağrı yok inşallah gelmez..

Spor giymeme ragmen benimde oldu canim gecenlerde iki gun boyunca agridan olcektim ama gecti sonra

Ben spor giyemiyorum işte ama dün ilk defa bu kadar ağrı çektim kalça bacak kullanamadım dün gece sabah geçmişti...

Kizlar merabalar bugun dr gitimm ikizlerim gayet iyilermisss emse kalinliklari olculdu oda cok iyi ciktti sukut cinsiyet tahminine gorede kiza benziyo dedi ama emin degilim dediii nubdan anlayan varmi foto atsam:)

kızlar sımdıye kadar kac kılo aldınız yaa ben cok kotu hıssetmeye basladım vucudum aynı ama gobegım var oturunca rahatsız oluyorum cok kac kılo aldıgımı bılmıyorum ama gobek aldı basını gıttı artrık dıkkat etmem gerekıyor sanırım.7

sız kılo almamak ıcın neler yapıyorsunuz

Valla cnm ben 63 le hamile kaldim 65 olmustum du tartida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…